AlzaBoxy Q1 Shop roku

Polifoam matracok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tömeg
210 g
490 g
-
Szélesség
50 cm
61 cm
-
Hossz
180 cm
190 cm
-
Vastagság
0,6 cm
2 cm
-
R-Value
1,2
2,9
-
Tulajdonságok
Összecsukható
(9)
Ultrakönnyű
(3)
Csúszásgátlós
(6)
Vízálló
(2)
Mosható
(4)
Szín
Lila
(1)
Barna
(1)
Kék
(2)
Rózsaszín
(1)
Szürke
(1)
Zöld
(4)
Sárga
(1)

A polifoam matrac a szabadtéri sportolók nélkülözhetetlen társa. Kényelmes pihenést biztosít, tökéletesen szigetel a hideg talaj ellen, és könnyen szállítható. Az ideális termék kiválasztásakor döntő fontosságú az anyag, a vastagság és a csomagolási sebesség figyelembevétele. Nem szeretnél kompromisszumot kötni a kényelem és a praktikum között? Akkor válassz polifoam szőnyeg típust. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Polifoam matrac vagy önfelfújó változat? A választás a tiéd

A polifoam matrac egyedülálló tulajdonságai miatt még mindig kedvelt választás, bár az utóbbi években az önfelfújó matrac is nagyon népszerűvé vált. A megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a minőségi pihenéshez a kempingezések vagy túrák során. A legfontosabb, hogy figyelembe vegyük a típusát, szigetelő tulajdonságait és kényelmét. Ne feledkezzünk meg a méretről, a súlyról és a hajtogatási sebességről sem. A polifoam szőnyeg kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy milyen típusú tevékenységhez van rá szükséget, és milyen körülmények között fogsz aludni.

  • A matrac jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik a vidéki alváshoz és kempingezéshez. Kompakt, könnyű és könnyen karbantartható.
  • A párna szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és növeli a kényelmet, például a tábortűz körül ülve.

A kétszemélyes polifoam ideális megoldást kínál párok vagy kisgyermekes családok számára. Extra szélességet biztosít, hogy többen is kényelmesen aludhassanak rajta. Ez a típus általában összecsukható, hogy könnyen kompakt méretűre lehessen összehajtani.

A polifoam matrac minden túrázó számára nélkülözhetetlen

A polifoam matrac, más néven EVA habmatrac a túrázók és a szabadtéri sportok szerelmesei körében népszerű megoldás. Erős, de könnyű anyagból készül, amely alapvető szigetelést és védelmet nyújt a durva terepviszonyok ellen. Szerkezete biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és a hosszú távú tartósságot. A téli és nyári polifoam szőnyeg ideális azok számára, akik egyszerű, megbízható és megfizethető megoldást keresnek a szabadban való alváshoz.

  • A polifoam matrac nagyon ellenálló a szakadással és a kilyukadással szemben,
  • az egyik legkönnyebb autós matrac típus - könnyen hordozható,
  • nem igényel felfújást - nincs légszivárgás,
  • általában megfizethetőbb, mint más típusú matracok.
  • A polifoam matrac kevésbé kényelmes, mint az önfelfújó matrac,
  • nem lehet könnyen kompakt formába összetekerni,
  • a vastagság nem állítható a felhasználó preferenciái szerint.

Összehajható polifoam matrac
Összehajtható polifoam matrac

EVA polifoam matrac
EVA polifoam matrac

Az összehajtható polifoam matrac nagyobb tömörséget biztosít

Az összehajtható derékaljak ideális megoldás a túrázók és kalandorok számára, akik a kényelem és a praktikum optimális kombinációját keresik. Ezeket a matracokat úgy tervezték, hogy könnyen összecsukhatóak kompakt méretűre, így könnyen hordozhatóságot és tárolást. Ezáltal könnyebbek is lehetnek, például az ultrakönnyű polifoam matrac súlya mindössze 100 g, így ideális társ a hosszabb hátizsákos túrákhoz.

EVA derékaljak minden kalandornak, akik szeretik a klasszikusokat

Az EVA derékaljak kiváló választás mindazok számára, akik kényelmet és praktikumot keresnek a szabadtéri tevékenységek során. Ezek az etilénvinil-acetátból (EVA) készült polifoam matracok a tartósság, a kényelem és a könnyűség optimális kombinációját kínálják. Az EVA anyag arról ismert, hogy ellenáll a nedvességnek és kopásnak, így biztosítva a matrac hosszú élettartamát. Ezenkívül habszerkezetének köszönhetően az EVA matracok megfelelő szigetelést biztosítanak a hideg talajjal szemben.

A kültéri típusok a szemet is gyönyörködtethetik. A polifoam matrac számos színben kapható, amelyek tökéletesen illeszkednek a szabadban és a sátorhoz. Gyakran kétszínű polifoam matrac is kapható, így kiválaszthatod, melyik oldalán szeretnél aludni.

A polifoam matrac praktikus méretekkel rendelkezik

Akár a polifoam matrac típust, akár az önfelfújó változatot részesíted előnyben, a súly és a méretek minden túrafelszerelés kulcsfontosságú paraméterei közé tartoznak. Mindkét típusú polifoam matrac hossza körülbelül 185 cm, míg a szokásos szélesség körülbelül 58 cm. A polifoam szőnyeg súlya lényegesen kisebb, mint az önfelfújó matracé. Általában csak körülbelül 380 g. Kivételt képez a kétszemélyes változat, amely nagyobb méretekkel rendelkezik.

i

Milyen vastag egy polifoam matrac?

A polifoam matrac különböző vastagságú lehet. Ez azonban mindig a felhasznált anyagtól és a megadott hőállóságtól függ. Általánosságban azonban egy 2 cm vastagságú matrac kevesebb hőszigetelést nyújt, mint egy 5 cm vastagságú.

Mekkora a polifoam matrac szigetelőképessége? A fő mutató a hőellenállás

A polifoam matrac által nyújtott hőellenállás fontos mutatója annak, hogy mennyire képes szigetelni a hideg talajjal szemben. A magasabb R-érték, ahogyan a hőellenállást gyakran nevezik, jobb szigetelő tulajdonságokat jelent, ami különösen fontos hidegebb környezetben vagy hideg talajon való alvás esetén. A magasabb R-értékkel rendelkező polifoam matrac jobban megtartja a testhőt, és megakadályozza, hogy az a talajba távozzon. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szabadban alvás közben melegen és kényelmesen érezd magad.

Polifoam matrac télire, nyárra vagy egész évre? Válaszd ki ezt a felszerelést is az évszaknak megfelelően. Míg nyáron élvezheted a kényelmet, télen különösen értékelni fogod a magas hőtartó tulajdonságot, amely kellemes meleget biztosít az egyébként hideg talajon.

A polifoam matrac különböző anyagokból készülhet

A polifoam matrac különböző anyagokból készülhet, amelyekre oda kell figyelni, mivel ezek nagyban befolyásolják a kényelmet, a tartósságot és a szigetelő tulajdonságokat. Ezen anyagok mindegyike különböző előnyökkel jár, és a megfelelő választás a felhasználó egyéni igényeitől és preferenciáitól függ.

  • A polietilént gyakran használják matracokhoz, mert megfizethető és jó szigetelőképességet biztosít.
  • Az IXPE (sugárzással térhálósított polietilén) nagy tartósságáról és szigetelő tulajdonságairól ismert.
  • Az etilén-vinil-acetát (EVA) nagyon rugalmas és könnyű, így ez az egyik legnépszerűbb anyag a sportfelszereléshez, különösen a klasszikus polifoam matrac típusokhoz.

i

Nem elég a polifoam matrac? Próbáld ki az önfelfújó típust

Bár a polifoam matrac használatának számos előnye van, előfordulhat, hogy mégis a kényelmet részesíted előnyben a praktikummal szemben. Nézd meg, milyen előnyökkel jár az önfelfújó matracok használata és döntsd el, melyik a megfelelő számodra.

Mit kínál még egy polifoam matrac?

A polifoam matrac számos olyan funkciót és jellemzőt kínál, amelyek javítják a kényelmet és a praktikumot a használat során. A vízálló kialakítás biztosítja, hogy szárazabb maradjon akkor is, ha a talaj nedves. A csúszásmentes kivitel hozzájárul a jobb stabilitáshoz és biztonsághoz alvás vagy pihenés közben. Az anyag moshatósága megkönnyíti a karbantartást, és biztosítja, hogy a polifoam matrac többszöri használat után is tiszta és higiénikus maradjon.

Kínálatunkban olcsó polifoam matrac is található. Ha pedig igazán alacsony árú termékeket keresel, nézz körül outletünket.

Hogyan kell megfelelően karbantartani a polifoam matrac típust a szezonon kívüli időszakban?

A polifoam szőnyeg típust megfelelően kell karbantartani ahhoz, hogy meghosszabbíthasd az élettartamát és fenntartsa funkcióit. A szezon után alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a matracot. Különösen a nedvesség nagy ellenség, mivel penész jelenhet meg a matracon. Mindig győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz legyen. A megfelelő tárolás szintén fontos. A polifoam matrac típust feltekerve vagy enyhén feltekerve kell tárolni, hogy megtartsa alakját.

i

Még mindig nem tudod eldönteni, melyik a legjobb polifoam matrac? Vélemények szekciónk megkönnyítheti a döntést. Nézd meg azok véleményét, akik már kiválasztották és tesztelték a polifoam matrac típusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Derékalj - vastagsága 1 cm, összehajtható, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 280 g, mérete összecsomagolva 50 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 1,5 m²K/W, rózsaszín kivitel
3 590 Ft

2.
Campgo 180x50x0,8 cm egyrétegű kék Szállításra kész > 10 db
Derékalj - vastagsága 0,8 cm, összehajtható, ultrakönnyű, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 210 g, mérete összecsomagolva 50 × 16 cm (H×Sz), hőállóság 1,2 m²K/W, kék kivitel
2 290 Ft

3.
Derékalj - vastagsága 1 cm, összehajtható, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 280 g, mérete összecsomagolva 50 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 1,5 m²K/W, zöld kivitel
3 590 Ft

Még több
11 termék
Therm-A-Rest Z Lite SOL Regular - Derékalj Típusok
4,9 10×
Therm-A-Rest Z Lite SOL Regular
Derékalj - vastagsága 2 cm, összehajtható, 2 évszakos, mérete 183 × 51 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 410 g, mérete összecsomagolva 51 × 13 cm (H×Sz), hőállóság 2 m²K/W, sárga kivitel
22 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtar0024
4,4
Therm-a-Rest Z Lite Regular
Derékalj - vastagsága 2 cm, összehajtható, 2 évszakos, mérete 183 × 51 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 410 g, mérete összecsomagolva 51 × 13 cm (H×Sz), hőállóság 1,7 m²K/W, barna kivitel
22 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtar0025
4,7 27×
Campgo 180x50x1,0 cm kétrétegű PE zöld-kék
Derékalj - vastagsága 1 cm, összehajtható, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 280 g, mérete összecsomagolva 50 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 1,5 m²K/W, zöld kivitel
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmc0992
5,0
Campgo, kétrétegű, PE, 180×50×1,0 cm, fekete-rózsaszín
Derékalj - vastagsága 1 cm, összehajtható, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 280 g, mérete összecsomagolva 50 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 1,5 m²K/W, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmc0993
Campgo 180x50x0,8 cm egyrétegű kék - Derékalj
Típusok
4,1 15×
Campgo 180x50x0,8 cm egyrétegű kék
Derékalj - vastagsága 0,8 cm, összehajtható, ultrakönnyű, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 210 g, mérete összecsomagolva 50 × 16 cm (H×Sz), hőállóság 1,2 m²K/W, kék kivitel
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTmc0991
Campgo 180x50x0,8 cm egyrétegű zöld - Derékalj
Típusok
4,1 15×
Campgo 180x50x0,8 cm egyrétegű zöld
Derékalj - vastagsága 0,8 cm, összehajtható, ultrakönnyű, csúszásgátlós, mosható, nyári, mérete 180 × 50 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 210 g, mérete összecsomagolva 50 × 16 cm (H×Sz), hőállóság 1,2 m²K/W, zöld kivitel
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTm0890
Therm-A-Rest Z Lite SOL Blue/Silver Regular - Derékalj Típusok
4,9 10×
Therm-A-Rest Z Lite SOL Blue/Silver Regular
Derékalj - vastagsága 2 cm, összehajtható, 2 évszakos, mérete 183 × 51 cm (H×Sz), anyaga IXPE, tömege 410 g, mérete összecsomagolva 51 × 13 cm (H×Sz), hőállóság 2 m²K/W, kék kivitel
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtar0140
Loap Roof zöld
Derékalj - vastagsága 0,6 cm, összehajtható, csúszásgátlós, egész éves, mérete 183 × 61 cm (H×Sz), anyaga TPE , mérete összecsomagolva 61 × 13 cm (H×Sz), zöld kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsc1056
5,0
Husky Fellt 1.4 szürke
Derékalj - vastagsága 1,4 cm, ultrakönnyű, vízálló, mérete 190 × 60 cm (H×Sz), anyaga EVA, tömege 490 g, mérete összecsomagolva 20 × 60 cm (H×Sz), hőállóság 2,9 m²K/W, szürke kivitel
6 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPT12309F
4,2 13×
Husky Foal 1,2 matrac
Derékalj - vastagsága 1,2 cm, vízálló, 3 évszakos, mérete 180 × 60 cm (H×Sz), anyaga EVA, tömege 320 g, mérete összecsomagolva 60 × 18 cm (H×Sz), hőállóság 2,5 m²K/W, zöld kivitel
5 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTsc825
Loap Roof lila
Derékalj - vastagsága 0,6 cm, összehajtható, csúszásgátlós, egész éves, mérete 183 × 61 cm (H×Sz), anyaga TPE , mérete összecsomagolva 61 × 13 cm (H×Sz), lila kivitel
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc1054

Polifoam matracok

cikkMit vigyünk magunkkal sátorozáshoz? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Mit csomagoljunk ha sátorozni indulunk? Mit vigyünk magunkkal, ha gyerekekkel megyünk kempingezni? Mire lesz szükségünk egy gyalogtúrán? Összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyekről nem szabad elfeledkezni, akár gyerekekkel indulsz sátorozni, akár...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.
Az R-érték (R-Value) jelöli a matracok hőszigetelő képességét. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb a termék hőtartó képessége. Más szavakkal, annál jobban szigetel az anyag.

Polifoam matracok

A Polifoam matracok kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó polifoam matracok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább polifoam matracok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb polifoam matracok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: polifoam matracok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ