A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Strong SRT 2022

Termékkatalógus
Strong SRT 2022
4,5 2 értékelés
Vevő -multimédiás központ, HEVC / H.265, 4K Ultra HD (3840x2160p), 1 GB RAM, 8 GB belső memória, Quad Core Cortex-A53 2.0 GHz és Mali-450 Penta Core GPU, IPTV vétel, PVR, 2x USB 2.0, 1x RF bemenet, 1 x LNB bemenet, 1x HDMI, 1x LAN, 1x 3,5 mm-es jack, 1x optikai S / PDIF kimenet, 1x micro SD kártyaolvasó, Bluetooth, WiFi, Android 7.1, Air Mouse távirányító teljes QWERTY billentyűzettel és Amazon Alexa hangvezérléssel
Kód:  JT880l2b Termékszám:  SRT2022 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Strong SRT 2022

A Strong SRT 2022 egy csúcsminőségű és jól megtervezett multimédiás központ, amely lehetővé teszi klasszikus TV-műsorok internet segítségével való nézését, valamint a modern Smart TV minden funkciójának használatát. A Strong SRT 2022 különösen alkalmas azoknak a felhasználóknak, akiknek a tévéjük nem rendelkezik intelligens funkciókkal, mivel A Strong ST 2022 beépített Android-dal rendelkezik. Alapvetően ideális választás műholdas, kábeles és földi TV-adások fogadására, beleértve az internetet is. A multimédiás központ lehetővé teszi, hogy felfedezzen egy olyan interaktív világot, amely tele van intelligens funkciókkal. 

A Strong SRT 2022 vevő legfontosabb jellemzői

  • Kifinomult multimédiás doboz IPTV vételhez
  • Támogatja a 4K Ultra HD felbontást
  • Bluetooth 4.0 és WiFi 802.11 b / g / n
  • MPEG-2, MPEG-4, H.264/AVC, H.265/HEVC támogatás
  • 2 USB port, SD kártyaolvasó, HDMI és S / PDIF
  • Szoftverfrissítések az interneten és a külső USB eszközökön keresztül
  • A praktikus billentyűzettel rendelkező távirányító Air-egérként is használható
  • Az internet böngészése egy előre telepített böngészővel

A Strong SRT 2022 fejlett funkciói

A Strong vevő segítségével könnyedén letöltheti az alkalmazásokat, videofájlokat vagy lejátszhat médiatartalmat egy külső USB vagy SD kártyáról is. Teljesítményének köszönhetően jól működik a HD videohívás és a konferencia. Természetesen támogatja a 4K Ultra HD felbontást és a Dolby Digital vagy Dolby Digital Plus funkciót. A tökéletesen kialakított távirányító kínálja az Air Mouse funkciót és az integrált billentyűzetet. Így mindent irányítasz kezed mozgásával.  

A DVB-T2 vevő maximális teljesítménye

A Multimédiás Központ támogatja többféle TV-jel fogadását, a legújabb grafikus kodeket és akár a 4K UHD (2160p) felbontást. Mindezt az 5 magos Mali-450 grafikus kártya és a 2 Ghz-es 4 magos Cortex-A53 processzor biztosítja. Ilyen paraméterek mellett nem kell aggódni a rossz képminőség vagy a képszakadozás miatt.

Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Strong SRT 2022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Strong SRT 2022. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Strong SRT 2022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Strong SRT 2022.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ