A március 15-i ünnepnap alatt az üzleteink zárva tartanak.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Felfújható csónak és hajó kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

Amennyiben az általad választott Felfújható csónak és hajó kiegészítők termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó Felfújható csónak és hajó kiegészítők - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Felfújható csónak és hajó kiegészítők termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Felfújható csónak és hajó kiegészítők vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha Felfújható csónak és hajó kiegészítők vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

Megkönnyítjük a választást - használd előre beállított szűrőinket a Felfújható csónak és hajó kiegészítők kategóriára

Segítünk választani az alábbi Felfújható csónak és hajó kiegészítők közül. Listázd a termékeket az eladott mennyiség vagy vásárlói értékelés szerint.

Felfújható csónak és hajó kiegészítők - legolcsóbb vs. legdrágább

Ha a legjobb árú terméket keresed, az olcsó Felfújható csónak és hajó kiegészítők alkategóriában a legolcsóbbtól a legdrágábbig rendeztük az árucikkeket.

A leírás elrejtése
5 termék
Intex Motor
Csónakmotor - a következő csónakokhoz: Seahawk 2,3,4, Excursion 3,4,5, Seahawk II a Mariner 3,4, Challenger 3, 12 V, 420 W teljesítmény
73 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTint11
4,2 15×
Intex 68612 kézi pumpa
Pumpa - műanyag dupla sebesség, felfújás és leeresztés, méret 30 cm
2 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 03.
Termékkód: HRAif7901
4,5
Poolstar Star 7 - 16psi
Elektromos pumpa - elektromos pumpa, maximális nyomás: 16 PSI, 12 V-os szivargyújtó aljzat, LCD kijelző, gomb az úszó kívánt nyomásának beállításához
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpoo001
4,8 17×
Intex 68605 nagy teljesítményű kézi pumpa
Pumpa - műanyag, tárgyak felfújásához és leeresztéséhez, 3 fúvóka, 37 cm magas
Leárazás -8 %
3 490 Ft 3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif7881
4,7 33×
Intex lábpumpa, 28 cm
Pumpa - mérete 28 cm
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif1726

Felfújható csónak és hajó kiegészítők

úszóHogyan élvezhetjük a nyarat a vízparton A legjobb a forró nyári napokat a vízparton tölteni, ahol a napozás és a pihenés mellett számos aktív kikapcsolódásban is részed lehet. Próbáld ki az állva evezést a SUP deszkán, merülj a víz alá egy víz alatti robogóval, vagy csak menj egyet úszni, így máris tettél...

Felfújható csónak és hajó kiegészítők

A Felfújható csónak és hajó kiegészítők kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Felfújható csónak és hajó kiegészítők – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfújható csónak és hajó kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfújható csónak és hajó kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfújható csónak és hajó kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ