AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete

Termékkatalógus
TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete
3,0 10 értékelés
Porzsák nélküli porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás, HEPA H13 szűrő, 900 W teljesítmény, zajszint 79 dB, műanyag gyűjtőtartály 3 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 9 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítmény szabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 24 × 42 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,5 kg, portartály a csomag része, fekete kivitel
Szuper ár
34 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TESBV529 Termékszám:  8594163277529
TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete 34 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval gyorsan és egyszerűen tisztíthatsz meg minden típusú padlót. A tartozékok széles választékának köszönhetően a porszívó kényelmesen használható szőnyegek, padlók, kanapék és ágyak tisztítására egyaránt. A TESLA AeroStar T700 új generációs 900 W-os motorral rendelkezik, amely egyben gazdaságos és maximális hatékonyságú. Az anyagok, köztük a por, a pollen és más allergének megbízható befogását a HEPA H13 szűrővel történő hatékonyszűrés biztosítja. A szívóteljesítmény és a légáramlás intenzitása könnyedén módosítható a porszívó testén található praktikus szabályozó segítségével. A TESLA AeroStar T700 porszívó gumikerekeket és nagyméretű fogantyút kínál a kényelmes kezeléshez, anélkül, hogy félned kellene a padló megsértésétől. A hosszú tápkábelnek köszönhetően a porszívóval könnyedén tisztíthatsz nagy területeket anélkül, hogy konnektorok között kellene váltogatnod. 

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó legfontosabb jellemzői

  • A nagyméretű fogantyú stabil fogást tesz lehetővé
  • 7 méter hosszú tápkábel a TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóhoz
  • Erőteljes és gazdaságos új generációs 900 W-os motor
  • Praktikus alsó kerék a minden irányban történő kezelés érdekében
  • Hatékony szűrés mosható HEPA H13 típusú szűrővel
  • A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó állítható szívóteljesítménnyel rendelkezik
  • A gumikerekek megakadályozzák a padló megrongálódását illetve sérülését
  • A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó tartozékok széles választékával

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó hatékony szűrése

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó kiváló minőségű szűréssel rendelkezik, HEPA H13 típusú szűrővel, amely megbízhatóan felfogja az anyagok akár 99,95%-át, beleértve a port, a polleneket és más allergéneket, ráadásul a szűrő tisztítás után folyó víz alatt kimosható, így karbantartása nagyon egyszerű és gyors.

A TESLA AeroStar T700 porszívó hosszú tápkábellel rendelkezik

A 7 méteres tápkábelnek köszönhetően a TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval még a nagy területeket is könnyedén megtisztíthatod anélkül, hogy a konnektort ki kellene cserélned. A teleszkópos csővel a TESLA porszívó hatótávolsága akár 9 méterre is meghosszabbítható, a praktikus alsó kerék pedig kényelmes kezelést és 360°-os forgatást tesz lehetővé. 

Egyszerű szívóteljesítmény-szabályozás

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívóval végzett munka során garantáltan értékelni fogod a szabályozható szívóteljesítményt. A szabályozó a porszívó testén található, és az áramlási sebesség a TESLA AeroStar T700 porszívó fogantyújában található légáramlás-beállítással is változtatható. 

A TESLA porzsák nélküli porszívó precízen kialakított kerekekkel rendelkezik

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó kiváló minőségű kerekekkel van felszerelve a könnyű kezelhetőség érdekében. A kerekek gumikialakításának köszönhetően takarítás közben nem sérül meg a padló, a nagyméretű fogantyú pedig stabil fogást biztosít. A TESLA AeroStar T700 porszívó kis súlyával és kompakt méreteivel is megörvendezteti a használóját, így könnyen tárolható egy szekrényben vagy más kisebb helyiségben is. 

TESLA AeroStar T700 porszívó számos tartozékkal

A TESLA AeroStar T700 porzsák nélküli porszívó használatakor biztosan értékelni fogod a tartozékok széles választékát. Van turbókefe a minőségi szőnyegtisztításhoz, réselt csövek a szűk helyek, például a radiátorok, a szoba sarkai, a redőnyök és a bútorok alatti terek kitisztításához. A kárpitos fúvóka kiválóan alkalmas például kanapék, ágyak vagy kárpitozott székek tisztítására.


Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Felszívás Kész!

Tápellátás

Tápellátás típusa
Vezetékes Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA H13 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
900 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
3 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
42 cm Kész!
Magasság
24 cm Kész!
Mélység
27 cm Kész!
Tömeg
4,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
7 m Kész!
Hatósugár
9 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Tápkábel Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
Kefék
Turbó Kész!
További kiegészítők
Portartály Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Rendelkezik a készülék túlmelegedés elleni védelemmel?

Kérdések és válaszok: TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete
Kiegészítők: TESLA AeroStar T700 Porzsák nélküli porszívó fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA AeroStar T700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA AeroStar T700. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA AeroStar T700. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA AeroStar T700.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ