Akvizice ApF HU ApF HU

5.1 hangprojektor

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
5.1
(9)
5.1.2
(17)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(2)
AUX
(3)
Digitális koax
(1)
Digitális optikai
(22)
HDMI
(21)
LAN (RJ-45)
(3)
USB
(5)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(17)
Wi-Fi
(21)
Multiroom
(4)
AirPlay
(16)
Chromecast
(12)
Szín
Fehér
(4)
Fekete
(21)
Szürke
(1)

Az 5.1 hangprojektor vagy más néven soundbar igazi minőségbeli szintugrást képvisel a 2.1 hangprojektorokkal szemben. Míg a 2.1 hangprojektorok kínálata jóval szélesebb, az 5.1 hangprojektor minőségibb és teltebb hangzást, valódibb házimozi élményt nyújt. Nézzük, melyek a 5.1 hangprojektor legfontosabb tulajdonságai, és mire érdemes figyelni vásárlás előtt.

Tovább

Mire jó egy 5.1 hangprojektor?

A hangprojektorok eredeti célja a televíziók hangzásának javítása volt. Azonban hála a különféle csatlakoztatási lehetőségeknek, kifejezetten az 5.1 hangprojektorok mára audió központként is képesek funkcionálni, számos fontos tulajdonságuknak köszönhetően:

  • Több forrásból képesek hangot kezelni
  • Támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot, a prémium 5.1 hangprojektorok háttérsugárzói is vezeték nélküliek.
  • A multiroom hangrendszerek teljes értékű tagjai
  • Alkalmasak akár saját DIY hangrendszer kiépítésére. A különböző alkalmazások segítségével az 5.1 hangprojektorok képesek a szobát kalibrálni és automatikusan beállítani a hangzást

Soundbar vásárlásakor talán a legfontosabb kérdés, hogy hány csatornás modellt választunk. Minél több csatornás a hangprojektorunk, annál minőségibb hangzást (surround - térhatású) képes nyújtani. Ma már a két egységből álló 5.1 hangprojektor is képes a térhangzásra, a fedél alatt elrejtett hangsugárzók oldalra és felfelé sugároznak, nem csak előre.

5.1 hangprojektor - kompakt, ízléses
5.1 hangprojektor - kompakt, ízléses

5.1 hangprojektor

Az 5.1 hangprojektornál a két vagy három elülső csatornát két hátsó effekt hangszóró egészíti ki. Ennek köszönhetően teljesebb értékű házimozi élményt élvezhetsz Dolby Digital vagy DTS (Digital Theater System) hangzással. Némely 5.1-es hangprojektor hátsó hangszórók nélkül virtualizálja a hátsó csatornákat saját beépített hangsugárzókkal.

5.1 hangprojektor - csatlakoztatás

A mai 5.1 hangprojektorok számos forrásból képesek hangot kezelni (pl. televízió, okostelefon, laptop, tablet, de akár flash meghajtókról és külső adattárolókról), így a vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztatás ma már alapfunkciónak számít. Az 5.1 hangprojektor esetében kifejezetten fontos a sok bemenet, mivel tévézés mellett zenehallgatásra, koncertfelvételekre is használni fogjuk és nem szerencsés, ha nem tudunk több eszközt csatlakoztatni. A leggyakoribb csatlakoztatási módok a következők:

  • Vezetékes - HDMI, 3,5 mm Jack, analóg, digitális optikai, digitális koax, AUX.
  • Vezeték nélküli - Bluetooth, Wifi
5.1 hangprojektor csatlakoztatás
5.1 hangprojektor elhelyezése

5.1 hangprojektor - a legnépszerűbb márkák

Bár sokan úgy gondlják, hogy az 5.1 hangprojektor márkáját a televíziónk márkájához kell egyeztetni, ez nem feltétlenül igaz. Amennyiben az 5.1 soundbar képes a TV készülékünkhöz csatlakozni, tulajdonképpen mindegy, hogy milyen márkájú. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy számos előnye is lehet azonos márkájú termékek használatának, például egyetlen távirányítóval történő szinkronizálás, hangfunkciók egyeztetése, tervezési kompatibilitás, hasonló dizájn és esetleges egyéb speciális funkciók.

i

Függetlenül attól, hogy az 5.1 soundbar illeszkedik-e a televízióhoz, fontos megfontolni, hogy milyen kapcsolatot szeretnél közöttük. Egy fontos szempont a HDMI ARC vagy HDMI eARC. Az ARC az Audio Return Channel rövidítése. Számos modern televíziónál a HDMI port megjelölése ARC HDMI vagy eARC HDMI port. Ezeknek a portoknak az a célja, hogy lehetővé tegyék a HDMI számára a hangkimenetet, mivel a HDMI eredetileg csak külső eszközökről érkezett képi információk fogadására szolgált. Ez javulást jelent az optikai és digitális koax megoldásokkal szemben, mivel csökkenti az audio késleltetési idejét. A drágább 5.1 hangprojektorok vázán akár több HDMI port is helyet kap, hogy a TV mellett különböző lejátszókat is tudjunk csatlakoztatni.

5.1 hangprojektor - élő hangzás
5.1 hangprojektor - élő hangzás

Samsung 5.1 hangprojektor

A Samsung 5.1 hangprojektorok általában minőségi, kiegyensúlyozott és semleges hangprofilt kínálnak gyári beállításokkal is, ami sokoldalúságot és sokféle felhasználási módot kínál. Némely Samsung 5.1 soudbar extra basszust is nyújt, köszönhetően a vezeték nélküli mélynyomónak. A változatos csatlakoztatási lehetőségek garantáltak. Egy Samsung 5.1 hangprojektoron mindig találsz egy Full HDMI In bemenetet, ahová könnyedén csatlakoztathatod eszközeidet.

Ha nincs kedved sokat vesződni a megfelelő hangprojektor kiválasztásával, de komoly minőségű rendszert szeretnél, akkor talán érdemes próbát tenned egy soundbar szettel, amelyekből a Samsung kiváló választékot kínál.

JBL 5.1 hangprojektor

A JBL 5.1 hangprojektorok stílusos dizájnt és minőségi hangzást kínálnak, melynek köszönhetően valódi filmes élményben lesz részed. Ezenkívül a cég JBL 5.1 Surround aktív hangszóróval, aktív subwooferrel, Dolby Digital hangzással, és természetesen sokféle csatlakoztatási lehetőséggel csábítanak, beleértve a Bluetooth csatlakozási módot is. A gyártónál találkozhatunk igazán wireless 5.1 hangprojektorral is, A háttérsugárzók alapesetben a hangrúd részei, de lecsatolhatóak és a beépített akkumulátornak hála 3 órás üzemidőre képesek.

Sony 5.1 hangprojektor

A Sony a világ egyik vezető elektronikai cége és vezető pozíciójuk a hangtechnológia területén megkérdőjelezhetetlen. A Sony 5.1 hangprojektorok elegáns és karcsú kialakításúak, így biztosan nem fogják a televíziód képernyőjét eltakarni semmilyen szögből. A Sony 5.1 soundbarok vezeték nélküli mélynyomót, Dolby Digital hangzást, számos csatlakoztatási módot és még sok egyebet kínálnak.

2.1 vs. 5.1 hangprojektor - összehasonlítás

Míg a 2.1-es hangprojektoroknál a két elülső csatornát egy mélynyomó egészíti ki, az 5.1-es soundbaroknál a két vagy három elülső csatornát két hátsó effekt hangszóró egészíti ki. Ennek köszönhetően teljesebb értékű házimozi élményt élvezhetsz Dolby Digital vagy DTS (Digital Theater System) hangzással. Némely 5.1-es hangprojektor hátsó hangszórók nélkül virtualizálja a hátsó csatornákat saját beépített hangsugárzókkal.

5.1 hangprojektor - árak

Az 5.1 hangprojektorok ára valamivel 70 ezer forint körül kezdődik, míg a felsőbb kategóriás modellek ára 200 ezer forint körül vagy a felett mozog. Választás előtt fontos átgondolni, hogy milyen hangminőségre és funkciókra van valóban szükségünk, és melyek azok a funkciók, amelyek számunkra szükségtelenek, tehát feleslegesen fizetnénk értük.

Ha szeretnél a lehető legjobb áron 5.1 hangprojektort vásárolni, akkor érdemes megtekintened olcsó 5.1 hangprojektor választékunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Bar 800 Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
298 790 Ft

2.
Polk Audio MagniFi Max AX Szállításra kész 1 db
SoundBar - 5.1.2, 120 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, eARC, Hi-Res audio, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Spotify, Google Play Music, távirányító
319 990 Ft

3.
LG S80QR Szállításra kész 1 db
SoundBar - 5.1.2, 620 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Tidal, kijelző, távirányító
283 990 Ft

Még több
26 termék
4,0
JBL Bar 800
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
298 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ09a800
4,6
LG S80QR
SoundBar - 5.1.2, 620 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Tidal, kijelző, távirányító
283 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG502d10
4,6 25×
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Házimozi rendszer - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
131 660 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3j
Sonos Ray fehér - SoundBar Típusok
4,6 16×
Sonos Ray fehér
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005b1
4,4
LG SP9YA
SoundBar - 5.1.2, 520 W összteljesítmény, HDMI, optikai digitális audió, Wi-Fi, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital, DTS Digital Surround, távirányító
211 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d1a
Sonos Ray fekete - SoundBar Típusok
4,6 16×
Sonos Ray fekete
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
129 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005b2
Sony HT-A5000, Dolby Atmos® 5.1.2 - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000, Dolby Atmos® 5.1.2
SoundBar - 5.1.2, 450 W összteljesítmény, HDMI (2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító
409 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GS579a2
3,3
LG SN10Y
SoundBar - 5.1.2, 570 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround
238 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: JLG502b6
Polk Audio MagniFi Max AX - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
Polk Audio MagniFi Max AX
SoundBar - 5.1.2, 120 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, eARC, Hi-Res audio, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Spotify, Google Play Music, távirányító
319 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: POL30c1e1
BOSE Smart Ultra SoundBar, fekete - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSE Smart Ultra SoundBar, fekete
SoundBar - 5.1.2, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Deezer, TuneIn, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
418 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS902y6a
4,6 25×
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Házimozi rendszer - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
111 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GS474a3j
Sony HT-A5000, Dolby Atmos® 5.1.2 - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 10×
Sony HT-A5000, Dolby Atmos® 5.1.2
SoundBar - 5.1.2, 450 W összteljesítmény, HDMI (2× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, ARC, HDR, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, távirányító
389 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GS579a2
4,6 16×
Sonos Ray fekete
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
122 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SON005b2
4,0
Hisense U5120GW
SoundBar - 5.1.2, 510 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), koaxiális digitális audio (1× bemenet), 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth, Wi-Fi, USB, ARC, HDR, hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS: X, Dolby Digital, kijelző, távirányító
237 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HIS030a8
Devialet Dione - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Devialet Dione
SoundBar - 5.1.2, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, AirPlay, ARC, eARC, Hi-Res audio, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
818 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DVLT22a1
BOSE Smart Ultra SoundBar, fehér - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSE Smart Ultra SoundBar, fehér
SoundBar - 5.1.2, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Deezer, TuneIn, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
418 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOS902y6b
LG DS90QY
SoundBar - 5.1.2, 570 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, eARC, HDCP 2.2, Hi-Res audio, hangsegéd, USB tápellátás, Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced, Spotify, Tidal, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
262 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JLG502d1c1
LG DSC9S
SoundBar - 5.1.2, 570 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, eARC, HDCP 2.2, Hi-Res audio, hangsegéd, USB tápellátás, Dolby Atmos, DTS: X, IMAX Enhanced, Spotify, Tidal, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
278 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JLG502d1d
2,0
Philips Fidelio B95
SoundBar - 5.1.2, 808 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (2× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, DTS: X, DTS-HD Master Audio, DTS-ES, DTS 96/24, Dolby Digital EX, Dolby Digital, Spotify, Apple Music, Google Play Music, távirányító
298 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: WC507f1
BOSE Smart Ultra SoundBar, fehér - SoundBar Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
BOSE Smart Ultra SoundBar, fehér
SoundBar - 5.1.2, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, eARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Deezer, TuneIn, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
397 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOS902y6b
4,7
Samsung HW-Q800C
SoundBar - 5.1.2, 360 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, távirányító
209 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 29.
Termékkód: WR624g
4,9 12×
JBL Bar 500
SoundBar - 5.1, 590 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
Szuper ár
240 000 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 22.
Termékkód: JJ09a500
4,9 16×
Sony HT-S20R
Házimozi rendszer 5.1 hangrendszer, 400 W teljesítmény, különálló mélysugárzó, Dolby Digital, Cinema / Music / Standard és Auto mód, S-Master erősítő, HDMI ARC támogatással, USB bemenet, Bluetooth, optikai digitális bemenet, analóg bemenet, fekete szín
100 000 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 21.
Termékkód: GS401s6
Sonos Beam Sub Mini 5.1 Surround set - fekete - Házimozi rendszer Ingyenes
szállítás boltjainkba
630 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SON010o
philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?

5.1 hangprojektor

A 5.1 hangprojektor kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 5.1 hangprojektor A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 5.1 hangprojektor A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 5.1 hangprojektor vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ