30 dnů na vrácení Shop roku

Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81

Termékkatalógus
Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81
4,7 6 értékelés
Gőzállomás - 2400W, Gliss Protect Autoclean öntisztuló talp palladiummal, állítható gőz akár 120 g/perc, turbó gőz akár 450 g/perc, 6,5bar nyomás, 1,6 literes víztartály, 0,9 literes rozsdamentes acél bojler, 5 előre beállított program, Aquaboost rendszer, Anti-Calc rendszer, Easycordd rendszer
Kód:  TEFZN006 Termékszám:  GV8981 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81

le
vízkőoldó

Vízkő eltávolítás

Az új, szabadalmaztatott Anti-Calc vízlágyító rendszer kétszer nagyobb hatékonyságú.

le
széleskörű

Széleskörű felhasználás

A hőmérséklet és a gőz tökéletes kombinációja minden fajta anyaghoz. A gőznyomás akár 6,5 bar.

le
finom mikrocseppek

Finom permetezés

A gőztechnológia segítségével mikro-cseppeket készíthet, Aqua-boost-tal magas nyomású permetezés lehetséges.


Tökéletes eredmény minden fajta anyaghoz

A hőmérséklet és a gőz tökéletes kombinációjával precíz eredményt érhet el a vasalandó anyag veszélyeztetése nélkül, egy gombnyomással. A Tefal Smart X-Pert Control gőzfejlesztőnek öt előre beállított programja van (műszálas, selyem, gyapjú, pamut, vászon/farmer), amely könnyen változtathatő és minőségi vasalást eredményez.


Gőzfejlesztő kipróbálásra

Szeretné kipróbálni a gőzfejlesztő minden funkcióját otthon nyugalomban? Semmi sem egyszerűbb, mint kihasználni az aktuális ajánlatot, amellyel a kiválasztott gőzfejlesztőt megkapja a következő 100 napra. Ha még ez után sincs meggyőzve a vasaló jó tulajdonságairól, könnyen visszaküldheti azt.

További információk a Tefal honlapon .


Öntözőrendszer Aquaboost

Aquaboost permetezés

A Tefal Smart X-Pert Control az első gőzfejlesztős vasaló egyedi Aquaboost elektronikus rendszerrel mely finom mikrocseppeket ereszt, így 3-szor hatékonyabb a makacs gyűrődésekkel szemben, mint a gőz. A finom mikrocseppek eljutnak mélyebb rétegekbe is, ugyanakkor könnyen meg is szárítható. Ezzel időt takarít meg hosszabb és gyors vasalás esetén is.


Védősisak

Lecsukható fedő az egyszerű és biztonságos szállításhoz és tároláshoz.

Protect Concept

EasyCord rendszer

EasyCord rendszer

EasyCord rendszer a tápkábel könnyű kezelhetőségéért. Hossza 1,8 m és automatikusan húzza be magát.


Nagyszerű funkció

A maximális gőzkibocsátás turbó gőz esetén akár 450 g/perc, a gőznyomás 6,5 bar, és a váltakozó gőz akár 120 g/perc is lehet. Nagyon hatékony a függőleges gőzkibocsátás is, amire szintén van lehetőség. A gőzfejlesztős vasalóban van hely a gőztömlők tárolására is, ezzel is helyet takarít meg. A készülék az Eco beállítással akár 20% energiát is megtakarít.

Eco režim

Biztonság és kényelem

Biztonság és kényelem

Az abszolút biztonságos használatért garancia a széles csúszásgátló betét a vasalótalp alatt és az automatikus kikapcsolási funkció, ami 8 perc haszlálaton kívüli idő után aktiválódik. Értékelni fogja a kényelmes markolatot is, ami növeli az Ön komfortérzetét vasalás közben.


Nagyszerű készülék

A Tefal Smart X-Pert Control gőzfejlesztős vasaló gyorsan, midössze 2 perc alatt működésre készen áll. Van egy extra nagy, levehető víztartálya, melynek kapacitása 1,6 liter, így akár nem is kell vizet feltölteni egy vasalás alatt. A készülékbe be van építve egy mutató, ami jelez, ha a tartály üres, ill. ha vízkőoldás szükséges.

nagy jellegét
Tefal Total Protect X-Pert

Legfontosabb jellemzői

  • A Tefal Auto Control Smart készüléknek öt előre beállított programja van.
  • Az egyedülálló elektronikus Aquaboost rendszer finom mikrocseppeket locsol, amivel 3-szor hatékonyabban működik a makacs ráncok eltávolításában, mint a gőz.
  • Új szabadalmaztatott  Anti-Calc vízkőoldó rendszer kétszer hatékonyabb, ezzel jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát.
  • Protect koncepció - lehajtható fedél a könnyű és biztonságos szállításért és tárolásért.

Paraméterek

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
120 g/perc Kész!
Gőzlövet
450 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Paládium Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal GV8981 Total Protect X-Pert Control 81.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ