Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Felnőtt rollerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott
Felnőtteknek
(29)
Gyerekeknek
(31)
Teherbírás
45 kg
150 kg
-
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(23)
Piros
(5)
Lila
(1)
Kék
(5)
Szűrés

A felnőtt rollerek népszerű közlekedési eszközzé váltak mind a városi utazások, mind a vidéki kirándulások során. Fontos, hogy elegendő teherbírással rendelkezzenek. Szeretnéd tudni, hogy az egyes típusú felnőtt rollerek mire alkalmasak, és mi a legjobb módja a kiválasztásuknak? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

A felnőtt roller használata egészséges

A felnőtt roller környezetbarát közlekedési eszköz, amely ráadásul nagyon egészséges is. használata a hajtás során nemcsak a lábizmokat, hanem az egész hátat is egyenletesen igénybe veszi. Ráadásul a felnőtt rollerek különböző méretekben kaphatók, a legkisebb összecsukható rollertől az országúti típusig.

  • Jó edzés a lábaknak és a hátnak.
  • Sokféle méret a különböző terepviszonyokhoz.
  • Környezetbarát.

?

Miről lehet felismerni egy felnőtt rollert?

A felnőtt roller megfelelő terhelhetőséggel rendelkezik (legalább 100 kg), valamint lehetővé teszi, hogy a kormányt magasabbra lehessen állítani. Az elektromos rollerek is sokkal gyorsabban mennek.

Melyik felnőtt roller a legmegfelelőbb számodra?

Felnőtt roller különböző típusban, méretben és kialakításban kapható, és különböző terepen való használatra alkalmas. Így a felnőtt rollerek terep és városi (összecsukható) modellre, valamint speciális freestyle roller típusra oszthatók, amelyekkel ugrathatsz és különböző trükköket hajthatsz végre. Kaphatók  elektromos modellek is.

Városi felnőtt roller - a tökéletes jármű a városi közlekedéshez

A városi felnőtt roller keresztülvisz a nagyváros forgalmas utcáin. Ezek a modellek kicsik, könnyűek és kompaktak. Kis kerekeik viszont nem igazán alkalmasak terepen való használatra, még a nagyobb kavicsok is problémát jelenthetnek.

  • Alacsony súly.
  • Kompakt.
  • Kisebb kerekek.

Városi használatra különösen alkalmasak az összecsukható felnőtt rollerek, amelyeket könnyedén összecsukhatsz és a válladra veheted, elfér az autó csomagtartójában, és még a tömegközlekedési eszközökön is magaddal viheted.

Terep roller felnőtt felhasználóknak sporttevékenységekhez

A felnőtt rollerek terepre sokkal nagyobb kerekekkel rendelkeznek, így könnyedén megbirkóznak az erdei utakkal. Ha kifejezetten sportolásra szánt felnőtt roller érdekel, ez a típus a megfelelő választás.

  • Durvább terepviszonyokhoz is alkalmas.
  • Ideális sportoláshoz.
  • Nagyobb méretek és súly.

i

Ebben a kategóriában országúti rollerek is találhatók, amelyek könnyebbek és keskenyebb gumiabroncsokkal rendelkeznek.

Freestyle felnőtt rollerek a fiatalos személyeknek

A freestyle rollerek kis kerekekkel és könnyű vázzal rendelkeznek, így mindenféle ugrást és trükköt megvalósíthatsz velük. Ideálisak, ha eredetibbre vágysz, mint egy gördeszka, és segítségével jól érezheted magad a gördeszkaparkban.

  • Nagyszerű szórakozás.
  • Rengeteg trükköt tanulhatsz vele.
  • Normál használatra nem alkalmas.

Elektromos felnőtt roller azoknak, akik nem szeretnének elfáradni

Az elektromos felnőtt roller ugyanolyan népszerűségnek örvend, mint az elektromos kerékpárok. Kínálatunkban elsősorban összecsukható elektromos felnőtt rollerek kaphatók, de találhatsz terepre való modelleket is. Az elektromos felnőtt roller elég gyors (25-50 km/h), de azt is figyelembe kell venned, hogy az akkumulátor miatt kicsit nehezebb is (legalább 10 kg).

  • Könnyű gyorsulás.
  • Nem fáradsz el.
  • Ezek a modellek nehezebbek.

i

A felnőtt rollerek menők

A felnőtt rollerek használata megfiatalítja az embert. A rollerezésben van valami vidáman gyermeki, amit a kerékpározás nem tud nyújtani.

Felnőtt roller választása

A felnőtt roller különböző kritériumok szerint választható ki. A roller típusától függetlenül elsősorban az alábbiakra érdemes figyelni: teherbírás, futófelület mérete, kormány magassága és kerekek és fékek.

A felnőtt roller méretei természetesen típustól függően változnak. Egy nagyméretű felnőtt roller általában jobban megfelel a terepen való használatra, mint városi használatra.

Fontos, hogy a felnőtt roller megfelelő méretű lábtartóval rendelkezzen

A felnőtt roller esetén fontos, hogy elég nagy lábtérrel kell rendelkeznie. Minél nagyobb a lábad, annál nagyobbnak kell lennie a lábtérnek. Az optimális méret 40×11 cm, amely lehetővé teszi, hogy mindkét lábaddal kényelmesen állhass a rolleren.

i

A futófelület magassága is fontos. Városi és hosszú utakra a lehető legalacsonyabbat érdemes választani, hogy a lehető legkényelmesebb legyen. A terep felnőtt roller futófelülete kicsit magasabbra állítható, hogy ne botolj meg a gyökerek vagy az egyenetlen felületek miatt.

A felnőtt roller kormányának magassága

A kormány magassága szintén fontos paraméter. A felnőtt rollerek kormánymagassága 60 -95 cm között állítható. Ez a tartomány a legtöbb ember számára elegendő. Lássuk, milyen magasnak kell lennie a kormánynak a te magasságodhoz képest.

Optimális kormánymagasság normál használathoz

Felhasználó magassága Kormány magassága
100–110 cm 50 cm
110–120 cm 55 cm
120–130 cm 60 cm
130–140 cm 65 cm
140–150 cm 70 cm
150–160 cm 75 cm
160–170 cm 80 cm
170–180 cm 85 cm
180–190 cm 90 cm
190–200 cm 95 cm

A kormány magassága nagyon fontos. Ha túl alacsony vagy túl magas, nehéz lesz irányítani a rollert.

A felnőtt roller maximális terhelhetősége általában 150 kg

Nem kell aggódnod amiatt, hogy a felnőtt roller nem bír el, hiszen a legtöbb modell teherbírása 100-120 kg körül van (és általában rövid távon ennél nagyobb terhelést is kibírnak). A maximum terhelhetőség pedig általában 150 kg. Minél nagyobb a felnőtt roller teherbírása, annál masszívabbnak kell lennie a váznak. Ez azt is jelenti, hogy a roller súlya is nagyobb.

  • A könnyű, 100 kg körüli teherbírású felnőtt roller az egyik leggyakoribb választás.
  • A Robusztus, 150 kg teherbírású felnőtt rollerek nem csak az erősebb alkatúaknak valók. Ezek a modellek általában ellenállnak a rosszabb terepviszonyoknak és a durvább kezelésnek is.

Ne feledd: a felnőtt roller esetében fontos, hogy a hátizsákod súlyát is elbírja.

Acélból vagy alumíniumból készült felnőtt roller a jobb választás?

A felnőtt rollerek váza leggyakrabban alumíniumból vagy acélból készül (egyes modellek a kettő kombinációjából állnak). Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai.

  • Az alumínium váz könnyű, ugyanakkor kevésbé rugalmas.
  • Az acél váz rugalmasabb és sokkal tartósabb, ugyanakkor sokkal nehezebb is.

?

Miben különböznek a női felnőtt rollerek?

A nők alacsonyabb teherbírású felnőtt roller modellt is választhatnak, és egyéb színeket is választhatnak.

Fontos, hogy a felnőtt roller nagy kerekekkel rendelkezzen?

A gyermek rollerekhez képest a felnőtt roller modelleknek nem kell sokkal nagyobb kerekekkel rendelkezniük. A kerék mérete inkább attól függ, hogy városi használatra szánt vagy terep rollerről van-e szó. A terep felnőtt roller gyakran nagy első kerékkel és kisebb hátsó kerékkel rendelkezik.

Vidéken vagy gyors kirándulásokhoz tökéletes választás egy nagykerekű roller, amely hatékonyabban elnyeli a rázkódást.

A felnőtt rollernek jó fékekkel kell rendelkeznie

A felnőtt rollerek esetében - tekintettel a felhasználó súlyára és a sebességre - megbízható fékekre van szükség. Nagyon gyakori az első féknyereg és a hátsó lábfék kombinációja, különösen az országúti és a terep modelleken, de hatékonyabb tárcsafék használatát is javasoljuk.

A felnőtt roller kiegészítők kategóriában az összes szükséges biztonsági felszerelést megtalálod, például sisakokat, protektorokat, lámpákat, csengőket, zárakat vagy táskákat az értéktárgyaid számára.

Elektromos roller felnőtt

Az elektromos felnőtt roller teljes értékű közlekedési eszköz az ingázáshoz és a város körüli utazásokhoz is.

Szerencsére nem csak a felnőttek használhatnak rollert. Szerezz be kompakt rollereket a család többi tagjának is. Talán a gyerek rollerek kategóriában megtaláljátok majd gyermeked új kedvenc játékát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
41 termék

Felnőtt rollerek

Felnőtt rollerek

A Felnőtt rollerek kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felnőtt rollerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felnőtt rollerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felnőtt rollerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felnőtt rollerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ