Távirányítós LED lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
1,5 W
100 W
-
Fényáram
100 lm
6975 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(213)
Semleges fehér
(212)
Hidegfehér
(208)
További tulajdonságok
Távirányítós
(246)
Fényerő szabályzás
(221)
Mobilalkalmazás
(191)
Smart
(187)
Állítható színhőmérséklet
(165)
Szűrés

A távirányítós LED lámpa ideális megoldást jelent a modern otthoni és irodai világításhoz. Lehetővé teszi a fényerősség és a szín egyszerű szabályozását, és hozzájárul a tökéletes hangulat megteremtéséhez bármilyen alkalomra. A megfelelő LED világítás kiválasztása megkönnyíti az életet, és egyúttal áramot is megtakaríthatsz vele. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, segítünk megtalálni a megfelelő LED lámpa távirányítós változatát.

Tovább

Távirányítós LED lámpa vonzó előnyökkel

A LED lámpa távirányítós változatának használata számos előnnyel jár, de lehetnek hátrányai is. Lássuk, melyek ezek.

  • Lehetővé teszi a fény be- és kikapcsolását, valamint az intenzitás szabályozását a kanapéról.
  • Sok távirányítós LED lámpa energiatakarékos.
  • Az intenzitás- és színszabályozással különböző hangulatokat hozhatsz létre.
  • A távirányítós LED világítás olyan helyeken is elhelyezhetők, ahol a kézi kapcsoló működtetése kényelmetlen vagy kivitelezhetetlen lenne.
  • Az ár magasabb lehet a hagyományos világítási rendszerekhez képest.
  • A távirányító elvesztését követően nem lehet irányítani a lámpát.
  • A távirányítós LED lámpa használatához elemekre van szükség, amelyeket rendszeresen cserélni kell.
  • Bonyolultabb telepítés az okosotthonba való integrálás során.

A távirányítós LED lámpa kiválasztása

Érdemes a LED lámpa távirányítós változatát több funkció alapján érdemes kiválasztani.

A távirányítós LED lámpa többféle formájú lehet

A távirányítós LED világítás sokféle típusban és formában kapható, amelyek használata eltérő. A leggyakoribbak a következők:

  1. A mennyezeti távirányítós LED lámpa széles körű világítást biztosít az egész helyiség számára. Fel lehet szerelni olyan funkciókkal, mint a távolról vezérelhető fényerőszabályozás, színváltás vagy jelenethatások.
  2. A rugalmas LED szalagok népszerűek a dekoratív világításhoz. Szinte bárhol elhelyezhetők - szekrények alatt, lépcsők mentén, falakon vagy mennyezeteken. A távirányító lehetővé teszi a színváltást, a különböző fényhatások beállítását és a fényerősség szabályozását.
  3. A fali távirányítós LED lámpa gyakran kiegészítő világításként használható, például hosszú folyosókon vagy hálószobákban. Általában különböző fénymódokat kínál, és néha a színspektrum megváltoztatásának lehetőségét is.
  4. Az asztali és állólámpák ideálisak olvasó- és dolgozósarkokba vagy a szoba dekoratív elemeiként. A távirányító általában lehetővé teszi, hogy bárhonnan kényelmesen szabályozhasd a fény erősségét, esetleg a színét is.
  5. A kültéri távirányítós LED világítás, mint például a kerti lámpák vagy a fényfüzérek, lehetővé teszik a külső terek és a kertek hangulatának megteremtését. Általában ellenállnak az időjárásnak, és gyakran a különböző fénymódok és színhatások beállítását kínálják.

A LED lámpa távirányítós változatának teljesítménye befolyásolja az intenzitást és a fogyasztást

A távirányítós LED világítás teljesítménye kulcsfontosságú paraméter, amely befolyásolja az energiafogyasztást. A LED-es világításnál a hagyományos izzókhoz képest általában alacsonyabb a teljesítmény, ami hozzájárul az energiahatékonysághoz. A teljesítményt wattban (W) mérik. Érdemes az igényeid szerint kiválasztani a távirányítós LED lámpa típust. A nagyobb teljesítmény általában erősebb fényt, de nagyobb energiafogyasztást is jelent.

i

A távirányítós LED lámpa fényárama határozza meg a világítás intenzitását

A lumenben (lm) mért fényáram a fényforrás által kibocsátott fény mennyiségét jelzi. A magas fényáram azt jelenti, hogy a távirányítós LED lámpa fénye világosabb. A különböző világítási típusokhoz és alkalmazásokhoz különböző fényáram-értékeket kell figyelembe venni. Például a fej feletti világításhoz nagyobb fényáram szükséges, mint a dekoratív LED-szalagoknak vagy a fali lámpáknak.

A távirányítós LED világítás hőmérséklete hatással van a légkörre

A LED lámpa távirányítós változatának színhőmérsékletét (kromatikus szín) Kelvinben (K) mérik, és befolyásolja a fény színének érzékelését. A melegebb fények alacsonyabb értékkel rendelkeznek (kb. 3 000 K), és sárgásabb fényt adnak. A hidegebb fények értéke 6 000 K körül van, és fehérebbnek érzékeljük őket. A színárnyalat megválasztása a kívánt hangulat és a helyiség funkciójától függ. Például a meleg színek alkalmasak a pihenőhelyiségekbe, míg a hideg tónusok a munkaterületekhez előnyösebbek.

A távirányítós LED lámpa fénye és további funkciói

A távirányítós LED lámpa nemcsak vezeték nélküli működéssel, hanem egyéb funkciókkal is büszkélkedhet. Melyek ezek?

  • A dimmelhetőség ehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szükség szerint állítsák be a fényerősséget, így rugalmasabb a világítás.
  • A szín beállítása lehetővé teszi a fény színhőmérsékletének változtatását, így különböző hangulatot teremthetsz a helyiségben.
  • Az okos fény más okos eszközökhöz csatlakozik, és olyan fejlett funkciókat kínál, mint az automatizálás és az okos otthoni rendszerbe való integrálás.
  • A mobil alkalmazás segítségével vezérelhető a lámpa így kényelmesebb a használata.
  • A hangvezérlés kéz nélküli használatot tesz lehetővé.
  • Az időzítő a világítás automatikus be- és kikapcsolásának ütemezését biztosítja, ami hasznos az energiatakarékosság és az otthoni biztonság szempontjából.
  • A híd nélküli távirányítós LED lámpa további hídkészülék nélkül vezérelhető, ami egyszerűsíti a telepítést és csökkenti a költségeket.

Fontos a távirányítós LED világítás ára is? Nézz körül olcsó távirányítós LED lámpa kínálatunkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
246 termék
5,0
Philips Hue Xamento spot 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9,4 cm, anyaga: műanyag, IP44
90 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21067
4,8
Solight Star LED mennyezeti lámpa, négyzet, 24W, 1440lm, távirányító
Mennyezeti lámpa - LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1440 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (3000-6500K), magasság 10 cm, szélesség 37 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
11 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SD2021_112
5,0
Yeelight Ceiling Light C2001C550
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, teljesítmény, 3500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9,9 cm, szélesség 55,5 cm, anyaga: műanyag, IP20
62 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: YeeLI21_08
5,0
Yeelight Ceiling Light C2001C450
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, teljesítmény, 3500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9,4 cm, szélesség 45,5 cm, anyaga: műanyag, IP20
44 390 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: YeeLI21_07
4,2
WiZ LED Lightstrip 2 m kezdő csomag
LED szalag - okos funkciókkal, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, öntapadós, távvezérlővel, 100 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), Samsung SmartThings és IFTTT kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
19 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WiZ21028
5,0
TWINKLY DOTS spot szalag 60LED, 3m, B
LED szalag - okos funkciókkal, 300 cm hosszú, távvezérlővel, 60 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
18 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TWIN_22_05
5,0
Nanoleaf Essentials LightStrip Starter Kit 5M, Matter
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, hálózati tápellátás, hideg fényű, semleges fényű, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
31 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Nano23_11
5,0
Yeelight Ceiling Light A2101C550
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 3500 lm fényáram, csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,3 cm, szélesség 59,8 cm, anyaga: műanyag, IP50
53 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: Yeel22_14
Philips Hue Centura alumínium 3db - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Centura alumínium 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, Lidl Home, IFTTT, TaHoma és Google Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9 cm, anyaga: műanyag, IP20
77 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: PHL21058
5,0
Philips MyLiving Lightstrips 2 m
LED szalag -, 200 cm hosszú, távvezérlővel, hálózati tápellátás, F energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
10 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL23009
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
Leárazás -30 %
19 730 Ft 28 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
4,5
InovaGoods Moondy LED újratölthető lámpa - hold
LED lámpa - 1,5 W teljesítmény, semleges fényű (), távirányítóval vezérelhető, érintésvezérlés, anyaga: fa és műanyag, 18 cm max. magasság, 15 cm széles
7 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21247
4,0
Tellur Smart Light WiFi asztali lámpa töltővel, fehér színben
Asztali lámpa - LED, modern stílus, gyerek, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fehér kivitel, fényerő szabályzás, íróasztalra, melegfehér, semleges fehér, hidegfehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 10 W teljesítmény, vezérlés mobilalkalmazással, távirányító, érintésvezérlés, hangvezérlés, dönthető, fényszín beállítás, SMART, mérete 43,5 × 15 × 4 cm (Ma×Sz×H)
Leárazás -6 %
22 490 Ft 23 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tellur22_02
4,0
Rabalux 7775 Inverness
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1190 lm fényáram, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 3 cm, szélesség 25 cm, anyaga: műanyag, IP44
22 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RbX22_002
3,0
EMOS Smart LED lámpatest GoSmart, kör alakú, 45 W, CCT, dimmelhető, Wi-Fi
LED lámpa - fényforrás LED, teljesítmény 45 W, 160 W-os izzó helyett, védettség IP20, fényáram 2 700 lm, fényszín meleg fehér-hideg fehér, forma kör alakú, test anyaga acéllemez, szórófej anyaga műanyag (PMMA), szórófej típusa tejes, fényszög 115°, rögzítési mód ülő, méret átmérő 500 × 70 mm, dimmelhető igen, test színe fehér, GoSmart sorozat, garanciaidő 3 év, élettartam 30 000 óra
29 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: EMOS24_008
1,0
Rábalux Murry 4541
LED lámpa - szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
Leárazás -52 %
12 410 Ft 25 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLUX027
2,5
Yeelight Ultra Slim Smart Mennyezeti lámpa C2201C400
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 1600 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, kompatibilitás: Apple Siri és Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 2,5 cm, szélesség 40 cm, anyaga: műanyag, IP54
40 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa53
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör 40cm, 24W fekete Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 40 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
Leárazás -30 %
22 250 Ft 31 790 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_03
2,8
NEDIS WiFi Okos LED szalag WIFILN51CRGB
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, távvezérlővel, 300 LED dióda, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Smartlife kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, F energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
21 590 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Nedis22_03
Rábalux Danny 5450
LED lámpa - szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet (3000-6500 K), távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, 60 cm széles, IP20 védelem
36 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: RBLUX022
1,0
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D50cm, 48W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 2800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 50 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
Leárazás -30 %
26 310 Ft 37 590 Ft
Raktáron
Termékkód: IMMX_22_07
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör 50cm, 48W fekete Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 2800 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 50 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
Leárazás -30 %
26 380 Ft 37 690 Ft
Raktáron
Termékkód: IMMX_22_04
Rabalux 71146 Arild
LED lámpa - szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 1850 lm fényáram,, távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, 8 cm max. magasság, 50 cm széles, IP20 védelem
34 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: Rbx23_32
NEDIS Wi-Fi okos lámpa - Mood light WIFILD20RGBW
LED lámpa - szabályozható fényerő, 10 W teljesítmény, 180 lm fényáram,, távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és szilikon, 100,5 cm max. magasság, 15 cm széles, IP20 védelem
34 290 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: Nedis23_017

Távirányítós LED lámpák

A Távirányítós LED lámpák kategóriában összesen 246 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó távirányítós LED lámpák
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ