A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Mágnesfékes szobakerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Terhelhetőség
100 kg
150 kg
-
Használó max. magassága
178 cm
200 cm
-
Beállítási lehetőség
Kormány vízszintes helyzete
(3)
Kormány függőleges helyzete
(5)
Ülés vízszintes helyzete
(39)
Ülés függőleges helyzete
(51)
Kormány dőlése
(12)
Ülés dőlése
(3)
Felszerelés
Szállítógörgők
(29)
Szintező alátétek
(4)
Kijelző
(42)
Gyorsfék
(2)
Tablet/okostelefon tartó
(15)
Kulacstartó
(7)
Tápellátás
Hálózati
(3)
Elemes
(10)

A mágnesfékes szobakerékpár számtalan előnyt kínál a mechanikus szobabiciklikkel szemben, melyek hátránya, hogy a szalagféknek köszönhetően gyakran akadozást észlelhetünk használat közben. A mágnesfékes szobabicikli csendesebb, hajtása simább és gördülékenyebb, illetve sokféle terhelést, beállítási lehetőséget és hosszú élettartamot kínál. Nézzük, hogyan választhatod ki a neked legmegfelelőbb mágnesfékes szobabiciklit?

Tovább

Szalagfékes vagy mágnesfékes szobakerékpár?

A szalagfékes, azaz mechanikus fékezésű szobabicikli régebbi, bár még ma is használt technológiát képvisel a mágnesfékes szobakerékpár modern megoldásaival szemben. Mi a különbség a kettő közt?

  • Szalagfékes szobakerékpár - A szalagfék egy mechanikus fékrendszer, amely súrlódási elven működik. A szalagfék a lendkerékre feszített szíj vagy szalag megfeszítésével és meglazításával szabályozza a mechanikus szobakerékpár fékerejét. Minél jobban ráfeszül a szalag a lendkerékre, annál nehezebb a kerékpárt hajtani. E megoldás hátránya, hogy hajtás közben gyakran akadozást észlelhetünk, így a kerékpár használata kevésbé sima és gördülékeny, illetve az akadozás az ízületeket is megterhelheti.
  • Mágnesfékes szobakerékpár - A mágneses fékrendszer egy mágnest közelít vagy távolít a lendkerékhez, s így szabályozza az ellenállást. Minél közelebb van a mágnes a lendkerékhez, annál nehezebb hajtani a szobakerékpárt.

i

Az indukciós fékes szobabicikli esetén az elektromágneses féket számítógép vezérli. Előnye, hogy nagyon magas terhelést lehet beállítani rajta, pontosan mér és ritkán hibásodik meg.

Szobabicikli mágnesfékes
A mágnesfékes szobakerékpár csendes működést és folyamatos, akadozás nélküli hajtást biztosít.

A mágnesfékes szobakerékpár előnyei

  • Folyamatos, akadozásmentes hajtást biztosít
  • Csendesebb működés
  • Több terhelési fokozat, funkció és beállítási lehetőség
  • Hosszú élettartam
  • Nem igényel karbantartást
  • Magasabb ár

Mágneses szobabicikli - További paraméterek

Ha már már eldöntötted, hogy a mágnesfékes szobakerékpár a megfelelő választás számodra, akkor fontos figyelmet szentelni néhány egyéb fontos paraméternek is, hiszen a fékrendszer típusa nem az egyetlen tényező, amely meghatározza, hogy mennyire fog megfelelni a mágnesfékes szobakerékpár az igényeidnek.

  • A lendkerék tömege - Bizonyos szempontból a lendkerék tekinthető a mágnesfékes szobabicikli lelkének. A lendkerék legfontosabb paramétere a lendkerék tömege. Minél nehezebb a lendkerék, annál könnyebben és simábban tekerhető a kerékpár és annál nagyobb terhelést bír.
  • Teherbírás - A mágnesfékes szobakerékpár terhelhetőségét a gyártók kilogrammban adják meg. Ez ez érték mindig legyen legalább 20%-kal több, mint a legnehezebb használó testtömege. Ez megakadályozza a szobabicikli instabilitását és gyors kopását, elhasználódását.
  • Állíthatóság - A kényelem és a biztonságos edzés szempontjából fontos, hogy a mágnesfékes szobakerékpár minden alkalommal a használó alkatához, termetéhez legyen igazítva. A legtöbb szobabicikli állítható kormánnyal és üléssel van felszerelve. Az ülés gyakran nemcsak függőlegesen, hanem vízszintesen is állítható.
  • Kialakítás - A mágnesfékes szobakerékpár kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szobabicikli méreteit és kialakítását is. Létezik összecsukható mágnesfékes szobakerékpár és álló szobakerékpár is. Az összecsukható kerékpár könnyedén hordozható és kevesebb helyet foglal el, míg a nem összecsukható verzió stabilabb és nagyobb a teherbírása is.
  • Tömeg - Nem szabad elfeledkezni a mágnesfékes szobabicikli tömegéről sem, amelyet kilogrammban adnak meg. Minél nehezebb a szobabicikli, annál stabilabb, viszont annál nehezebb mozgatni is.
  • Edzésprogramok - A legtöbb mágnesfékes szobakerékpár különféle edzésprogramokat kínál, amelyek igény szerint választhatók. Például izomfejlesztő, kalóriaégető, állóképesség fejlesztő edzésprogram. A magasabb kategóriás mágnesfékes szobabicikli modellek pulzusvezérelt programmal is fel vannak szerelve. Ez a program a beállított pulzusértékhez viszonyítva változtatja a szobabicikli ellenállását, tehát a hajtás nehézségét, így a kívánt pulzustartományban tartja a szívverésedet.

A mágnesfékes szobakerékpár használata

A mágnesfékes szobabicikli legnyilvánvalóbb előnye a beltéri használat. Így a legrosszabb időjárás esetén sem vagy arra kárhoztatva, hogy lemondj a testmozgás öröméről. De milyen egyéb jótékony hatása van a mágneses szobabicikli használatának?

  • Kitűnő fitness eszköz aerob és kardió edzések végzéséhez, amikor csak kedved tartja
  • Átmozgatja az izomcsoportokat, jótékony hatással van az ízületekre, formálja az alakot
  • Edzi a tüdőt, a szívet és az érrendszert
  • Segít a testzsírszázelék csökkentésében
  • Felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből
  • A mágneses szobakerékpár rendszeres használata jótékony hatással van az általános egészségre, közérzetre és hangulatra

Összecsukható mágnesfékes szobakerékpár

Sokaknak nem csak a gyakori és hatásos edzés, hanem a szobabicikli könnyű hordozhatósága is fontos szempont. Ilyen esetben legérdemesebb összecsukható mágneses szobakerékpár modellt választanod. Ezek tömege gyakran alacsonyabb mint a nem összecsukható modelleké, illetve összecsukhatóságuk miatt könnyebb őket szállítani és raktározni, mivel összecsukott állapotban nem foglalnak olyan sok helyet.

Háttámlás mágnesfékes szobakerékpár

A háttámlás mágnesfékes szobakerékpár nemcsak állítható magasságú üléssel rendelkezik, hanem háttámlával is, amely extra támaszt, biztonságot és kényelmet kínál időseknek, mozgáskorlátozott személyeknek vagy mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek, és persze bárkinek, aki edzés közben extra kényelemre és biztonságra vágyik.

Szobabicikli mágnesfékes
A mágnesfékes szobabicikli számos extra funkciót és beállítási lehetőséget kínál.

Mágnesfékes szobakerékpár - Felszerelés, tartozékok

  • Kijelző - A mágnesfékes szobabicikli kijelzőjének felépítése és funkcióinak száma nagyon különböző lehet. A drágább szobabicikli modelleket számítógéphez vagy tablethez is lehet csatlakoztatni.
  • Mérési funkciók - Ezek a megtett távolság, az átlagsebesség és a szobabicikli egyéb paramétereinek követésére alkalmasak.
  • Fizikai aktivitás figyelése - Ez a funkció a pulzusszám, az elégetett kalória, és hasonló adatok mérését teszi lehetővé a szobabicikli használata közben.
  • Integrált érzékelők - Általában a szobabicikli kormányába vannak beépítve.
  • A szobabicikli aljára szerelt görgők - Nagyban megkönnyítik a szobakerékpár mozgatását.

Mágnesfékes szobabicikli árak

A mágnesfékes szobakerékpár nem tartozik a filléres, pár ezer forintért megvásárolható fitness eszközök közé. A legolcsóbb modellek ára is 70-100 ezer forint körül mozog, míg a drágább, komolyabb minőséget és magasabb funkcionalitást kínáló mágnesfékes szobabicikli modellek ára akár 250-300 ezer forint fölött is lehet. Vásárlás előtt mindeképp érdemes alaposan áttanyulmányozni a neked tetsző modellek paramétereit és funkcióit, s ezek figyelembevételével dönteni.

Ha mindenképp mágnesfékes szobabicikli az álmod, de takarékoskodni is szeretnél, akkor biztosan érdemes lesz megtekintened mágnesfékes szobakerékpár - használt kínálatunkat, ahol jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz újszerű vagy csak felbontott mágnesfékes szobakerékpár modelleket. Mindegyik termékre 12 hónapos garancia érvényes. Ha mégsem az ár az elsődleges szempont, s szereted figyelembe venni más vásárlók véleményét, akkor mágnesfékes szobakerékpár vélemények oldalunkat vedd célba, ahol vásárlói visszajelzések figyelembevételével rangsoroltuk a termékeket, mint például népszerűség, vásárlói értékelés, panaszok, és akciós ár.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ZIPRO Future X Folding Magnetic Exercise Bike Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 15,6 kg tömeg, 110 kg teherbírás
69 990 Ft

2.
Zipro beat Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
70 990 Ft

3.
Zipro nitro Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 27,5 kg tömeg, 150 kg teherbírás
106 990 Ft

Még több
53 termék
4,5 12×
Zipro beat
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
Szuper ár
70 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor004
4,4 16×
Zipro nitro
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 27,5 kg tömeg, 150 kg teherbírás
106 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor002
4,7
ZIPRO Future X Folding Magnetic Exercise Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 15,6 kg tömeg, 110 kg teherbírás
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT16127
4,3
Zipro easy fekvő szobabicikli
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 31 kg tömeg, 150 kg teherbírás
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor005
4,0 12×
Zipro drift
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 19,3 kg tömeg, 120 kg teherbírás
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor003
4,3 13×
Stormred Falcon
Szobabicikli - mágnesfékes, 3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 15 kg tömeg, 100 kg teherbírás
+Ajándék Súlyzókészlet Stormred melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
65 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm027
4,2
Stormred Seahawk
Szobabicikli - mágnesfékes, 5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 30,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
+Ajándék Ugrálókötél Stormred melynek értéke 6 990 Ft
Szuper ár
104 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm028
4,4 16×
Brother BC 42
Szobabicikli - mágnesfékes, 5,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 26 kg tömeg, 130 kg teherbírás
75 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPT10079
4,3 19×
Zipro beat rs
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
75 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor007
4,8
Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike BR-rel
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 22 kg tömeg, 110 kg teherbírás
109 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtun0042
4,1 20×
Brother Rotoped BC1204
Szobabicikli - mágnesfékes, 5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 24 kg tömeg, 110 kg teherbírás
62 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTif0891
3,8 12×
Brother BC 220
Szobabicikli - mágnesfékes, 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 23 kg tömeg, 110 kg teherbírás
59 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPT10081
ZIPRO Glow iConsole + Horizontal Electro-Magnetic Exercise Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, elektromos fék, 8 kg-os lendkerék, 32 nehézségi fokozat, 36 kg tömeg, 150 kg teherbírás
186 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPT16131
3,4
Christopeit Exercise bike Ergometer Eco 1000
Szobabicikli - mágnesfékes, elektromos fék, 10 kg-os lendkerék, 24 nehézségi fokozat, 36 kg tömeg, 150 kg teherbírás
180 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTchri016
5,0
Tunturi Cardio Fit B20 X-Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, 1,3 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 16 kg tömeg, 110 kg teherbírás
134 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTtun0041
3,6 10×
Housefit Tiro 100 iTrain
Szobabicikli - mágnesfékes, elektromos fék, 9 kg-os lendkerék, 39 kg tömeg, 150 kg teherbírás
195 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPThou0013
3,0
Christopeit Exercise Bike AX 2000
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 10 nehézségi fokozat, 28 kg tömeg, 150 kg teherbírás
101 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTchri012
Housefit Racer 70 iTrain - Szobakerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Housefit Racer 70 iTrain
Szobakerékpár - elektronikus, 20 kg-os lendkerék, 32 terhelési szint, 150 kg-ig terhelhető
Szuper ár
352 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPThou0010
Housefit Racer 70
Szobakerékpár - elektronikus, 20 kg-os lendkerék , 32 terhelési szint, 150 kg-ig terhelhető
262 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPThou0009
2,7
Christopeit Exercise Bike Ergometer AL 2 Silver
Szobabicikli - mágnesfékes, elektromos fék, 9 kg-os lendkerék, 24 nehézségi fokozat, 27 kg tömeg, 150 kg teherbírás
128 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTchri013
Christopeit Exercise Bike CL 2
Szobabicikli - mágnesfékes, 5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 19 kg tömeg, 100 kg teherbírás
65 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTchri009
4,5 12×
Zipro beat
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
56 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTmor004
4,5 12×
Zipro beat
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
60 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTmor004
4,6 26×
Zipro boost
Szobabicikli - mágnesfékes, 7 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 23 kg tömeg, 120 kg teherbírás
86 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTmor001
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Mágnesfékes szobakerékpárok

A Mágnesfékes szobakerékpárok kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mágnesfékes szobakerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mágnesfékes szobakerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mágnesfékes szobakerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mágnesfékes szobakerékpárok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ