Akvizice ApF HU Shop roku

Tanita BC-571

Termékkatalógus
Tanita BC-571
Személymérleg súlya 150 kg, pontosság 100g, mérési% testzsír, testvíz%, zsírmentes testtömeg, csonttömeg, az alapanyagcsere, az anyagcsere kor, zsigeri zsír, a napi kalóriabevitel, általános fizikai állapota, a funkció RECALL
Kód:  TANOV013 Termékszám:  571

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tanita BC-571

Az előnye, hogy a digitális személyi mérlegek Tanita BC-571 képes súlya 100 g az, hogy amellett, hogy tömeg mérésére is fontos fizikai értékek, így az alapanyagcsere, az anyagcsere kor, zsigeri zsír, a napi kalóriabevitel, vagy az általános fizikai állapot. Képes elemezni a tényleges testzsír százaléka, izomtömeg, testvíz és csonttömeg. Mérésére százalékos testzsír elemző funkciókat bioelektromos impedancia analízis BIA, amely felhasználja négy érintkezési pont biztosítja a pontos mérési értékek. Azonosított százaléka kövér, összehasonlítva a zsírtartalom egy egészséges ember, és az eredmény megjelenik a képernyőn négy szakaszban. 

Súly képes automatikusan felismerni a személy, aki a súlya. Amikor súlya különbözteti felnőtt, a gyerek és a sportolók, akik rendszeresen edzeni legalább heti 10 órát, legalább egy év. A adatmemória négy személy és egy vendég. Váha vyniká svým elegantním designem černé barvy s průhledným středem s nášlapnou deskou z tvrzeného skla a snadno čitelným dotykovým displejem.

A fő előnyök

  • pontosság 100 g súly
  • Mérése kulcsfontosságú fizikai értékek
  • Elemzés az alapanyagcsere, az anyagcsere életkor, a napi kalóriabevitel, állapotától és zsigeri zsír
  • módszer bioelektromos impedancia analízis BIA
  • különbséget súlyú személy - felnőtt, gyermek és sportos üzemmód
  • Memória 4 fő és 1 vendég
  • kopás lemez edzett üveg
  • érintőképernyő
  • visszahívás funkciót

Egyedi mérése fontos értékek

Nagyon fontos az a jelzés, a zsigeri zsír, a zsír a hasüregben, amely körülveszi a belső szervek és növeli a szívbetegségek kockázatát, a magas vérnyomás és más betegségek. Kiemelkedő jellemzője a mérése napi kalóriabevitel, amely különösen hasznos, ha a fogyás. Mérésére az általános fitness le a súlya a testzsír és a zsírmentes testtömeg. 

Amikor a mérés nagyobb metabolikus kor   mint a naptár javítására van szükség az alapanyagcsere.Fokozott fizikai aktivitás és a rendszeres testmozgás segíthet csökkenteni a testzsír mennyiségét, megnöveli az izomszövet, és így javítja a bazális anyagcserét és csökkenti az anyagcsere kor.

legfontosabb funkciók

Tömeg is kínál visszahívás funkció, amikor figyelembe véve a tényleges eredmények megtekintéséhez nyomja meg a korábban mért, és hasonlítsa össze az új adatok. Ha érdekel az egészségére, akkor figyeljen az egészséges életmód, a rendszeres testmozgást, akkor lesz az intelligens súlya a hasznos segéd hogy ne csak a súlyát, de mért is más fontos értékek, amelyek fontosak, hogy javítsa a fizikai állóképesség és az általános egészségi .  

További információk:

súly:
1,8 kg

áramellátás:
2 x CR2032 elem (tartozék)

Paraméterek

Terhelhetőség
150 kg Kész!

Tulajdonságok

Terhelhetőség
150 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC-571 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-571. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC-571. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tanita BC-571. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tanita BC-571.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ