Akvizice ApF HU Guzzanti

TESLA PureStar E70 Aqua Pro

Termékkatalógus
TESLA PureStar E70 Aqua Pro
3,0 1 értékelés
Álló porszívó - porszívózik és felmos egy lépésben, felmosóval, vezeték nélküli, minden típusú padlóra, allergiásoknak, porszívózáshoz, Li-ion akkumulátorral, üzemidő 60 perc, töltési idő 5 óra, mosható szűrő és HEPA H13 szűrő, teljesítmény 300 W, zajszint 66 dB, 1 literes műanyag gyűjtőtartály, testre szerelt vezérlő, töltésjelző és LED-es világítás, méretek 105 × 22 × 24 cm (H×B×H), súly 2,5 kg, felmosószövet, fali tartó és felmosófelszerelés tartozék, fekete és kék színben
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TSLtv52 Termékszám:  8595689803452
TESLA PureStar E70 Aqua Pro 76 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

TESLA PureStar E70 Aqua Pro

A TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívóval egy minőségi eszközt kapsz az egész háztartás rugalmas tisztításához. Három készüléket egyesít egyben - egy álló- és kézi porszívót, valamint egy felmosórongyot. Ezzel a kialakítással értékes időt és energiát takaríthatsz meg. A TESLA PureStar E70 Aqua Pro porszívót egy 300 W-os BLDC motor hajtja, és akár 60 perces üzemidőt biztosít a 29,6 V-os akkumulátor. Az álló porszívó minden típusú padló porszívózására alkalmas, és a kiváló minőségű szűrésnek köszönhetően, amelyet a ciklonikus technológia a HEPA H13 szűrővel együtt garantál, így tökéletesen tiszta otthonod lesz. A levehető, nagy teljesítményű kézi porszívó segítségével megtisztíthatod az autó belsejét, valamint a nappaliban a kanapét. A rugalmas, csuklós alumíniumcső lehetővé teszi, hogy alacsony bútorok alá is benyúlj hajolgatás nélkül.

A TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívó legfontosabb jellemzői

  • 3 az 1-ben készülék - álló- és kézi porszívó és felmosó
  • Porszívózás és törlés egy lépésben
  • Akár 60 perc akkumulátor-üzemidő töltésenként
  • Két teljesítmény üzemmód (Standard és Turbo)
  • Minden típusú felületre alkalmas
  • Rugalmas alumínium cső csuklóval
  • Könnyen cserélhető akkumulátor
  • A TESLA PureStar E70 Aqua Pro 300 W-os szénkefe nélküli BLDC motorral rendelkezik
  • Magas szívási hatékonyság
  • Ciklon szűrőrendszer, rozsdamentes acélból készült elsődleges mosható szűrő és vízzel mosható HEPA H13 szűrő
  • Tartalmazza a tartozékok széles választékát
  • A szennyeződésgyűjtő tartály könnyű kiürítése
  • Vízzel mosható szennyeződésgyűjtő tálca
  • Praktikus fali tartó
  • A motoros kefe LED-ekkel van felszerelve, amelyek megvilágítják a padlót
  • Fényjelzés a működésről és a töltésről

Porszívózás és törlés egy mozdulattal

A TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívó AquaMop tartozékot tartalmaz, amely megkönnyíti a padló tisztítását. Mert könnyen, egy mozdulattal porszívózhatsz és feltörölhetsz. Az álló porszívóval időt takaríthatsz meg, otthonod pedig friss és tiszta lesz. És egy mozdulattal porszívózik és törölget

A TESLA PureStar E70 Aqua Pro könnyen kezelhető

Élvezd a kényelmes működést és a nagyfokú rugalmasságot. A TESLA álló porszívó könnyű alumíniumcsővel rendelkezik, amelynek rugalmas csuklója lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd a nehezen hozzáférhető helyeket. A TESLA PureStar E70 Aqua Pro vezeték nélküli, így semmi sem korlátoz a mozgásban.

Fejlett szűrési technológia biztosítja a tiszta otthont

Az álló porszívó a legújabb ciklonikus szűrőrendszert használja, amely a készülék belsejében felpörgeti a levegőt, hatékonyan eltávolítva a port és a szennyeződéseket a légáramlatból. Ez a szűrési módszer, valamint a mosható rozsdamentes acélszűrő és a HEPA H13 szűrő biztosítja, hogy a TESLA PureStar E70 Aqua Pro porszívóval végzett tisztítás után tisztább és biztonságosabb legyen a levegő otthonodban.

A porszívó az állati szőrrel is megbirkózik

A motoros turbókefe megbízhatóan gondoskodik még a háziállatok szőréről is. Ráadásul a TESLA PureStar E70 Aqua Pro-t egy pillanat alatt kézi porszívóvá varázsolhatjuk. Fel lehet szerelni egy mini turbó forgókefével, amellyel könnyedén felporszívózható a kárpit vagy bármely más textilfelület. A készülék az allergiás háztartások számára is alkalmas, mivel a HEPA H13 szűrő sikeresen megszabadul az allergének, por, pollenek és háziállat szőrök akár 99,95%-ától. A szűrő tisztán tartása is egyszerű, mivel folyó víz alatt kimosható.

A TESLA PureStar E70 Aqua Pro nagy teljesítményű digitális motort használ

Az álló porszívó belsejében egy nagy teljesítményű, szénkefe nélküli 300 W-os BLDC DC motor található, amely nagyobb sebességgel, csendesebb működéssel és megbízhatóbb munkavégzéssel rendelkezik, ami hosszabb élettartamot biztosít a készüléknek. Tisztítás közben a TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívó szívóerejét két üzemmód - a standard és a turbó - kiválasztásával állíthatod be. Az álló porszívót egy kiváló minőségű, nagy kapacitású 29,6 V-os akkumulátor táplálja, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 60 percig porszívózz (normál üzemmódban). Az akkumulátort a mellékelt adapterhez csatlakoztatva töltheted fel.

Megvilágított padlószívófej

A továbbfejlesztett motoros turbókefe LED-világítással megvilágítja az összes sötét sarkot, például a bútorok alatt. Teljes áttekintésed lesz az összes szennyeződésről. A TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívó 1 literes portartállyal rendelkezik, amely könnyen és higiénikusan üríthető. Csak nyomd meg a gombot, és dobj mindent a szemetesbe.

A TESLA PureStar álló porszívó mindig kéznél lesz

A porszívó bármikor használatra készen áll. A csomagban egy praktikus fali tartó is található, így a TESLA PureStar E70 Aqua Pro mindig tárolva van a későbbi használatra. Ez a rendszer ráadásul helyet takarít meg, és megkönnyíti a tárolást.

Minden, amire a precíziós tisztításhoz szükséged van

Az álló porszívóval együtt számos tartozékot kapsz. Kapsz egy hármas kiváló minőségű mikroszálas felmosórongyot, egy víztartályt, motoros keféket a padló és a szőnyegek mélytisztításához, valamint egy kisebb változatot a kárpitokhoz. Ezen kívül kapsz egy 2 az 1-ben multifunkciós kefét, egy réstisztító tartozékot a szűk helyekre, egy hálózati adaptert a töltéshez és egy fali tartót. A TESLA PureStar E70 Aqua Pro álló porszívóval történő egyszerű és precíz felmosást 3 kiváló minőségű mikroszálas felmosórongy biztosítja. Ezek hatékonyan felszedik a szennyeződéseket, pormaradványokat, és teljesen tisztává teszik a padlót. A mikroszálas felmosórongyok mosógépben moshatók, és szükség esetén gyorsan és egyszerűen cserélhetők.

Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, HEPA H13 szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
300 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
22 cm Kész!
Magasság
105 cm Kész!
Mélység
24 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED világítás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre, Kárpitozáshoz, Turbó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Fali tartó, Felmosó tartozék Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A TESLA egy cseh márka, amely több mint 70 éve népszerű a fogyasztók körében. A TESLA termékek között ma már robotporszívók, multifunkciós edények, set-top boxok, médiaboxok és más termékek is megtalálhatók, amelyeket a minőség, a versenyképes ár és a cseh címkékkel és kezelőpanelekkel ellátott modern design jellemez. Támogasd a cseh TESLA márkát

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TESLA PureStar E70 Aqua Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TESLA PureStar E70 Aqua Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TESLA PureStar E70 Aqua Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TESLA PureStar E70 Aqua Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TESLA PureStar E70 Aqua Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ