30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tedee TD-LOCK-BK

Termékkatalógus
Tedee TD-LOCK-BK
5 7 értékelés
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, szabványos betét csatlakozóval, hozzáférés megosztása, offline működés és érkezés és távozás figyelés,
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  Tedee21_07 Termékszám:  TD-LOCK-BK

Akciós szettek

225 380 Ft
Szett megvásárlása

Tedee TD-LOCK-BK

Ha gyakran keresed a kulcsaid, vagy új technológiát szeretnél a biztonság érdekében, mindenképpen próbáld ki a Tedee TD-LOCK-BK okos zárat, amelyet Wi-Fi és Bluetooth segítségével vezérelhetsz. A készüléket vezérlő alkalmazás teljesen ingyenes, és mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel kompatibilis. Áramkimaradás esetén az offline működésnek köszönhetően a biztosított területre lehet lépni.Az alkalmazásban nyomon követheted az érkezéseket és indulásokat. Ez az intelligens eszköz az Amazon Alexa, az Apple HomeKit és a Google Assistant segítségével vezérelhető. A zár akkumulátora akár 12 hónapos üzemidőt is nyújt, napi nyolc használat mellett.


A Tedee TD-LOCK-BK intelligens zár legfőbb jellemzői

  • Csak a mobiltelefon szükséges az ajtó kinyitásához
  • A "kulcs" más személyekkel történő megosztásának lehetősége
  • Ingyenes Tedee alkalmazás okostelefonokra, iOS-re (iPhone, iPod Touch) és Androidra (a 6.0-s verziótól).
  • A Tedee TD-LOCK-BK egyszerűen és gyorsan telepíthető 5 perc alatt
  • Párosítsd a zárat a Tedee Bridge központi állomással
  • Hosszú, akár 12 hónapos akkumulátor-üzemidő (napi nyolc használat mellett)
  • Ha lemerült, egyszerűen töltsd fel a Micro USB kábellel
  • Teljesen fém zárszerkezet
  • Az egyik legcsendesebb és legkisebb zár a piacon
  • A zár kialakítása elnyerte az IF Design Award 2021 díjat
Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Ajtónyitás az intelligens alkalmazással

Te is azok közé tartozol, akik elveszítik néha a kulcsukat? A Tedee TD-LOCK-BK intelligens zár segítségével megszüntetheted ezeket az aggodalmakat. Biztos veled is előfordult már, hogy nem találtad a kulcsokat a táskádban vagy a hátizsákodban. Mostantól csak a mobiltelefonodra lesz szükséged, hogy egyszerűen kinyithasd a zárat. Ha valaki másnak kellene kinyitnia, csak küldd el számára a jelszót. Az alkalmazás azért  is nagyszerű, mert nyomon követheted és ellenőrizheted, hogy ki és mikor nyitotta ki a zárat, így mindig te irányíthatod az otthonod.

A Tedee TD-LOCK-BK egyszerű és gyors telepítése

A Tedee TD-LOCK-BK okoszár innovatív funkciókat egyesít, mégis nagyon egyszerűen telepíthető. A jól megtervezett használati útmutató minden szükséges információt megad ahhoz, hogy a zárat rendkívül könnyen fel lehessen szerelni. Az útmutató arra vonatkozóan is tanácsot ad, hogy milyen helyre telepítsd a zárat. Mindent lépésről lépésre megmutat számodra, és a vezérlés is egyszerű a praktikus mobilalkalmazáson vagy épp az Apple Watch okosórán keresztül. Minden funkcióhoz közvetlenül hozzáférsz. A Tedee Lock és a Tedee Bridge rendszer párosításával a világ bármely pontjáról vezérelheted a zárat.

Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Hosszú, akár 12 hónapos akkumulátor üzemidő

Kíváncsi vagy, hogy a Tedee TD-LOCK-BK zárat hogyan töltheted fel? A zár kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 hónapig is kibírja egyetlen feltöltéssel napi nyolc használat mellett. Miután a zárban lévő akkumulátor lemerül, egyszerűen töltsd fel a Micro USB kábel segítségével.

Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Tedee TD-LOCK-BK minőségi zár kivitelezéssel 

A Tedee TD-LOCK-BK okos zár magas minőségű kifinomultságával fog levenni a lábadról. A nagy hagyományokkal rendelkező Gerda lakatosipari céggel együttműködve a legmodernebb technológiát alkalmazó zárat hozták létre. A zár teljesen fémből készült, csendesebb és kisebb a piacon kapható többi zárhoz képest. Egyedi kivitelezésének köszönhetően a Tedee TD-LOCK-BK elnyerte az IFDesign Award 2021 díját. A zár ízlésesen kiegészít minden belső teret, a gomb megnyomásával pedig zárhatod is magad mögött az ajtót.


Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tedee TD-LOCK-BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tedee PRO – chytrý zámek, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tedee TD-LOCK-BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tedee TD-LOCK-BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ