Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Polifoam matracok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Derékalj
(9)
Booster
(1)
Tömeg
60 g
485 g
-
Szélesség
33 cm
61 cm
-
Hossz
41 cm
200 cm
-
Vastagság
0,6 cm
2 cm
-
R-Value
1,2
2,6
-
Tulajdonságok
Összecsukható
(9)
Ultrakönnyű
(3)
Csúszásgátlós
(5)
Vízálló
(1)
Mosható
(3)
Szín
Lila
(1)
Barna
(1)
Kék
(3)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(1)
Zöld
(3)
Sárga
(2)
Szűrés

A polifoam matrac a szabadtéri sportolók nélkülözhetetlen társa. Kényelmes pihenést biztosít, tökéletesen szigetel a hideg talaj ellen, és könnyen szállítható. Az ideális termék kiválasztásakor döntő fontosságú az anyag, a vastagság és a csomagolási sebesség figyelembevétele. Nem szeretnél kompromisszumot kötni a kényelem és a praktikum között? Akkor válassz polifoam szőnyeg típust. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Polifoam matrac vagy önfelfújó változat? A választás a tiéd

A polifoam matrac egyedülálló tulajdonságai miatt még mindig kedvelt választás, bár az utóbbi években az önfelfújó matrac is nagyon népszerűvé vált. A megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú a minőségi pihenéshez a kempingezések vagy túrák során. A legfontosabb, hogy figyelembe vegyük a típusát, szigetelő tulajdonságait és kényelmét. Ne feledkezzünk meg a méretről, a súlyról és a hajtogatási sebességről sem. A polifoam szőnyeg kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy milyen típusú tevékenységhez van rá szükséget, és milyen körülmények között fogsz aludni.

  • A matrac jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik a vidéki alváshoz és kempingezéshez. Kompakt, könnyű és könnyen karbantartható.
  • A párna szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és növeli a kényelmet, például a tábortűz körül ülve.

A kétszemélyes polifoam ideális megoldást kínál párok vagy kisgyermekes családok számára. Extra szélességet biztosít, hogy többen is kényelmesen aludhassanak rajta. Ez a típus általában összecsukható, hogy könnyen kompakt méretűre lehessen összehajtani.

A polifoam matrac minden túrázó számára nélkülözhetetlen

A polifoam matrac, más néven EVA habmatrac a túrázók és a szabadtéri sportok szerelmesei körében népszerű megoldás. Erős, de könnyű anyagból készül, amely alapvető szigetelést és védelmet nyújt a durva terepviszonyok ellen. Szerkezete biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és a hosszú távú tartósságot. A téli és nyári polifoam szőnyeg ideális azok számára, akik egyszerű, megbízható és megfizethető megoldást keresnek a szabadban való alváshoz.

  • A polifoam matrac nagyon ellenálló a szakadással és a kilyukadással szemben,
  • az egyik legkönnyebb autós matrac típus - könnyen hordozható,
  • nem igényel felfújást - nincs légszivárgás,
  • általában megfizethetőbb, mint más típusú matracok.
  • A polifoam matrac kevésbé kényelmes, mint az önfelfújó matrac,
  • nem lehet könnyen kompakt formába összetekerni,
  • a vastagság nem állítható a felhasználó preferenciái szerint.

Összehajható polifoam matrac
Összehajtható polifoam matrac

EVA polifoam matrac
EVA polifoam matrac

Az összehajtható polifoam matrac nagyobb tömörséget biztosít

Az összehajtható derékaljak ideális megoldás a túrázók és kalandorok számára, akik a kényelem és a praktikum optimális kombinációját keresik. Ezeket a matracokat úgy tervezték, hogy könnyen összecsukhatóak kompakt méretűre, így könnyen hordozhatóságot és tárolást. Ezáltal könnyebbek is lehetnek, például az ultrakönnyű polifoam matrac súlya mindössze 100 g, így ideális társ a hosszabb hátizsákos túrákhoz.

EVA derékaljak minden kalandornak, akik szeretik a klasszikusokat

Az EVA derékaljak kiváló választás mindazok számára, akik kényelmet és praktikumot keresnek a szabadtéri tevékenységek során. Ezek az etilénvinil-acetátból (EVA) készült polifoam matracok a tartósság, a kényelem és a könnyűség optimális kombinációját kínálják. Az EVA anyag arról ismert, hogy ellenáll a nedvességnek és kopásnak, így biztosítva a matrac hosszú élettartamát. Ezenkívül habszerkezetének köszönhetően az EVA matracok megfelelő szigetelést biztosítanak a hideg talajjal szemben.

A kültéri típusok a szemet is gyönyörködtethetik. A polifoam matrac számos színben kapható, amelyek tökéletesen illeszkednek a szabadban és a sátorhoz. Gyakran kétszínű polifoam matrac is kapható, így kiválaszthatod, melyik oldalán szeretnél aludni.

A polifoam matrac praktikus méretekkel rendelkezik

Akár a polifoam matrac típust, akár az önfelfújó változatot részesíted előnyben, a súly és a méretek minden túrafelszerelés kulcsfontosságú paraméterei közé tartoznak. Mindkét típusú polifoam matrac hossza körülbelül 185 cm, míg a szokásos szélesség körülbelül 58 cm. A polifoam szőnyeg súlya lényegesen kisebb, mint az önfelfújó matracé. Általában csak körülbelül 380 g. Kivételt képez a kétszemélyes változat, amely nagyobb méretekkel rendelkezik.

i

Milyen vastag egy polifoam matrac?

A polifoam matrac különböző vastagságú lehet. Ez azonban mindig a felhasznált anyagtól és a megadott hőállóságtól függ. Általánosságban azonban egy 2 cm vastagságú matrac kevesebb hőszigetelést nyújt, mint egy 5 cm vastagságú.

Mekkora a polifoam matrac szigetelőképessége? A fő mutató a hőellenállás

A polifoam matrac által nyújtott hőellenállás fontos mutatója annak, hogy mennyire képes szigetelni a hideg talajjal szemben. A magasabb R-érték, ahogyan a hőellenállást gyakran nevezik, jobb szigetelő tulajdonságokat jelent, ami különösen fontos hidegebb környezetben vagy hideg talajon való alvás esetén. A magasabb R-értékkel rendelkező polifoam matrac jobban megtartja a testhőt, és megakadályozza, hogy az a talajba távozzon. Ez kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szabadban alvás közben melegen és kényelmesen érezd magad.

Polifoam matrac télire, nyárra vagy egész évre? Válaszd ki ezt a felszerelést is az évszaknak megfelelően. Míg nyáron élvezheted a kényelmet, télen különösen értékelni fogod a magas hőtartó tulajdonságot, amely kellemes meleget biztosít az egyébként hideg talajon.

A polifoam matrac különböző anyagokból készülhet

A polifoam matrac különböző anyagokból készülhet, amelyekre oda kell figyelni, mivel ezek nagyban befolyásolják a kényelmet, a tartósságot és a szigetelő tulajdonságokat. Ezen anyagok mindegyike különböző előnyökkel jár, és a megfelelő választás a felhasználó egyéni igényeitől és preferenciáitól függ.

  • A polietilént gyakran használják matracokhoz, mert megfizethető és jó szigetelőképességet biztosít.
  • Az IXPE (sugárzással térhálósított polietilén) nagy tartósságáról és szigetelő tulajdonságairól ismert.
  • Az etilén-vinil-acetát (EVA) nagyon rugalmas és könnyű, így ez az egyik legnépszerűbb anyag a sportfelszereléshez, különösen a klasszikus polifoam matrac típusokhoz.

i

Nem elég a polifoam matrac? Próbáld ki az önfelfújó típust

Bár a polifoam matrac használatának számos előnye van, előfordulhat, hogy mégis a kényelmet részesíted előnyben a praktikummal szemben. Nézd meg, milyen előnyökkel jár az önfelfújó matracok használata és döntsd el, melyik a megfelelő számodra.

Mit kínál még egy polifoam matrac?

A polifoam matrac számos olyan funkciót és jellemzőt kínál, amelyek javítják a kényelmet és a praktikumot a használat során. A vízálló kialakítás biztosítja, hogy szárazabb maradjon akkor is, ha a talaj nedves. A csúszásmentes kivitel hozzájárul a jobb stabilitáshoz és biztonsághoz alvás vagy pihenés közben. Az anyag moshatósága megkönnyíti a karbantartást, és biztosítja, hogy a polifoam matrac többszöri használat után is tiszta és higiénikus maradjon.

Kínálatunkban olcsó polifoam matrac is található. Ha pedig igazán alacsony árú termékeket keresel, nézz körül outletünket.

Hogyan kell megfelelően karbantartani a polifoam matrac típust a szezonon kívüli időszakban?

A polifoam szőnyeg típust megfelelően kell karbantartani ahhoz, hogy meghosszabbíthasd az élettartamát és fenntartsa funkcióit. A szezon után alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a matracot. Különösen a nedvesség nagy ellenség, mivel penész jelenhet meg a matracon. Mindig győződj meg róla, hogy tökéletesen száraz legyen. A megfelelő tárolás szintén fontos. A polifoam matrac típust feltekerve vagy enyhén feltekerve kell tárolni, hogy megtartsa alakját.

i

Még mindig nem tudod eldönteni, melyik a legjobb polifoam matrac? Vélemények szekciónk megkönnyítheti a döntést. Nézd meg azok véleményét, akik már kiválasztották és tesztelték a polifoam matrac típusokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
11 termék

Polifoam matracok

Polifoam matracok

A Polifoam matracok kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó polifoam matracok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább polifoam matracok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb polifoam matracok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: polifoam matracok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ