Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

Acer Nitro Urban backpack, 15.6"

Termékkatalógus
Acer Nitro Urban backpack, 15.6"
4,7 3 értékelés
Laptop hátizsák 16" maximális képátlóhoz - űrtartalma 16,74 l, belső rendszerező, állítható hevederek és párnázott pántok, merevített hátrész, fekete és piros kivitel, mérete 45 × 31 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,5 kg
9 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NC435k7f Termékszám:  GP.BAG11.02E Gyártó honlapja:
Acer Nitro Urban backpack, 15.6" 9 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Acer Nitro Urban backpack, 15.6"

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Az elsőrangú Acer laptop hátizsák mindenkinek kulcsfontosságú kiegészítő, aki gyakran utazik az eszközével. Azzal a céllal tervezték, hogy maximális védelmet biztosítson a laptopodnak az ütések, karcolások és a külső faktorok ellen. A kijelölt párnázott rész biztonságos helyet nyújt az eszközödnek. Ezt a zsebet 16" maximális méretű laptopok elhelyezésére készítették. Az elsőrangú Acer városi laptop hátizsák, amelyet fekete és piros szín dominál, nemcsak gyönyörű megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem tökéletes kidolgozásával és kényelmével is. A tökéletesen megoldott hátsó rész és a kényelmes vállpántok garantálják, hogy jól fog illeni a hátadra és nagyon kellemesen lehet viselni.

Laptop hátizsák Acer Nitro Urban backpack, 15.6
Laptop hátizsák Acer Nitro Urban backpack, 15.6

A kitűnő Acer Nitro Urban backpack, 15.6" laptop hátizsák meghatározó funkciói

  • A nagyszerű Acer hátizsák laptop zsebbel biztosítja az eszközöd biztonságos elhelyezését
  • 16" maximális méretű laptopok elhelyezésére készítették
  • A merevített hátsó rész gondoskodik a jobb támaszról
  • Szilárd alsó résszel büszkélkedik
  • A vízálló kidolgozás a hátizsákban található dolgok védelmét szolgálja
  • A minőségi Acer laptop hátizsák anyaga nem más, mint a megbízható poliészter
  • A könnyű áthelyezéshez a hasznos felső hordfül is hozzájárul
  • A dolgok elrendezését segíti: laptopzseb, elülső zseb, felső zseb, belső rendszerező, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,5 kg
  • Űrtartalom: 16,74 l

Praktikus kidolgozás és megbízható szerkezet

Az elegáns Acer laptop hátizsákot a kiváló szerkezetnek és a pontosan kidolgozott részleteknek hála kényelmes lesz a hátadon vinni. Tömege mindössze 0,5 kg, ezért könnyű, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Állítható hevederek és párnázott pántok állnak a rendelkezésére. Merevített hátsó része megnövelt támaszt és komfortot kínál, ami megengedi a hátizsák hosszabb viselését. Szilárd alsó résszel rendelkezik, ami garantálja, hogy stabilan megáll a földön, leegyszerűsíti a dolgok elrakását és elrendezését, valamint megvédi a tartalmát, ha váratlanul leesik a földre. A vízálló kialakítás a tartalma védelmét szolgálja a rossz időjárástól.

Laptop hátizsák Acer Nitro Urban backpack, 15.6
Laptop hátizsák Acer Nitro Urban backpack, 15.6

Az elsőrangú Acer hátizsák minden nap megbízható társad lesz

A minőségi Acer hátizsákkal komfortosabb lesz az út a munkába vagy az iskolába. A nagy tartósság a minőségi anyagok használatának eredménye, ezért az elkészítéséhez kiválasztott anyag az első osztályú poliészter. Ez az elegáns Acer laptop hátizsák nemcsak divatos, hanem tartós társ is minden napra.

A remek Acer laptop hátizsák praktikus felszereltsége

A minőségi Acer laptop hátizsák úgy készült, hogy biztosítsa a laptopod és az összes kiegészítő kényelmes és biztonságos hordozását. Egész szép, 16,74 l-es térfogatával a hátizsák elég teret biztosít minden nélkülözhetetlen dolgod számára. A zsebek és rekeszek lehetővé teszik a szisztematikus elrendezést, ezek közül a hátizsákban laptopzseb, elülső zseb, felső zseb, belső rendszerező, belső zsebek és értékmegőrző zseb található. A hátizsák belsejéhez oldalról lehet hozzájutni. A tartalom biztonságos bezárását kétutas cipzár biztosítja.

Laptop hátizsák Acer Nitro Urban backpack, 15.6

Méret:

45 × 31 × 12 cm (ma × sz × mé)

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Használat
Városba Kész!
Zsebek
Laptopzseb, Elülső zseb, Felső zseb, Belső rendszerező, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb Kész!
Hozzáférés
Oldalról Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Használat

Használat
Városba Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb, Elülső zseb, Felső zseb, Belső rendszerező, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb Kész!
Hozzáférés
Oldalról Kész!
Bekapcsolás
Kétutas cipzár Kész!
Hevederek
Állítható hevederek, Párnázott pántok Kész!
Fogantyúk és nyelek
Felső hordfül Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Kemény alj Kész!

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója
16" Kész!

Design

Szín
Fekete, Piros Kész!
Motívum
Motívum nélkül Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
45 cm Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Hosszúság/mélység
12 cm Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
16,74 l Kész!

Tömeg

Tömeg
0,5 kg Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Nitro Urban backpack, 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Nitro Urban backpack, 15.6". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Nitro Urban backpack, 15,6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Nitro Urban Backpack - 15,6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Nitro Urban Backpack - 15,6".
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ