A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Tefal Ultracompact Silver shell SM159131

Termékkatalógus
Tefal Ultracompact Silver shell SM159131
4,7 3 értékelés
Szendvicssütő - 700 W, tapadásmentes felület, szigetelt fogantyú
Kód:  TEFSE002 Termékszám:  SM159131 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Ultracompact Silver shell SM159131

Kiváló segítség a konyhában a kedvenc szendvicsünk elkészítéséhez. A belső tányér kiváló minőségű tapadásmentes bevonattal van ellátva, amely a több mint 300 sütést kibír. Az eszköz két jelzőfénye jelezi a hálózatra csatlakozást és hogy a készülék használatra kész. Hűvös markolata van ill. rögzítő karja.

Legfontosabb jellemzői

  • Kompakt szendvicskészítő
  • Könyű tárolás
  • Minőségi tapadásmentes felület
  • Fényjelző 
  • Nagy, hideg fogantyú
  • Rögzítő kar
 

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Teljesítményfelvétel
700 W Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Sütőlemezek

Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
700 W Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Ultracompact Silver shell SM159131 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Ultracompact Silver shell SM159131. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Ultracompact Silver shell SM159131. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Ultracompact Silver shell SM159131. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Ultracompact Silver shell SM159131.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ