A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Gyerek kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Hagyományos kerékpár
(102)
Elektromos kerékpár
(1)
Kerékpár típusa
MTB
(66)
Cyclocross
(2)
Városi
(3)
Gyerek
(31)
Rendeltetése
(44)
(104)
Váz anyaga
Alumínium
(43)
Karbon
(11)
Acél
(45)
Magnézium
(4)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(57)
Rugós villa
(41)
Rugóút
0 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
12"
(13)
14"
(8)
16"
(13)
20"
(14)
24"
(21)

A gyerek bicikli népszerű közlekedési eszköz minden korosztály számára. Nagyon jó érzés maga a biciklizés, könnyen eljuthatnak a gyerekek az iskolába, majd haza, a barátaikhoz, és akár kirándulni is mehetnek veled. Ezáltal folyamatosan aktívak maradnak. Szeretnéd tudni, mire kell figyelni gyerek bicikli választásakor? Akkor olvass tovább.

Tovább

Mekkora legyen a gyerek kerékpár mérete?

A választáskor fontos, hogy tisztában legyél azzal, mekkora gyerek bicikli alkalmas gyermeked számára. A megfelelő méret döntő fontosságú a gördülékeny biciklizéshez és a jó kezelhetőséghez. A gyerek bicikli kínálatot általában a gyermek életkora szerint szokták felosztani. Ez azonban nem biztos, hogy pontos. Minden gyermek különböző magasságú. Az életkor tehát csak tájékoztató jellegű, és inkább az általános megjelenésről és felszereltségről árulkodik.

  • A gyerek bicikli 2-3 éveseknek pótkerékkel van felszerelve, amely segíti a gyermeket az egyensúly megtartásában.
  • A gyerek bicikli 4-6 éveseknek robusztusabb felépítésű, és gyakran már váltóval is rendelkezik.
  • Egy gyerek kerékpár 7-9 éveseknek már ugyanolyan teljes felszereltséggel rendelkezhet, mint egy felnőtt bicikli.
  • A 10 és 12 éves kor közötti gyerekeknek alkalmas gyerek bicikli hasonló méretű, mint a felnőtt kerékpár.
  • A 13 év feletti gyermekek számára készült gyerek kerékpár általában ugyanolyan méretű, mint egy felnőtt kerékpár, de a színe és a díszítése lehet kifejezetten gyerekeknek tetsző.

A gyerek bicikli 10-12 éveseknek már rendelkezik váltóval és rugós villával vagy más praktikus funkciókkal.

Kis bicikli 2-3 éves korig
Kisgyerek bicikli

Gyerek kerékpár 4-6 éves korig
Gyerek bicikli 4-6 éveseknek

Gyerek mountain bike 24
Gyerek kerékpár

Gyerek bicikli választása a kerék átmérője és a gyermek magassága alapján

A gyerek kerékpár kiválasztásánál a gyermek magasságát kell figyelembe venni. A gyerekek gyorsan nőnek, de ne vegyél túl nagy kerékpárt, mondván, hogy gyermeked gyorsan belenő. Nehezebb lesz neki kezelni, és könnyebben elesik. Fontos figyelni a kerék átmérőjére. Melyiket válaszd?

Gyerek bicikli méretek

i

Ha négyéves gyermeked számára veszed élete első biciklijét, a 16 colos nem biztos, hogy elég lesz. Az egyes márkák kialakítása eltérő lehet, ezért mindig vedd figyelembe a gyerek bicikli termékleírásában szereplő minimális és maximális ülésmagasságot.

Fókuszálj a gyerek kerékpár vázának méretére is

A gyerek bicikli vázméretét univerzális jelöléssel (S-L) tüntetik fel. Egyes helyeken colban, máshol centiméterben találod meg. A pedáltól az ülésig terjedő hosszúságot jelöli. Fontos a megfelelő hosszúság, hogy a pedál ne legyen túl alacsonyan, és a gyermek könnyen elérje, illetve fordítva, hogy a pedál ne legyen túl magasan, és a gyermek térde ne érjen hozzá a könyökéhez.

Milyen terepen kerül bevetésre a gyerek bicikli?

Ne feledkezz meg arról sem, hogy milyen környezetben fogja gyermeked használni a kerékpárt. A legkisebbek számára készült modellek általában univerzális kialakításúak, de a nagyobb gyermekek számára már különböző típusok közül választhatsz. A gyerek mountain bike erdei és mezei utakon, az országúti gyerek kerékpár kifejezetten országúti bringázáshoz alkalmas, a 15 év feletti gyermekek számára az elektromos kerékpár is megoldást jelenthet.

i

Kemény terepre készülsz, ahova gyermekednek teljes felfüggesztésű kerékpárra lenne szüksége? A 10 évesnél idősebbeknek szánt gyerek bicikli modellek között találhatsz felfüggesztéssel ellátott darabokat.

Mit kell még figyelembe venni a gyerek kerékpár kiválasztásakor?

A kerékpár mérete mellett vedd figyelembe az anyagot, a designt, a felszereltséget, a tömeget, és azt is, hogy a gyerek bicikli lánynak vagy fiúnak lesz-e.

Gyerek bicikli lányoknak és fiúknak - mi a különbség?

Létezik fiú és lány bicikli is. De ne keress különbséget a váz geometriájában. A kerékpárok többé-kevésbé csak a különböző színek és motívumok miatt különböznek egymástól.

  • A lány kerékpárok kínálatában sok a mintás vagy mesemotívumos darab, ami a színt illeti a legtöbb piros vagy rózsaszín.
  • A legtöbb fiú bicikli kék vagy zöld színű és a gyerekek kedvenc filmszereplői is díszíthetik.

A bicikli gyerek változatát leggyakrabban Jégvarázs, Pókember, Minnie vagy Hello Kitty motívumok díszítik. Azonban létezik retro kis bicikli is, amelynek kialakítása a régi modelleket idézi.

Gyerek bicikli fék

Nézd meg a fékek típusát is. A legelterjedtebb típus a V-fék vagy felnifék. Sok gyerek bicikli azonban kontrafékkel rendelkezik, amely a pedál hátrafelé történő nyomásával lép működésbe.

A gyerek bicikli tömegére is figyelj

Ne legyen nehéz a gyerek bicikli, különben a gyermek nehezen tudja majd kezelni. A 3 éves kortól alkalmas könnyű gyerek kerékpár tömege 7 kg körüli. A junior biciklik tömege 10-14 kg körül lehet.

Nem szeretnél melléfogni gyerek bicikli választásakor? Olvasd el Hogyan válassz gyerek kerékpárt című cikkünket, ahol sok hasznos információt megtudhatsz.

Gyerek bicikli kiegészítők

A gyerek bicikli praktikus kiegészítőkkel szerelhető fel, például kulacstartóval, csengővel, sárvédőkkel vagy pótkerékkel. A felszerelés fontos része a kerékpáros sisak vagy a védőfelszerelés is, amely megvédi a gyermeket esés esetén.

Milyen speciális gyerek bicikli kapható?

A gyerek kerékpár kiegészítő tartozékokkal is rendelkezhet, mint például pótkerékkel, tolórúddal vagy váltóval. Nézzük meg, hogy ezek a kiegészítők hogyan segítenek a gyerekeknek.

  • A pótkerekes gyerek bicikli a legfiatalabb, 2 és 3 éves kor közötti gyermekek számára biztosítja a biciklizés örömét. A kerekek bármikor eltávolíthatók.
  • A tolórúddal ellátott gyerek kerékpár lehetővé teszi, hogy te irányítsd gyermekedet a biciklin. Így biztos lehetsz benne, hogy nem fog letérni a járdáról.
  • A váltós gyerek bicikli nagyobb gyermekek számára alkalmas. Általában a 20″ vagy annál nagyobb kerékpárok felszereltségének a része.

i

Nem szeretnél sok pénzt költeni gyerek bicikli vásárlásakor? Az outlet oldalunk kínálatában használt, új vagy felbontott termékeket kínálunk kedvezményes áron. Az itt található használt gyerek bicikli modellekre egy év garancia vonatkozik.

A gyerek bicikli megfelelő beállítása

A gyermeknek ne kelljen túlságosan nyújtózkodnia a kerékpáron, és a kormány ne legyen túl magasan. A gyerek kerékpár ideális kormánymagassága derékmagasságban van. E tényezők alábecsülése rossz szokások kialakulásához vezethet.

A nyereg magasságát mindig úgy állítsd be, hogy a gyermek könnyen le tudja tenni a lábát a földre. Ugyanakkor az ülőrész és a vázcső közötti távolságnak körülbelül 5 cm-nek kell lennie.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
106 termék
ROMET Jolene 6.2 black - Mountain bike
M
Típusok
4,0
ROMET Jolene 6.2 black
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,5 kg
146 290 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1319nad
4,3
Dino Raptor 14“
Gyerek kerékpár - városi, kerék átmérője 14", ajánlott 4 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 8 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban, oldalkerék és sárhányó, terhelhetősége 45 kg
49 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTdino003
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
118 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1277
5,0
Dino Bikes 14" Mancs őrjárat 2019
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 14", ajánlott 4 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 8,8 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
59 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTxacr334
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 2,1 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1253
OLPRAN 24 Falcon SUS fehér/zöld - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
OLPRAN 24 Falcon SUS fehér/zöld
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 12 éves kortól, rugós villa, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 381 mm, tömege 14,6 kg, hátsó váltó, állványos, terhelhetősége 70 kg, első váltó
123 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp282
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-165 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
119 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTro1278
ROMET Jolene 6.1, mérete M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Jolene 6.1, mérete M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170-180 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
132 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTro1242
OLPRAN 24 Falcon SUS narancssárga/fekete - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
OLPRAN 24 Falcon SUS narancssárga/fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 8 éves kortól, rugós villa, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 381 mm, tömege 14,6 kg, hátsó váltó, állványos, terhelhetősége 70 kg, első váltó
123 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp285
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 140-150 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
132 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1251
ROMET Rambler R6.2 - Mountain bike
S
Típusok
4,4
ROMET Rambler R6.2
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney RD-TY300D, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Mechanikus lemez fékek, tömege 14,2 kg
159 590 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1248nad
4,3
Dino Raptor 12“
Gyerek kerékpár - MTB, kerék átmérője 12", ajánlott 2,5 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 7 kg, kezdőknek, pedálok a csomagban, oldalkerék és sárhányó, terhelhetősége 40 kg
34 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTdino002
3,3
OLPRAN Berry 12", narancs / fehér
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 8,6 kg, oldalkerék, terhelhetősége 15 kg
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp107
5,0
Dino bikes 204R 20" fehér (2022) - lányoknak
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 20", rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 11,5 kg, pedálok a csomagban és kosár, terhelhetősége 100 kg
90 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTxacr348
OLPRAN XC 240 24" S fekete/piros - Gyerek kerékpár Típusok
3,3
OLPRAN XC 240 24" S fekete/piros
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", szabadidős, váz anyaga acél, tömege 14,2 kg, kezdőknek, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 110 kg, első váltó
156 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTolp265
CANULL Ultra Light 16" lila - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
CANULL Ultra Light 16" lila
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 16", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 279,4 mm, tömege 5,7 kg, alacsony tömegű, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
147 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTolp328
OLPRAN XC 240 24" S fekete/lila - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
OLPRAN XC 240 24" S fekete/lila
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", szabadidős, váz anyaga acél, tömege 14,2 kg, kezdőknek, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 110 kg, első váltó
156 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp266
OLPRAN XC 240 24" S fekete-fehér - Gyerek kerékpár Típusok
3,3
OLPRAN XC 240 24" S fekete-fehér
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", szabadidős, váz anyaga acél, tömege 14,2 kg, kezdőknek, hátsó váltó, pedálok a csomagban és tárcsafékek, terhelhetősége 110 kg, első váltó
156 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTolp264
OLPRAN 24 Falcon SUS sárga/fekete - Gyerek kerékpár Típusok
5,0
OLPRAN 24 Falcon SUS sárga/fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete S, MTB, kerék átmérője 24", ajánlott 12 éves kortól, rugós villa, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 381 mm, tömege 14,6 kg, hátsó váltó, állványos, terhelhetősége 70 kg, első váltó
123 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp284
ROMET Rambler R6.1 JR blue - Mountain bike
S M
Típusok
ROMET Rambler R6.1 JR blue
Mountain bike - alumínium váz, 21 sebességfokozat, hátsó váltó Shimano Tourney TY300, rugós villa rugózott (rugóút 100 mm), Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege 13,4 kg
132 990 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1252nad
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15" - Mountain bike
S
Típusok
4,4
ROMET Rambler R6.2 red, méret: S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,2 kg
159 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1281
Toimsa Hello Kitty 14"
Gyerek kerékpár - kerék átmérője 14", ajánlott 3 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, tömege 9 kg, üresjárat, oldalkerék
57 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTtoi0008
2,5
Dino Bikes 12 narancs / fekete
Gyerek kerékpár - váz mérete S,kerék átmérője , rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, hátsó váltó, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 45 kg
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT14638
ROMET Jolene 6.1, mérete S/15" - Mountain bike
S M
Típusok
4,5
ROMET Jolene 6.1, mérete S/15"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete S, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 165–175 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
135 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTro1241

Gyerek kerékpárok

Gyerek kerékpárok

A Gyerek kerékpárok kategóriában összesen 106 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ