A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

TASSIMO My Way TAS6003

Termékkatalógus
TASSIMO My Way TAS6003
4,6 9 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 3,3 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,3 l-es víztartály, Tassimo kapszulával kompatibilis, öntisztító rendszer, 23 cm széles, 29 cm magas, 32,5 cm mély, 3,26 kg, piros színű
Kód:  TASKK101 Termékszám:  TAS6003 Gyártó honlapja:

TASSIMO My Way TAS6003

Kedvenc kávézója kávéját élvezné otthona melegében? Akkor Önnek mindenképpen a Bosch Tassimo MY WAY TAS6003 kávéfőzőgépre van szüksége, amely egy gombnyomásra elkészíti kedvenc italát. Kompakt méretének köszönhetően, nem kell azon aggódnia, hogy hova fog elférni, ugyanakkor biztos lehet abban is, hogy a MY WAY modern kialakítása jól fog illeni konyhájába. A Tassimo TAS6003 azokra is gondolt, akik nagy bögrében és magas poharakban szeretik elfogyasztani kávéjukat - rugalmas állványa állítható magasságú és teljesen eltávolítható, ha arra van szükség. A kávéfőző ráadásul emlékszik a négy legnépszerűbb italra.

A Tassimo TAS6003 MY WAY kávéfőző főbb jellemzői

  • Kávékészítés egy gombnyomásra
  • Állítható állvány különböző méretű bögrékhez és poharakhoz
  • A MY WAY kávéfőző 4 kedvenc italt tud tárolni
  • Modern design fekete színben
  • 1,3 literes víztároló
  • Automatikus kikapcsolás a kávéfőzés befejeztével, így energiatakarékos
  • A szabadalmaztatott INTELLIBREW technológia felismeri a kapszulát és aszerint főzi meg
  • Automatikus tisztítás és vízkőmentesítés

A Tassimo MY WAY kávéfőző kifinomult tervezéssel

A Tassimo MY WAY tökéletesen illeszkedik igényeihez. Kedvenc kávéjának elkészítéséhez csak nyomja meg a gombot, miután behelyezte a kapszulát. Tisztítása is ilyen egyszerű. Tisztításához és a vízkő eltávolításához elegendő elhelyezni egy szervíz discet a kávéfőzőben, amelyet a géppel együtt fog megkapni, a többit a Tassimo kávéfőző elvégzi Ön helyett. A szabadalmaztatott INTELLIBREW technológia felismeri a kapszulán lévő kódot, és aszerint készíti el az italt. Az egyszerűen eltávolítható 1,3 literes víztárolónak köszönhetően, könnyen adagolhatja a vizet.

Tassimo csúcstechnológia

Köszönhetően az innovatív átáramló melegítőjének, a MY WAY kávéfőző rendkívül gyors és pillanatok alatt az asztalon tudhatja kávéját. Továbbá a Tassimo kávéfőző készenléti állapotba kapcsol minden kávé megfőzése után, amely jelentősen csökkenti energiafogyasztását. A Tassimo MY WAY nagyszerű választás nem csak a pénztárcájának, hanem a környezet számára is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
3,3 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,3 l Kész!

Kapszula

Kapszula típusa
Tassimo Kész!

Méret & súly

Mélység
32,5 cm Kész!
Szélesség
23 cm Kész!
Magasság
29 cm Kész!
Tömeg
3,26 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

csak forró víz adagolás is lehetséges, pl taához?

Kérdések és válaszok: TASSIMO My Way TAS6003
Kiegészítők: TASSIMO My Way TAS6003 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO My Way TAS6003. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TASSIMO My Way TAS6003. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TASSIMO My Way TAS6003. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TASSIMO My Way TAS6003.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ