30 dnů na vrácení Shop roku

GP Discovery CHR35

Termékkatalógus
GP Discovery CHR35
4,4 25 értékelés
Fejlámpa - 600 lm fényerősség, 130 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 60 óra, tápellátás 1 × 18650, tömege 153 g
16 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTGP016 Termékszám:  4891199190131 Gyártó honlapja:

GP Discovery CHR35

GP Discovery CHR35 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Amennyiben olyan nagyszerű feldolgozású fejlámpát keresel, amelyre mindig számíthatsz, akkor a GP Discovery CHR35 fejlámpa megfelelő választás számodra. Legyen szó a természetben töltött éjszakáról, műhelyi munkavégzésről vagy utazásról, ez a multifunkciós fejlámpa Téged is lenyűgöz teljesítményével. A GP Discovery CHR35 fejlámpa világítása akár 130 méterre is elér, 5 világítási üzemmód és 600 lumen fényerő jellemzik, továbbá eltávolíthatod azt a fejpántról és rögzítheted azt mágnes vagy fém klipsz segítségével. Emellett minden bizonnyal nagyra értékeled az alacsonytömegét, vízálló és ütésálló kialakítását illetve kompakt méreteit. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a GP Discovery CHR35 fejlámpa ideális társ a munkavégzéshez és a szabadidős tevékenységekhez egyaránt.

A GP Discovery CHR35 fejlámpa főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű felhasznált anyagok
  • GP Discovery CHR35 fejlámpa kompakt méretekkel
  • Különböző elhelyezési lehetőségek
  • Minőségi CREE LED chip-pel
  • Egyszerű, egygombos működés
  • USB töltés
  • Gyors leállítás funkció
  • GP Discovery CHR35 fejlámpa 5 világítási móddal

A GP Discovery fejlámpa széleskörű használata

Szeretsz este kocogni, esetleg ki kell venned néhány dolgot a hátizsákodból éjjel a természetben, netalántán lerobbantál a kocsival? A GP Discovery CHR35 fejlámpa minden helyzetben a segítségedre siet. A fejlámpa remekel gyors töltésével, hosszú élettartamával, nagyfokú tartósságával és az 5 állítható világítási módjával.

Fejlámpa kompakt méretekkel

Kompakt méreteinek köszönhetően a GP Discovery CHR35 fejlámpa igazán kis helyet foglal el és bármilyen hátizsákban elfér. Legyen szó akár egy vidéki sétáról vagy egy éjszakai bicajos útról, a GP Discovery CHR35 mindig a rendelkezésedre áll.

A kezeid szabadak maradnak a kényelmes használathoz

A GP Discovery CHR35 fejlámpa tökéletesen megvilágítja a szükséges területet, mindeközben pedig nem veszi igénybe a kezeidet. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen végezheted a dolgodat anélkül, hogy tartanod kellene a lámpát. A GP Discovery CHR35 fejlámpa soha nem okoz csalódást, így segítségével nyugodtan felállíthatod a sátrat, felmelegítheted az ételt a szabad levegőn, vagy tájékozódhatsz is a sötétben.

Különböző elhelyezési lehetőségek

A GP Discovery CHR35 fejlámpát a klasszikus fejpántos viselet mellett elhelyezheted az öveden vagy a hátizsákodon is, ezekről pedig a praktikus fém klipsz gondoskodik. A GP Discovery CHR35 fejlámpa alsó része egy mágnessel kényelmesen rögzíthető a fém felületekre is.

Fejlámpa 5 üzemmóddal

A GP Discovery CHR35 fejlámpa 5 különböző világítási módot kínál. A 300 lumen fényerejű fénysugár ideális a nagyobb területek megvilágításához. Olvasáshoz remek választás a 60 lumen teljesítményű világítás. Amennyiben még ennél is alacsonyabb intenzitásra van szükséged, nagyra értékelheted a 15 lumen fényerejű üzemmódot. Rendelkezésedre áll a stroboszkópos világítás, amellyel meglepheted az esetleges támadót és elmenekülhetsz vagy hatékonyabban védekezhetsz is. Garantáltan meg leszel elégedve a TURBO üzemmóddal, amely során a fejlámpa 600 lumen fényerőt alkalmaz 40másodpercig, és amelynek hatótávolsága 130 méterre is elér.

Fejlámpa USB töltéssel

A GP Discovery CHR35 fejlámpát töltheted számítógépen keresztül, power bank-ről vagy közvetlenül a hálózatról is az USB adapter segítségével. A LED jelzőfény tájékoztat a fejlámpa töltésének állapotáról, amely piros színről zöld színűre vált, amikor a fejlámpa teljesen feltöltődött.

Kiváló minőségű felhasznált anyagok

A GP Discovery CHR35 gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták, ez biztosítja a készülék a fokozott fizikai ellenállását illetve a vízzel szembeni ellenállását is. A fejlámpa kibírja még akár az 1 méter magasságból történő leesést is, az IPX4 védelmi szabványú fém ház a pedig tökéletes védelmet nyújt a fröccsenő vízzel szemben.

A GP Discovery CHR35 fejlámpa használata egyszerű

A GP Discovery CHR35 használata nagyon könnyű, egyetlen gombbal kivitelezhető. A lámpa csúszásmentes felülete lehetővé teszi a kényelmes használatot, így nem szükséges amiatt aggódnod, hogy esetleg elejted a lámpát.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

Könnyű és gyors töltés

Az USB adapter segítségével még a GP Discovery CHR35 fejlámpa feltöltése is gyerekjáték. A LED jelzőfény tájékoztat a fejlámpa töltésének állapotáról, amely piros színről zöld színűre vált, amikor a fejlámpa teljesen feltöltődött.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

5 világítási mód

A GP Discovery CHR35 fejlámpa 5 különböző világítási üzemmódot nyújt. Ezek közül 3 standard üzemmód (5%, 20% és 100%), ezt egészítik ki a Turbo és a stroboszkóp üzemmódok. Tehát a fejlámpa kifogástalanul megfelel minden elvárásodnak.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

Minőségi CREE LED chip

A GP Discovery CHR35 fejlámpa kiváló minőségű CREE LED chippel készült. Ez a remek megmunkálású chip gondoskodik a fejlámpa nagy hatótávolságú fényéről, hosszú üzemidejéről és a magas fényerejéről is.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

Magas vízállóság

A GP Discovery CHR35 fejlámpa vízálló fém anyagból készült, tehát rendkívül tartós. Egy méteres magasságig ütésálló, az IPX4 védelmi szabvánnyal kiegészülve remekül helytáll minden szituációban.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

Erős mágnes

Az állítható fejpánt mellett a GP Discovery CHR35 fejlámpa rendelkezik még egy erős mágnessel és egy fém klipsszel is. Ezeknek a segítségével egyszerűen kiválaszthatod, az adott helyzetben hova szeretnéd éppen rögzíteni a lámpát.

GP Discovery CHR35 fejlámpa

Azonnali leállítás

A kiválasztott üzemmódban 5 másodperc után a GP Discovery CHR35 fejlámpa aktiválja a gyors leállítás funkciót, amely azt jelenti, hogy a készüléket azonnal, egyetlen gombnyomással kikapcsolhatod anélkül, hogy az összes üzemmódon keresztül kellene jutnod.


Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
600 lm Kész!
Maximális világítótávolság
130 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Világítási módok száma
5 × Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
600 lm Kész!
Maximális világítótávolság
130 m Kész!
LED-ek száma
1 × Kész!
Világítási módok száma
5 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
2 600 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
60 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Forrás helye
Vázon Kész!
Elem típusa
18650 Kész!

Vízállóság

Vízállóság
IPX4 Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Rövidtávú teljesítménynöv., Ütésállóság, Fény intenzitásának beállítása, Stroboszkóp, USB töltés, Vízálló Kész!

Méret

Mélység
27 mm Kész!
Szélesség
106 mm Kész!
Magasság
27 mm Kész!
Tömeg
153 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP Discovery CHR35
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ