AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black

Termékkatalógus
Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black
4,7 59 értékelés
Multifunkciós főzőedény - Bluetooth-kapcsolattal, 150 előre programozott recept, Tefal mobilalkalmazás, amellyel nyomon követheted a főzés előrehaladását az okoseszközről, és frissítheted a recepteket, 6 főzési mód, LCD kijelző, Keep Warm funkció, időzítő, késleltetett indítás, gyors főzés ellenőrzés nélkül, 1,8 mm vastagságú kivehető edény, 3 rétegű edény kerámia tapadásmentes felülettel, edény térfogata 6 l, Edény hasznos térfogata 4 l, biztonsági túlnyomás-mentesítők, gőzkosár, mosogatógépben mosható tartozékok, 15 év javíthatósági garancia
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TEFMH685 Termékszám:  CY855830 Gyártó honlapja:
Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black 125 990 Ft 119 900 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Multicooker Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Pároló kosár, Késleltetett indítás, Automatikus programok, Automata gőzszelep Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Multicooker Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Auto kikapcsolás, Pároló kosár, Késleltetett indítás, Automatikus programok, Automata gőzszelep Kész!
Kiegészítők
Fedő Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 600 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Tárolók száma

Tárolók száma
1 db Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Klasszikus főzés 3 hőmérsékleti szinttel, Főzés nyomás alatt, Gőzölés, Pirítás, Párolás, Sütés, Olajban sütés, Főzés Kész!

Programok száma

Programok száma
6 Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black multifunkciós főzőedény (BEMUTATÓ)

Leteszteltük a Tefal Cook4me+ intelligens multifunkciós főzőedényt, amely funkcióinak köszönhetően tökéletesen beleilleszkedik minden modern otthonba.

Az Androidra és iOS-re is letölthető My Tefal mobilalkalmazás minden főzés iránt rajongó ínyencnek örömet szerez

Az innovatív My Tefal alkalmazás egy praktikus eszköz, amely nagyban megkönnyíti az ételek megtervezését és elkészítését. A jó ételek szerelmeseinek, a kezdő szakácsoknak és az elfoglalt háziasszonyoknak egyaránt örömet szerez. A My Tefal ingyenesen letölthető és használható. Fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket.

Pótalkatrészek – 15 évig javítható Tefal, Rowenta és KRUPS termékek

Új készülék vásárlásakor arra számítunk, hogy sokáig fog tartani és nem megy tönkre rögtön a garanciaidőszak letelte után. Sajnos, számos rövid élettartamú termékkel találkozhatunk a piacon. A Groupe SEB, amely például magában foglalja a Tefal, a Rowenta és a KRUPS márkákat, már közel 10 éve ellenzi az ilyen termékek kiadását, és 2021 óta olyan termékeket fejleszt, amelyek a lehető legegyszerűbbek és legkönnyebben javíthatóak. A termékek akár 95%-a 15 évig is rendelkezik tartalék alkatrészekkel, és már ez megéri. A 15 éves javíthatóság működéséről bővebben a cikkben olvashatsz. 

Hogyan főzzünk kuktafazékban

A kuktafazék keresett, ugyanakkor félt segítő is a konyhában. Gyorsan megfőzöd benne az ételt, amivel energiát is megtakarítasz, emellett megőrzi az ételek ízét és tápértékét is. Másfelől továbbra is megvan a félelem, hogy gondatlan kezeléssel leforrázhatjuk magunkat. Cikkünkből megtanulod, hogyan kell főzni egy kuktafazékban, és mik a kukta edény előnyei és hátrányai. Megvizsgáljuk a kuktát a biztonság szempontjából és a kuktafazékhoz alkalmas receptekre is összpontosítunk.

Ételpárolás (ELŐNYÖK és RECEPTEK)

A párolás az egyik legegészségesebb módja az ételek elkészítésének. Nemcsak abban segít, hogy sokkal több vitamin maradjon a zöldségekben, mint a hagyományos, vízben való főzés során, de az ételek színe és íze is jobban megmarad, mely fokozza az étkezés élvezetét. Cikkünkben érintjük a zöldség párolás és a hús párolás témáját, valamint azzal is foglalkozunk, hogyan kell főzni ételpárolóban.
Vélemények: Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black
Kiegészítők: Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal CY855830 Cook4me+ Connect - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal CY855830 Cook4me+ Connect - schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ