Shop roku Shop roku

Kemping és túra

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A kirándulások és a természetben való túrázás, valamint a horvátországi kempingezés szinte már részévé vált a kirándulni vágyó magyar embernek. Itt megtalálhatod az összes kempingezéshez és szabadtéri tevékenységhez szükséges felszerelést, legyen szó sátrakról, hátizsákokról és cipőkről, késekről vagy távcsövekről. Emellett megtalálhatsz itt bármit - a túrabotoktól kezdve a kempingbútorokon át a gázfőzőkig, illetve edényekig. Tudj meg többet róluk.

Tovább

Mit jelent a kemping és az outdoor?

Az outdoor egyszerűen a természetben való tartózkodást jelenti. Ez magába foglal minden szabadtéri sportot és tevékenységet, például a kerékpározást, túrázást, hegymászást, csónakázást, geocachinget és természetesen a táborozást. Gyakran használják kültéri ruházatok és kiegészítők értékesítésére az outdoor üzlet kifejezést.

Sátrak - a megfelelő táborozás alapja

sátrak a kempingfelszerelések legfontosabb elemei, hacsak nem szeretnél mindig a szabadban aludni. Kínálatunkban bármilyen szabadtéri sátrat megtalálsz: expedíciós, családi, tengerparti és kerékpáros túrához készült sátrakat, ultrakönnyű és pop up sátrakat, bivak, menedék, illetve gyermek- és kerti sátrakat.

Hálózsákok a kényelmes kempingezéshez nemcsak hűvös időben

hálózsákok a legkeményebb körülmények ellenére is békés álmokat biztosítanak. A nyári, téli vagy három évszakos hálózsákok készülhetnek tollakból, üreges szálakból vagy mikroszálakból. Fontos figyelembe venni a hálózsák komfort hőmérséklet limitjét.

Derékalj - hasznos kempingfelszerelés

Derékalj vagy matrac nélkül elképzelhetetlen a sátorban való kempingezés. Legyen szó hab-, felfújható vagy önfelfújó matracról, ezek fontos hőszigetelő funkcióval rendelkeznek, és megvédik a hátadat az éles kövektől és a talaj egyenetlenségétől.

A túracipő a kirándulás elengedhetetlen része

A túracipőnek tökéletesen illeszkednie kell. Azon is el kell gondolkodnunk, hogy rövid utakra, hosszabb túrákra, vagy kihívást jelentő alpesi expedíciókra indulunk-e. Ennek függvényében választhatunk szandált túrázáshoz, nyári, téli, alacsony vagy magas szárú (hegymászó) túrabakancsot, esetleg dönthetünk hegymászó vagy expedíciós csizmák mellett.

Hátizsákok a kempingtartozékokhoz

Egy jó hátizsákba mindent belepakolhatunk, amire csak szűkségünk lehet a szabadban. De kínálatunkban a kiránduló, vadászati hátizsákok és túrahátizsákok mellett mást is megtalálhatsz. A sport hátizsákok alkalmasak futáshoz, kerékpározáshoz vagy teniszezéshez. Mindennapos használatra, munkába vagy iskolába pedig válassz a stílusos laptop hátizsákok közül. Amennyiben motorozol, ragadj meg egy strapabíró motoros hátizsákot.

Zseblámpák és fejlámpák - elengedhetetlenek az éjszakai kültéri tevékenységekhez

zseblámpák és fejlámpák bevilágítják az utunkat, és segítenek megtalálni a sátorban található dolgainkat. A fejlámpa segítségével szabadok maradnak a kezeid. Ezért alkalmas kerékpározáshoz, futáshoz és a kültéri tevékenységekhez. Szereld fel autódat, nyaralódat vagy az otthonodat megbízható zseblámpával. A kemping lámpák alkalmasak táborozáshoz és nagyobb területet fognak bevilágítani körülöttünk.

Túrabotok nemcsak az igényes hegymászók számára

túrabotokkal könnyebben megy a felfedezés. Csökkenti a térd- és csípőízületek terhelését, ritmizálja a járást, javítja a légzést és megkönnyíti a mozgást a terepen és az úton. Válassz túrabotokat az igényesebb kültéri helyekhez. A környék bejárásához szerezz be nordic walking botokat.

Kések és multitool szerszámok - nemcsak a táborozáshoz, vagy ételkészítéshez

kések és multitool szerszámok az alapvető kültéri felszerelések közé tartoznak, amelyek megmenthetik az életünket a természetben. A multifunkciós vagy fix pengével ellátott outdoor és összecsukható kések alkalmasak a természetjáráshoz. A multitool szerszámok segítenek a kisebb javításokban.

A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a természetet, miközben táborozunk

távcsövek A távcsövek segítségével megcsodálhatjuk a világot. Kültéri célokra válasszunk hordozható binokuláris vagy monokulár távcsövet (spektrumot. Ha pedig szeretnénk megcsodálni a csillagos eget, válasszunk a teleszkópok közül.

Utazási kiegészítők nem csak kempinghez és kültéri tevékenységekhez

Hiányzik a kempingezéshez illetve a kültéri tevékenységhez valamilyen utazási kiegészítő? Gazdagíthatod felszerelésedet elsősegély-készletekkel, impregnáló készítményekkel, szúnyoghálókkal és rovarriasztókkal, esőkabáttal, vízálló táskákkal és tokokkal, hőszigetelt táskákkal, hűtőládákkal és piknik plédekkel, kempingezéshez használt vegyi WC-kkel és kemping zuhanyzóval, napszemüvegekkel vagy lépésszámlálóval.

Főzés és ételek - kemping edények és kempingfőzők valamint tartós élelmiszerek

A főzés és az ételek szintén fontos téma a szabadtéri kempingezés során. A szárított hús, valamint az instant és önmelegítő ételek segítenek csillapítani az éhségedet a természetben. A forrásvizet megtisztíthatod a hordozható víztisztítóval. A kempingezés során szükséged lesz kempingfőzőkre, gázpatronokra és kemping edényekre. Az igazi nyári szórakozás érdekében a kemping grillek is állnak a rendelkezésedre.

Kültéri GPS táborozáshoz Magyarország területén vagy a világ bármely más pontján

A kültéri GPS segít a helyes út megtalálásában. Kempingezésre és szabadtéri használatra alkalmasabbak, mint az okostelefonok, mert pontosabbak és mindenekelőtt - nem függenek a lefedettségétől.

Kempingbútorok

kempingbútorokkal otthon érezheted magad a vadon legtávolabbi sarkában is. A kempingezés és a vízparti horgászat akkor élvezhető a legjobban, ha egy kényelmes nyugágyban vagy karosszékben pihensz a kempingasztal mellett, de függőágyat is felakaszthatsz egy fára, a kempingszekrények pedig segítenek a sátor rendben tartásában.

Napenergia a civilizációtól való teljes függetlenség eléréséhez

napenergia ott nyújt segítséget, ahol nincs hozzáférésünk az elektromos aljzatokhoz. A napelemek és a töltőállomások ideálisak a vadonban való táborozáshoz. A nap olcsó, környezetbarát és mindenütt jelenlévő energiájának segítségével valóban független leszel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 930 termék
4,9 22×
VICTORINOX zsebkés SWISS CHAMP piros
Kés - zsebkés, 33 funkció, penge hossza: 5,9 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 186 g
Szuper ár
33 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict068
4,9 15×
VICTORINOX zsebkés HIKER piros
Kés - zsebkés, 13 funkció, penge hossza: 5,9 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 77 g
Leárazás -4 %
12 290 Ft 12 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvict066
4,8 24×
Nicron B70
Zseblámpa - 1200 lm fényerősség, 178 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 100 óra, védettségi fokozat IP64, tápellátás 1 × 18650, tömege 159 g
14 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnic05
SAWYER MINI Filter - Hordozható víztisztító
Típusok
4,8 75×
SAWYER MINI Filter
Hordozható víztisztító - 1,5 l/m teljesítmény, élettartama egészen 378000 l, űrtartalom: 0,5 l
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SYR1001
4,5 12×
Solight Újratölthető LED fejlámpa 3W + COB150 + 120lm Li-ion USB
Fejlámpa - 150 lm fényerősség, 120 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 7 óra, védettségi fokozat IP44, tápellátás 1 × Akkumulátor, tömege 84 g
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD074l12
4,9 91×
Wuben C3
Zseblámpa - 1200 lm fényerősség, 179 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 143 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × Li-Ion, tömege 123 g
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwub0014
4,9 61×
Fenix HM65R
Fejlámpa - 1400 lm fényerősség, 163 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 280 óra, tápellátás 1 × 18650/CR123, tömege 147 g
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen13
4,8 29×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP038
5,0
Salomon Patrol Pewter/Feather Gray/Scarlet
Trekking cipő - férfi, felsőrész anyaga textil, szürke és sötétszürke kivitel
29 690 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsal1364nad
4,5
Campgo Logi Compact
Kempingfőző - tűzhely típusa gáz, csatlakozás típusa menet, tömege 440 g
Szuper ár
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot21
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, midnight blue - Sport kulacs
Típusok
4,0 43×
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, midnight blue
Sport kulacs - színe: kék, űrtartalma: 2,5 l
3 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym170
5,0
Campgo HM018
Függőágy - 1 személyes, terhelhetősége 150 kg, alkalmas alváshoz és úti, tok a csomag része, felfüggesztés karabinerrel, hevederek a csomagban, anyaga pamut, fekvőfelület mérete 150 × 200 cm (Sz×H), tömege 1,8 kg, többszínű kivitel
Szuper ár
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTprot15
Victorinox CLIMBER - Kés
Típusok
4,9 158×
Victorinox CLIMBER
Kés - zsebkés, 14 funkció, penge hossza: 6,5 cm, kés hossza: 9,1 cm, tömege: 82 g
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY4005
Campgo Kids 400 ml Zoo - Kulacs
Típusok
3,7 13×
Campgo Kids 400 ml Zoo
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam020
4,9 121×
Victorinox RangerGrip 79
Kés - zsebkés, 12 funkció, penge hossza: 10 cm, kés hossza: 13 cm, tömege: 167 g
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1029i
4,9 46×
Fenix HM50R V2.0
Fejlámpa - 700 lm fényerősség, 115 m világítótávolság, 3 × LED dióda, üzemidő 120 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × CR123A és Li-Ion, tömege 78 g
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen35
4,2
Campgo multifunkcionális ásó 104 cm
Ásó - összecsukható, 15,5 cm élszélesség, csúcsos alakú él
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgen015
4,7 37×
Cold Steel SRK in SK-5
Kés - fix pengés kés, 1 funkció, penge hossza: 15,5 cm, kés hossza: 275 cm, tömege: 250 g
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcds1018
4,8 42×
Leatherman Rev
Multitool - 14 funkció, eszköz hossza 9,7 cm, tömege 168 g
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT738
4,8 161×
Victorinox Duo Zseb késélező
Késélező - mechanikus, 20° élezési szög, kő élezőfelület
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY5015
4,7 92×
Campgo T8
Fejlámpa - 1000 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 35 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 1 × 18650, tömege 93 g
Szuper ár
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam010
4,1 25×
Campgo HL-622
Fejlámpa - 170 lm fényerősség, 85 m világítótávolság, 3 × LED dióda, üzemidő 160 óra, tápellátás 3 × AAA, tömege 54 g
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam005
4,9 79×
Victorinox Forester kés
Kés - zsebkés, 12 funkció, penge hossza: 8 cm, kés hossza: 11,1 cm, tömege: 125 g
17 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAY1009
4,9 30×
Nicron B74
Zseblámpa - 700 lm fényerősség, 200 m világítótávolság, 1 × LED dióda, üzemidő 35 óra, védettségi fokozat IP65, tápellátás 1 × AA és Li-Ion, tömege 56 g
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnic04

Kemping és túra

Kemping és túra

A Kemping és túra kategóriában összesen 2930 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kemping és túra Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kemping és túra A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kemping és túra A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kemping és túra vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ