A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Status Kliki 11 részes készlet

Termékkatalógus
Status Kliki 11 részes készlet
4,5 12 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, kézi, mosogatógépben mosható
4 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DSIVA267 Termékszám:  199113
Status Kliki 11 részes készlet 4 390 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

14 780 Ft
Szett megvásárlása

Status Kliki 11 részes készlet

Felhalmozódtak a hűtőszekrényedben a lekvárok, a zöldségkonzerv-dobozok vagy az ételtároló dobozok a maradék étellel, amelyeket csak lassan fogyasztasz el? Szeretnél félretenni egy keveset abból a finomságból, amit felbontottál, de tönkremegy, mielőtt újra ennél belőle? A 11 részes Status Kliki vákuumkészlet segítségével meghosszabbíthatod kedvenc lekvárod és savanyúságod élettartamát, miután kinyitottad. Nincs szükség speciális edényekre vagy nagyméretű felszerelésekre. A Kliki vákuumkészlet segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre vákuumot bármely polipropilén tetővel ellátott konzervdobozban, üvegben vagy műanyag dobozban.

A 11 részes Status Kliki vákuumkészlet főbb jellemzői

  • Vákuumkészlet vákuum újbóli létrehozásához a már kinyitott üvegekben, konzervdobozokban vagy műanyag dobozokban
  • A Status vákuumozóval gyorsan és könnyen hozhatsz létre vákuumot bármilyen polipropilén tetővel ellátott műanyag, üveg vagy bádog dobozban
  • Növeld meg a kinyitott lekvárok, savanyított zöldségek és házi készítésű tartármártás élettartamát
  • A készlet tartalmaz egy speciálisan a szelepekhez tervezett vákuumpumpát, de a Status vákuumozó teljesen kompatibilis az összes Status vákuumozható dobozzal
  • Egyszerűen és könnyen használható
  • A Kliki vákuumkészletben egy speciális vákuumpumpa, egy a tető kifúrásához alkalmas szerszám és 10 vákuumszelep található
  • A szelepek újra felhasználhatók

A Kliki vákuumkészlet megnöveli a kinyitott lekvárok és a házi készítésű termékek élettartamát

A Kliki vákuumkészlet nagyon könnyen használható. A speciális bajonett segítségével fúrj egy lyukat a doboztetőbe, helyezd bele a szelepet, majd folytasd úgy, mint egy hagyományos vákuumozható doboz esetében. Az eljárás eredményeképpen bármely kibontott konzervdobozban, üvegben vagy műanyag dobozban újra vákuumot hozhatsz létre. Egy a fontos, ezeknek a termékeknek polipropilén tetővel kell rendelkezniük. Hasonlóképpen a különböző méretű, klasszikus műanyag uzsonnás dobozokat is átalakíthatod. Ráadásul a szelepek újra felhasználhatók. Hosszabbítsd meg kedvenc lekvárod és a házi készítésű finomságok élettartamát.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Status Kliki 11 részes készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Status 11 dílný set Kliki. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Status 11-dielna sada Kliki. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Status Kliki 11-teiliges Vakuumsystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Status Kliki 11-teiliges Vakuumsystem.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ