Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Férfi pénztárcák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Bőr
(46)
Poliészter
(15)
Műbőr
(1)
Poliuretán
(19)
Fém
(7)
Bekapcsolás
Rögzítés nélkül
(53)
Patent
(15)
Tépőzár
(6)
Mágnes
(7)
Cipzár
(6)
Gomb
(4)
Rendeltetés
Férfi
(14)
Uniszex
(83)
Szín
Fekete
(38)
Barna
(14)
Kék
(13)
Piros
(10)
Szürke
(6)
Használat
Mindennapi
(81)
Társasági
(1)
Szűrés

Egy minőségi férfi pénztárca minden úriember felszerelésének részét kellene képeznie. Akár készpénz, akár iratok tárolására használjuk, a férfi pénztárca gyakran hasonló szerepet tölt be, mint az óra vagy az öv. Melyiket válasszuk? Olvass tovább.

Tovább

Férfi pénztárcák anyaguk szerint

A férfi pénztárcák talán nem is osztályozhatók jobban másként, mint az anyaguk alapján. Kínálatunkban a legstílusosabb pénztárcák számos változatát találod - a műbőrből készültektől a valódi férfi bőr pénztárcákon át egészen a poliészterből készültekig.

A férfi bőr pénztárca luxus benyomást kelt

Egy férfi bőr pénztárca hosszú évekig elkísér, ha vigyázol rá. A valódi bőr nagyon tartós, így nem kell aggódnod amiatt, hogy kis idő után kilyukad. Ráadásul idővel patinát kap, ami a férfi bőr pénztárcát igazi unikummá teszi.


Férfi bőr pénztárca

Kisméretű férfi pénztárca


Műbőrből készült férfi pénztárcák

A műbőrből készült férfi pénztárca gyártása során nem használnak állati eredetű anyagokat. A műbőr is tartós és jól néz ki, gyakran meg sem lehet különböztetni az igazitól. Az ebből az anyagból készült pénztárcák másik előnye az alacsonyabb beszerzési ár.

i

A valódi vagy műbőrből készült luxus férfi pénztárcák gyakran rendelkeznek díszvarrással vagy más grafikai elemekkel, amelyek egyediségüket még inkább fokozzák.

Egyéb szintetikus anyagokból készült férfi pénztárcák

Nem vágysz a bőrre vagy annak mesterséges helyettesítőjére? Nézd meg a népszerű és megfizethető áron kapható, poliészterből vagy poliuretánból készült férfi pénztárcáinkat. Mi a különbség e két anyag között?

  • A poliészter férfi pénztárca nagyon rugalmas és tartós, de nem légáteresztő és nem is antibakteriális.
  • A poliuretán férfi pénztárca kicsit jobban bírja a magas hőmérsékletet és a páratartalmat, valamint légáteresztő tulajdonságokkal is rendelkezik.


Nagyméretű férfi pénztárca

Férfi pénztárcák


A műszálas anyagból készült férfi pénztárcák gyakran esküsznek a színes feldolgozásra, a ragasztott vagy hímzett logókra vagy akár a film/sorozat/játékmintás formatervezésre.

Férfi pénztárca fém kiegészítőkkel? Miért ne?

Egy férfi pénztárcának nem feltétlenül kell egyféle anyagból készülnie. Így gyakran látunk bőr pénztárcákat, amelyeket fém (leggyakrabban alumínium) csatokkal és egyéb elemekkel egészítenek ki. Néhány modern férfi pénztárca teljesen fémből készül, és úgy néz ki, mint egy strapabíró tok.


Fém elemekkel ellátott férfi pénztárca


Férfi pénztárcák és azok rögzítési típusa

Egy férfi pénztárca többféle zártípussal is rendelkezhet. Egyre népszerűbbek a zár nélküli változatok - az örök klasszikusok azonban a tépőzáras vagy hagyományos cipzárral, illetve a patenttal ellátott pénztárcák.

i

A pénztárca mérete is fontos

A férfi pénztárca kapacitása nem feltétlenül a benne tárolható maximális összegre, hanem a kártyahelyek számára vonatkozik. Ne feledd, hogy a pénztárca mérete a rekeszek számával együtt nő.

Nem tudsz dönteni? Válassz szín szerint

Bőr, műbőr, fém vagy esetleg egy másik férfi pénztárca? Vedd figyelembe a ruhatáradat, és hangold hozzá színben a pénztárcádat. A fekete színű férfi pénztárcák az örök kedvencek, de a barna változatok is nagyon népszerűek.

Tekintsd meg szintén a női, uniszex vagy gyermek pénztárca kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
97 termék
3,1 18×
Tru Virtu Click & Slide Black Lizzard
Pénztárca - uniszex, bőr, rekesz kártyák és iratok számára, rögzítés típusa patent, bankkártya szkennelés elleni védelem, mindennapi használat, fekete kivitel
32 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtv01
3,1 18×
Tru Virtu Click & Slide Diagonal Carbon Black
Pénztárca - uniszex, bőr, rekesz kártyák és iratok számára, rögzítés típusa patent, bankkártya szkennelés elleni védelem, mindennapi használat, fekete kivitel
31 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtv02
3,1 18×
Tru Virtu Click and Slide Leather Nappa Brown
Pénztárca - uniszex, bőr, zseb bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, 12 kártyához, rögzítés típusa patent, RFID védelem és bankkártya szkennelés elleni védelem, mindennapi használat, barna kivitel, méretek 9,9 × 6,7 × 2,1 cm (Ma×Sz×Mé)
26 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTbd1250
5,0
Marvel - Deadpool - pénztárca
Pénztárca - uniszex, nejlon, zseb aprópénznek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat Deadpool és Marvel, piros kivitel, méretek 9 × 11,5 × 1,5 cm (Ma×Sz×Mé)
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0329b
5,0
Cyberpunk 2077 - Hack - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliészter, zseb bankjegyeknek, átlátszó rekesz kártyáknak és iratoknak, rekesz kártyák és iratok számára, 3 kártyához, zár nélkül, sorozat Cyberpunk 2077, fekete kivitel, méretek 9 × 10 cm (Ma×Sz)
11 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb942
5,0
Horizon II: Forbidden West - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, 2 kártyához, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat Horizon II: Forbidden West, zöld kivitel, méretek 9 × 10 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0345
4,0
GAME OF THRONES Targaryen - pénztárca
Pénztárca - uniszex, vinyl, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, átlátszó rekesz kártyáknak és iratoknak, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, sorozat Trónok harca, fekete kivitel, méretek 12 × 15 cm (Ma×Sz)
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb219
5,0
The Witcher 3 - Logo - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat The Witcher (Vaják), barna kivitel, méretek 10 × 11 cm (Ma×Sz)
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb759b
Diablo IV - Lilith Seal - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat Diablo, fekete kivitel, méretek 9 × 10 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
5 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2167
LEONARDO VERRELLI Pénztárca 3040004-001
Pénztárca - férfi, műbőr, zár nélkül, társasági használat, fekete kivitel
8 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MoDo1019
Tru Virtu Click & Slide Silver Arrow - Pénztárca Típusok
3,5
Tru Virtu Click & Slide Silver Arrow
Pénztárca - uniszex, fém, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, bankkártya szkennelés elleni védelem, mindennapi használat, ezüst kivitel
19 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTtv03
The Witcher - On The Hunt - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb bankjegyeknek, átlátszó rekesz kártyáknak és iratoknak, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat The Witcher (Vaják), fekete kivitel, méretek 9 × 11 cm (Ma×Sz)
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0213c
Skyrim - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat The Elder Scrolls , fekete kivitel, méretek 9,5 × 11 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
8 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0807
Pokémon - Pikachu Manga - pénztárca
Pénztárca - uniszex, polyuretán, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, sorozat Pokémon, sárga kivitel, méretek 9,3 × 11,5 cm (Ma×Sz)
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb773f
Boll Deluxe Wallet salt & pepper/bay
Pénztárca - uniszex kivitelezés, anyaga:, zseb az aprópénznek, rekesz a bankkártyáknak és iratoknak
7 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTbd1184
Horizon Forbidden - West Machines - pénztárca
Pénztárca - uniszex, poliuretán, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, sorozat Horizon II: Forbidden West, fekete kivitel
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc1097
4,5 63×
FIXED Tiny Wallet valódi marhabőrből, fekete
Pénztárca - uniszex, bőr, zseb bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, kézzel varrott, mindennapi használat, fekete kivitel, méretek 8,7 × 5,8 cm (Ma×Sz)
7 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP961a56
4,3 30×
FIXED Tiny Wallet for AirTag valódi marhabőrből - piros
Pénztárca - uniszex, bőr, zseb bankjegyeknek, zár nélkül, kézzel varrott, mindennapi használat, piros kivitel, méretek 9,5 × 11,5 × 3,5 cm (Ma×Sz×Mé)
7 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP961a19
4,9 22×
FIXED Wallet for AirTag valódi marhabőrből - kék
Pénztárca - uniszex, bőr, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, kézzel varrott, mindennapi használat, kék kivitel, méretek 0,7 × 1 cm (Ma×Sz)
9 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP961a13
3,1 18×
Tru Virtu Click & Slide bőr Cobra Olive
Pénztárca - uniszex, fém, rekesz kártyák és iratok számára, 12 kártyához, rögzítés típusa gomb, RFID védelem, bankkártya szkennelés elleni védelem és fém konstrukció, mindennapi használat, bézs kivitel, méretek 9,9 × 6,7 × 2,1 cm (Ma×Sz×Mé)
38 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTaaa0999
FIXED Tripple Wallet valódi marhabőrből, kék - Pénztárca Típusok
4,3
FIXED Tripple Wallet valódi marhabőrből, kék
Pénztárca - uniszex, bőr, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, rögzítés típusa mágnes, vízálló és kézzel varrott, mindennapi használat, kék kivitel, méretek 7 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé)
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP961a69
4,7
VUCH Force
Pénztárca - férfi, poliészter, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, 3 kártyához, zár nélkül, RFID védelem, mindennapi használat, fekete kivitel, méretek 9 × 11 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VC281Pe73
FIXED Tripple Wallet valódi marhabőrből, barna - Pénztárca Típusok
4,3
FIXED Tripple Wallet valódi marhabőrből, barna
Pénztárca - uniszex, bőr, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, rögzítés típusa mágnes, vízálló és kézzel varrott, mindennapi használat, barna kivitel, méretek 7 × 10 × 2,5 cm (Ma×Sz×Mé)
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PP961a70
3,3
VUCH Vook
Pénztárca - férfi, poliészter, zseb aprópénznek és bankjegyeknek, rekesz kártyák és iratok számára, zár nélkül, mindennapi használat, kék kivitel, méretek 10,5 × 8,5 × 2 cm (Ma×Sz×Mé)
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VC281Pe170

Férfi pénztárcák

Férfi pénztárcák

A Férfi pénztárcák kategóriában összesen 97 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi pénztárcák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább férfi pénztárcák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi pénztárcák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi pénztárcák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ