Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Sony Xperia XZ Premium fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia XZ Premium fekete
4,7 28 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 3840x2160, 64 bites, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 4GB RAM, 64GB belső memória, MicroSDXC akár 256GB-ig, 19Mpx kamera, GPS, NFC, 4G/LTE, Dual SIM, USB-C, Android 7.0
Kód:  SOM0741a1c2 Termékszám:  SON000003 Gyártó honlapja:

Sony Xperia XZ Premium fekete

A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete készüléknél első pillantásra nyilvánvaló, hogy smartphone-t tartasz a kezedben. Alkalmas Ebookok olvasására, hírek olvasására, közösségi hálózatok figyelésére, valamint jegyzetek készítésére. Ezen modell 5,5 " képátlójú IPS képernyővel és 3840 × 2160 px felbontással büszkélkedhet. A RAM kapacitása 4 GB. Ezenfelül Gyorstöltés, FM Rádio, Jelző dióda, OTG és Ujjlenyomat olvasó funkcióval, valamint Android operációs rendszerrel rendelkezik.

A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete operatív memóriája

Az operatív tár kapacitása 4 GB. Ez tökéletes igényes felhasználók számára. Nem jelent problémát 3D játékok játszása. Az 1 GB-os belső memória minimum tárhelyet jelent. Ilyen telefonban csupán néhány telefonszám és SMS üzenet fér el. Az 16 GB-os belső memória elegendő az okostelefon átlagos használatához. Amennyiben a 32 vagy 64 GB-os belső memóriát választod lehet, nem is kellesz memóriakártyát vásárolnod. A 128 GB-os memória elegendő helyet biztosít minden kedvenc játékod számára. A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete mobil belső memóriája memóriakártyával bővíthető. A mobilt 3230 mAh kapacitású akkumulátor tartja működésben.

Milyen kamerával rendelkezik a(z) Sony Xperia XZ Premium fekete?

A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete 19 Mpx felbontású kamerát használ. Alkamas tehát nagyításra szánt fotók rögzítésére. Az előlapi kamera pedig 13 Mpx felbontással tud fotózni. Az EIS (elektronikus képstabilizátor) jelentős mértékben meghatározza a felvételek minőségét. Ezen technológia csökkenti a zavaró kép-bemozdulásokat.

A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete telefon érdekes tulajdonságai

  • Az ujjlenyomat-olvasó jelentősen egyszerűsíti a készülék használatát. Ezen technológiával biztos lehetsz abban, hogy ismeretlen személy nem fér hozzá az adataidhoz.
  • A mobil értékét tovább emeli vízzel szembeni ellenálló képessége. A zápor sem jelent problémát.
  • A LED dióda jelzi, hogy új üzeneted van.
  • Néha jól jöhet az USB OTG, amelynek köszönhetően akár külső merevlemezt is csatlakoztathatsz mobiltelefonodhoz.
  • Gyorstöltés - hogy pillanatokon belül útra kész legyél.
  • Ujjlenyomat-olvasó a személyes adatok biztonságáért.
  • A(z) Sony Xperia XZ Premium fekete telefon Hibrid nyíllás kivitelben vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy a telefonba 2 SIM-kártya helyezhető vagy 1 SIM-kártya és 1 memóriakártya.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Szélesség
77 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
191 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
19 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!
DxOMark pontszám (fő kamera)
83 Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 230 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,45 GHz (2 450 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 835 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 540 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia XZ Premium fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia XZ Premium černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia XZ Premium čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Premium Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia XZ Premium Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ