Shop roku Akvizice ApF HU

TEFAL COMFORT a pot / szilikon ruhával

Termékkatalógus
TEFAL COMFORT a pot / szilikon ruhával
5 1 értékelés
Edényfogó kesztyű elegáns kialakítás, minden konyhába illő, magas minőségű szilikon belső réteg 230 ° C-os hőállósággal, csúszásgátló belső réteg a biztonságos és egyszerű használat érdekében
Kód:  TEFEV458 Termékszám:  K1298314 Gyártó honlapja:

TEFAL COMFORT a pot / szilikon ruhával

A TEFAL COMFORT snack minden bizonnyal kedvenc kiegészítője lesz az ételkészítésnek. Ez a markolat nemcsak a karcsú kialakításával, hanem a tulajdonságokkal is kiváló. A fogantyú belső réteg kiváló minőségű szilikonból készül, amely ellenáll a 230 ° C-os hőmérsékletnek. A csúszásgátló belső réteg biztonságos és könnyű használatot tesz lehetővé. A feldolgozásnak köszönhetően TEFAL COMFORT is használható edényként meleg ételek mellett. Van egy praktikus pántja a lógáshoz, így ezt a fogást kézben tarthatja.

A TEFAL COMFORT markolat legfontosabb jellemzői

  • Ez egy kiváló minőségű TEFAL termék
  • Tartósan a hőmérséklet akár 230 ° C
  • A TEFAL COMFORT markolat finom design
  • Használható matrac
  • Belső réteg készült kiváló minőségű szilikon

Paraméterek

Motívum
Motívum nélküli Kész!
Készlet
Nem Kész!
Szín
Szürke Kész!
Anyag
Poliamid, Szilikon Kész!
Szín
Szürke Kész!

Tulajdonságok

Motívum
Motívum nélküli Kész!
Készlet
Nem Kész!
Szín
Szürke Kész!

Anyag

Anyag
Poliamid, Szilikon Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TEFAL COMFORT a pot / szilikon ruhával
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal COMFORT podložka pod hrnec/chňapka se silikonem K1298314. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TEFAL COMFORT podložka pod hrniec/chňapka so silikónom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TEFAL COMFORT K1298314 Topflappen / Topfuntersetzer mit Silikon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TEFAL COMFORT K1298314 Topflappen / Topfuntersetzer mit Silikon.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ