Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kerékpár kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A kerékpár kiegészítők minden kerékpáros felszerelésének nélkülözhetetlen részét képezik. Vannak olyan bicikli kiegészítők, amelyek kötelezőek, míg mások élvezetesebbé tehetik a kerékpározást. Mely kerékpár kiegészítők jöhetnek jól a komolyabb kerékpárosok és a szabadidős bringások számára? Útmutatónk a folytatásban mindenre kitér.

Tovább

A bicikli kiegészítők gondoskodnak a kerékpáros kényelméről és biztonságáról

A kerékpár kiegészítők kínálata elég szerteágazó, de a cél ugyanaz - kényelmes és biztonságos utazást nyújtani. A kerékpár felszerelések mindegyike növeli a biciklizés élményét, akkor is, ha csak néhány kilométert tekersz, és akkor is, ha a kerékpározás a szenvedélyed, és szinte minden nap biciklizel.

A maximális kényelem érdekében nemcsak a kerékpár kiegészítők fontosak, hanem a megfelelő kerékpáros ruházat is.

Egyes kerékpár tartozékok kötelező felszerelésnek minősülnek

Egyes kerékpár kiegészítők biztonsági okokból szükségesek, és a kerékpár kötelező tartozékai közé tartoznak.

  • A láthatósági és fényvisszaverő elemek a legfontosabb bicikli kiegészítők közé tartoznak. A fehérek előre, a pirosak hátra, a narancssárgák pedig az oldalsó vázra, a küllőre és a pedálokra kerülnek. Az első és hátsó prizmák fényvisszaverő mellényekkel vagy pántokkal helyettesíthetők.
  • A kerékpár lámpa kínálaton belül megkülönböztetünk nagy fényerejű lámpákat, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban láss a sötétben, illetve biztonsági lámpákat (villogók), amelyek biztosítják, hogy mások lássanak téged. Egyenként vagy készletben is megvásárolhatók. A készlet előnye, hogy az első és hátsó kerékpár lámpa egységes megjelenésű lesz.

i

Milyen egyéb kötelező kerékpár tartozékok vannak még?

A fent említett kerékpár tartozékok mellett a bicikli fontos része még egy első és egy hátsó fék, amelyeknek egymástól függetlenül kell működniük. Továbbá a kerékpáros sisak, amely a gyermekek és a 18 év alattiak számára kötelező, de biztonsági okokból minden kerékpárosnak ajánljuk.

Milyen kerékpár kiegészítők biztosítják a könnyű, biztonságos és kényelmes biciklizést?

A bicikli kiegészítők sokkal jobbá és kényelmesebbé tehetik a kerékpározás élményét. Milyen kiegészítőkről van szó?

  • A biciklipumpa a kerék felfújására szolgál. A kiválasztáskor győződj meg arról, hogy a pumpafej illeszkedik-e a kerékpár szelepeihez. A kínálatban kézi, műhely-, patronos, úti vagy teleszkóp pumpa modellek szerepelnek.
  • A csengő különösen hasznos lesz ott, ahol embereket kell kerülgetni. Lehet klasszikus vagy elektromos. Manapság a csengő a dizájn kerékpár kiegészítők közé tartozik, amelyet például retro stílusban is beszerezhetsz.
  • A bicikli kitámasztó biztosítja a kerékpár stabilitását akkor is, ha nincs mellette tartó. Középen vagy hátul is elhelyezhető. Válassz aszerint, hogy hegyi, elektromos vagy gyerek kerékpárra szeretnéd-e felszerelni.
  • A sárvédő nyilvánvalóan hasznos a ruházat védelmére a sáros utakon. Ezenkívül védelmet nyújt a gumiabroncsba beszoruló és kárt okozó apró kövek ellen is.
  • A visszapillantó tükör a bicikli kiegészítők egyik hasznos darabja, ha szeretnéd szemmel tartani, hogy mi történik mögötted menet közben. Ovális vagy négyzet alakúak, és univerzálisan rögzíthetők a kormányhoz.

Zárak és riasztók - kerékpár kiegészítők, amelyek megvédik a biciklit

Egyes kerékpár felszerelések a kerékpár lopás és sérülés elleni védelmét is szolgálhatják.

  • A kerékpár zár az egyik legfontosabb felszerelés. Láncos, összecsukható, kábel vagy U-lakatokat is kínálunk. Ha maximális biztonságot szeretnél, válassz riasztóval ellátott zárat.
  • A riasztók egy mozgásérzékelő és egy sziréna elvén működnek, amely lopás esetén megszólal. A fékekre, a villogókra vagy teljesen különállóan is elhelyezheted őket. Választhatsz távirányítóval vagy világítással ellátott modellt is.

Ha nem szeretnél klasszikus, kulccsal nyitható kerékpár zárat, akkor értékelni fogod a számzáras vagy ujjlenyomattal nyitható zárakat.

Tárolásra szolgáló bicikli kiegészítők

Akár a boltba mész, akár néhány napos kirándulásra, olyan kerékpár kiegészítők mindenképpen kellenek, amelyek tárolásra alkalmasak. Ezek kisebb és nagyobb változatban is kaphatók.

  • A kerékpár táska az egyik legnépszerűbb tároló, mivel könnyen rögzíthető a kormányra, a csomagtartóra, a vázra vagy a nyereg alá, így nem kell a hátadon cipelni. A kerékpár táska általában vízálló, így minden időjárási körülményhez alkalmas.
  • A kerékpár csomagtartó különösen alkalmas többnapos kirándulásokhoz. A nyeregcsőre, illetve hátra vagy előre szerelhető. Győződj meg róla, hogy kompatibilis a kerékpárral - a tárcsafékes vagy az összteleszkópos kerékpárok esetében más és más csomagtartó megoldásra van szükség.
  • A legtöbb biciklis kosár olyan kialakítású, hogy előre vagy a hátsó csomagtartóra is felszerelhető. Leggyakrabban fém, műanyag vagy fonott anyagból készülnek. A szorítórendszer biztosítja a stabilitást.
  • A kulacstartó nagyszerű választás, ha hosszabb ideig biciklizel. Fordíts különös figyelmet a kulacs méretére és a felső és alsó váz közötti helyre, de vannak olyan változatok is, amelyek a kormányra helyezhetők.

Ha kényelmesen tudsz a hátadon cipelni dolgokat, akkor a kerékpáros hátizsák is alkalmas számodra, amelyet kifejezetten biciklizéshez terveztek - könnyűek, légáteresztőek és több pánttal rendelkeznek.

Bicikliket kell szállítanod az autóval? A kerékpár kiegészítők között található kerékpárszállító éppen erre szolgál

A kerékpárszállító praktikus megoldást jelent a biciklik autóval történő szállításához. Nagy előny, hogy ezek a bicikli kiegészítők nem foglalják el az utasok vagy a csomagok helyét. A tetőre, a hátsó ajtóra vagy a vonóhorogra is rögzítheted.

Praktikus bicikli kellékek, amelyek magasabb szintre emelik a kerékpározást

Praktikus és modern kerékpár felszerelések is kaphatók, amelyekkel a biciklizés élménye magasabb szintre emelhető.

  • A telefontartó kerékpárra általában szilikon borítással rendelkezik, és lehetővé teszi a mobiltelefon rögzítését a kormányon, emellett védi a készüléket a víztől vagy a sártól. Egyes modellek még 360°-os forgatható csuklóval is rendelkeznek.
  • Az útipatika se maradjon otthon, ha gyakran biciklizel. Minden benne van, ami a biztonságos utazáshoz szükséges, többek között speciális ragtapaszok, kötszerek vagy sebkezelők. Tedd egy táskába, vagy rögzítsd a vázra.
  • A biciklis kulacs pontosan beleillik a speciális kulacstartóba, így nem kell aggódnod amiatt, hogy hova teszed az innivalót. Többféle dizájnban készülnek, így biztosan találsz olyat, amelyik illik a kerékpárodhoz.
  • A kerékpár computer különböző értékeket mér. Ha csak a sebességet és távolságot szeretnéd mérni, egy egyszerű kerékpár kilométeróra is elegendő. Ha a hőmérsékletet vagy a pedálozás intenzitását is tudni szeretnéd, keress korszerűbb modelleket.

Kerékpár felszerelések - telefontartó kerékpárra
Kerékpár telefontartó

Kerékpár kiegészítők - kerékpár kulacs
Biciklis kulacs

Kerékpár tartozékok - Kerékpár computer
Kerékpár computer

i

Az elektromos kerékpár kiegészítők biztosan megdobogtatják a technológia kedvelőinek szívét

Ha elektromos kerékpár kiegészítők vásárlása előtt állsz, akkor olvasd el Hogyan válassz elektromos kerékpáros kiegészítőket című cikkünket, ahol minden szükséges információt megtalálsz a helyes választáshoz.

A kerékpár felszerelések a kicsik számára is fontosak

A bicikli kiegészítők akkor is fontosak, ha kicsi gyermekeinkről van szó. A gyermekek számára nélkülözhetetlen kerékpár kiegészítők közé tartozik a biciklis gyerekülés vagy a tolórúd és a vontatórúd.

  • A biciklis gyerekülés különösen akkor hasznos, ha kisgyermekeddel együtt szeretnél biciklizni. A kormány elé, hátra vagy a hátsó csomagtartóra rögzíthetők. A legtöbb modell a gyermek kényelme érdekében állítható.
  • A vontatórúd olyan gyermekkel való utazáshoz alkalmas, aki már tud biciklizni, de még nem képes hosszabb utakat megtenni. A rögzítés és maga az utazás is nagyon egyszerű.

Milyen bicikli kiegészítők lehetnek szükségesek a gyerekeknek?

A gyerek bicikli kiegészítők közé tartozó pótkerék nélkül valószínűleg nem tudsz meglenni a biciklizés első néhány hónapjában. Ezen kívül a gyerekeknek ugyanazok a kerékpár felszerelések szükségesek, mint a felnőtteknek - a biztonságra még nagyobb hangsúlyt fektetve.

Az elektromos kerékpár tartozékok közé a már megismertekhez hasonló dolgok tartoznak

Az elektromos kerékpár kiegészítők között szinte ugyanazok találhatók, mint a hagyományos kerékpárok esetében. Ezen kívül különösen hasznos lesz az akkumulátor és a töltő, ha az akkumulátor lemerül.

Szeretnél egy kis pénzt megtakarítani kerékpár kiegészítők vásárlásakor? Nézd meg az Outlet oldalunk kínálatát, ahol nagyszerű bicikli kiegészítők találhatók kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 334 termék
Campgo Kids 400 ml cars - Kulacs
Típusok
3,7 13×
Campgo Kids 400 ml cars
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, itató a termék része, BPA-mentes, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam019
3,0
Hamax Siesta Plus szürke / piros
Kerékpár gyerekülés - hátsó csomagtartóra, hátsó elhelyezés, 26", 27,5", 28" és 29" vázmérethez, 28 - 40 mm mm-es vázátmérőhöz, terhelhetőség: 22 kg, 3-pontos biztonsági öv, tömege: 3,78 kg
Szuper ár
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTham055
Campgo Kids 400 ml Zoo - Kulacs
Típusok
3,7 13×
Campgo Kids 400 ml Zoo
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam020
4,5
RATIKON ROAD klick, fekete, M
Kerékpáros táska - ülés, űrtartalma: 0,9 l, gyorskioldó CLICK klip, súlya: 0,115 kg
Szuper ár
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat026
3,9
RATIKON 24"- 29" műanyag, fekete-szürke
Bicikli sárvédő - első és hátsó, ajánlott trekking, mountain bike kerékpárhoz, 28" kerék átmérőhöz, első sárvédő szélessége 50 mm, hátsó sárvédő szélessége 50 mm, anyaga műanyag, fekete kivitel
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTrat061
4,7 17×
OXFORD BRIGHT EYE Kerékpár lámpa szett
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 5 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, 2 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 200 óra, 2 üzemmód, fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTaci105
4,8 51×
Force Hobby pumpa nyomásmérővel, fekete
Pumpa - műhelybe, szelep típusa DV (hagyományos), FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, hossza 600 mm, tömege 895 g
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAa2571
4,7
RATIKON TOUCH phone, fekete (P)
Kerékpáros táska - kormányrúd, űrtartalma: 0,2 l, szorítóbilinccsel, vízálló, súlya: 0,166 kg
Szuper ár
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat027
5,0
Compass Powewr Pump Kézi pumpa nyomásmérővel, 590×32 mm
Pumpa - kézi, szelep típusa FV/SV (szingó) és AV (autószelep), 11 bar maximális nyomás, Manométerrel hossza 700 mm,
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AUPR59344
4,5
Nalgene OTF Slate Blue 650 ml Glacial Sustain
Kulacs - űrtartalma 0,65 l, zárható ivónyílás, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és mosogatógépben mosható, anyaga tritan, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 24,2 cm, kék kivitel
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTnlg1135
4,7 35×
One Iron 3.0
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, szélesség 18 mm, korrózióálló, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 445 g
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0782
4,8 10×
Abus ST2250
Kerékpáros táska - keret, űrtartalma: 1,8 l, tépőzárakkal, vízlepergető, súlya: 0,19 kg
8 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms2248
3,2
One Balance 3.0
Kerék -
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone136
4,3 19×
Force Cob USB - 16× LED
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 29 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, piros kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce365
5,0
Richter Czech RL.427-3.10x650.CRN
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 650 mm, elhelyezése vázra, tömege 220 g
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH251
3,6 13×
Richter Czech RL.3771.8x1200.CRN
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 120 cm, elhelyezése vázra, tömege 170 g
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH257
4,8 52×
Force LENS műanyag, matt fekete
Kulacstartó - anyaga műanyag, palack behelyezése felülről tömege 35 g,
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfor114
4,1 13×
Richter Czech RR.760.3,5x900.CRN
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 900 mm, láncszemek átmérője 3,5 mm, textil bevonat, elhelyezése vázra, tömege 270 g
3 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH295
4,5 23×
Just One Vision 1.0
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 30 lm fényáram, 20 m fénytáv, konstrukció anyaga műanyag, 5 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, 3 üzemmód, 4 LED izzó, IPx3 védettségi fok, 2 db lámpa a csomag része, fekete kivitel
Leárazás -7 %
2 790 Ft 2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0754
4,8 32×
Just One Safe 4.0
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 4,5 lm fényáram, 700 m fénytáv, 700 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, 4 üzemmód, 2 LED izzó, IPX4 védettségi fok, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, tartó a csomag része, piros kivitel
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0748
4,7
Richter Czech RL.414.8x650.MOD
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 650 mm, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 110 g
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH514
4,0 14×
Richter Czech RV.6134
Kerékpár zár - U forma, kulcsos zárás, hosszúság 206 mm, szélesség 129 mm, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 510 g
4 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH428
Lezyne Flow Cage SL - R Enhanced White - Kulacstartó
Típusok
4,4
Lezyne Flow Cage SL - R Enhanced White
Kulacstartó - anyaga kompozit, palack behelyezése oldalról, keret tömege 48 g,
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlez133
4,6 30×
Force Side, fekete
Kulacstartó - anyaga alumínium, palack behelyezése felülről tömege 40 g,
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OLP024

Kerékpár kiegészítők

Kerékpár kiegészítők

A Kerékpár kiegészítők kategóriában összesen 1331 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ