Lánctisztítók és kefék kerékpárhoz

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Használati mód
Szpré
(1)
Paszta
(1)
Kefe
(1)
Szűrés

A kerékpár nemcsak népszerű közlekedési eszköz, hanem remek kikapcsolódást is biztosíthat. Ahhoz, hogy a bicikli zavartalanul működjön, és ami a legfontosabb, hogy biztonságosan lehessen vele közlekedni, ápolni kell, és megfelelő gondossággal kell karbantartani. A lánccal kell kezdeni. Hogyan tisztítsam a láncot és mi szükséges hozzá? A lánc tisztaságáról a kerékpár lánctisztító hatékonyan gondoskodik.

Tovább

Mi az a kerékpár lánctisztító?

A bicikli lánc tisztító egy olyan speciális eszköz, amelyet a kerékpár lelkét adó lánc karbantartásához és átfogó tisztításához terveztek. A kerékpár lánctisztító sok időt és munkát takarít meg, és meghosszabbítja a lánc élettartamát.

Milyen elven működik a bicikli lánc tisztító?

A kerékpár lánctisztító egy triviális találmány, amely óriási hatékonysággal bír. Egy tartályból áll, amelybe a láncot és a tisztítóoldatot kell tenni. A tartály belsejében speciális kefék vannak, amelyek biztosítják, hogy az oldat a lánc teljes hosszát elérje.

i

Kerékpár lánctisztító a biztonságosabb közlekedésért

A tiszta biciklilánc fontos tényezője a biztonságos és zökkenőmentes közlekedésnek, de a hatékonyabb pedálozásnak és ezáltal az energiaátadásnak is, valamint a kerékpár egyéb alkatrészeinek kisebb mértékű elhasználódásának.

Kerékpár lánctisztító kefe

A lánctisztító kefe a fent bemutatott kerékpár lánctisztító alternatívája. A kefe egyik előnye, hogy a felnit, villát, lengéscsillapítót és vázat is lemoshatod vele. A kerékpár lánctisztító kefe merev nejlon sörtékből készült, amelyek még a rászáradt szennyeződéseket is eltávolítják.

A lánctisztító kefe és a többi bicikli lánc tisztító szer

A lánctisztító szerek közé tartoznak a spray-k és paszták, amelyek összetevőiknek köszönhetően percek alatt eltávolítják a szennyeződéseket, a zsírt és az olajat a láncról. A bicikli lánc tisztító kefe a pasztával vagy spray-vel kombinálva tökéletes tisztító párt alkot.

Tudtad, hogy a motorkerékpár lánctisztító és a bicikli lánc tisztító nem különbözik egymástól? A motorkerékpár ápoló szerek megkönnyítik a tisztítást, és szebbé varázsolják a motort.

Melyik a legjobb kerékpár lánctisztító?

A legjobb kerékpár lánctisztító a kedvezményes árú, nem igaz? Nézd meg outlet kínálatunkat, ahol megfizethető áron várnak bicikli lánc tisztító eszközök és szerek. Az itt található áruk ellenőrzöttek és használatra készek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
19 termék

Lánctisztítók és kefék kerékpárhoz

A Lánctisztítók és kefék kerékpárhoz kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lánctisztítók és kefék kerékpárhoz Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lánctisztítók és kefék kerékpárhoz A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lánctisztítók és kefék kerékpárhoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lánctisztítók és kefék kerékpárhoz vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ