Shop roku Akvizice ApF HU

Topdon TCView TC002 hőkamera

Termékkatalógus
Topdon TCView TC002 hőkamera
4,5 8 értékelés
Hőkamera - Lightning csatlakozó, felbontás: 256 x 192 pixel, eszköz hőmérsékleti tartománya: -20 °C és 550 °C között, hőérzékenység: < 40 mK 25 °C, tömeg 30 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VKNGk2 Termékszám:  TCVIEW02 Gyártó honlapja:
Topdon TCView TC002 hőkamera 101 290 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Topdon TCView TC002 hőkamera

Topdon TCView TC002 hőkamera egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Változtasd okostelefonod intelligens hőkamerává

Az USB-C porttal rendelkező okostelefonodat zsebméretű hőkamerává alakíthatod. Egyszerűen csatlakoztasd a Topdon TCView TC002 készüléket a telefonhoz, és máris hőképeket kézsíthetsz bármiről, amire szükséged van. Például észlelheted a hőszivárgást otthonodban, így akár pénzt is megtakaríthatsz. A hőkamerás alkalmazással együtt megtekintheted a rögzített képeket valós idejű értékekkel, grafikonokat készíthetsz a hőmérsékleti trendekről, és még sok minden mást is. A Topdon TCView TC002 a -20 °C és 550 °C közötti hőmérséklet-tartományban működik.

Nagyfokú részletesség és egyértelműség

A Topdon TCView TC002 hőkamera -20 °C és 550 °C között képes mérni. Könnyedén használhatod tárgyak és különböző felületek hőmérsékletének mérésére, hőszivárgás észlelésére, stb. A hőkamera erőssége a kép tisztasága, a nagyon nagy, 256 × 192 px-es IR-felbontással.

Kompatibilis iOS rendszerekkel

A Topdon TCView hőkamera csatlakoztatható mobiltelefonodhoz. A hőkamerás alkalmazásban valós idejű hőkamerás képeket tekinthetsz meg az aktuális hőmérséklettel. Ezután pontos hőmérsékleti grafikonokat készíthetsz. A hőmérsékletmérési tartományt is beállíthatod, például egy egyenes vonalra, több egyenes vonalra, egy kiválasztott területre vagy több pontra egyszerre.

Különböző mérési módszerek

Az alkalmazásban manuálisan három dimenzió közül választhatsz a hőmérséklet-szabályozáshoz:

  • PONT/VONAL (a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értékkel)
  • FELÜLET (a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értékkel)

A gyártó egyedülálló képjavító technológiát alkalmazott a Topdon TCView TC002 hőkamerán, amely 11 különböző színpalettát tartalmaz az élesség, a kontraszt és a képmegjelenítés beállításának lehetőségével. Ezenkívül beállíthatod a hőkép élességét és kontrasztját is.

A Topdon TCView TC002 pontosan mér

A Topdon TCView TC002 széles mérési tartományának köszönhetően -20 °C és 550 °C közötti hőmérsékletmérésre alkalmas a legkülönbözőbb helyeken. A maximális mérési eltérés mindössze ±2 °C, illetve a maximális hőmérséklet 2%-a. A Topdon TCView TC002 0,1 °C pontossággal képes hőmérsékletet mérni (a hőmérséklet kijelzése Fahrenheitben történik). Beállíthatod a hőkamera maximális és minimális hőmérsékleti határértékeit is.

A Topdon hőkamera bárhol használható

A Topdon TCView TC002 nagyszerű eszköz barkácsolók és szakemberek számára egyaránt. Használhatod a csövek ellenőrzésére és a víz- vagy hőszivárgás észlelésére. Az elektromos aljzatok és háztartási készülékek ellenőrzésére is használható az esetleges túlmelegedés észlelése érdekében. A Topdon TCView TC002 hőkamerát az autójavító műhelyek, szervizek, illetve a mezőgazdaságban és más iparágakban dolgozó szakemberek is értékelni fogják.

A kompakt méret megkönnyíti a hőkamera használatát

A Topdon TCView TC002 kompakt méretekkel rendelkezik (7,1 × 4,2 × 1,4 cm) és mindössze 30 gramm tömegű. Ezért könnyen használható iPhone-okkal és iPadekkel is. Az alumínium ház védelmet nyújt a leesések ellen. Mivel a Topdon TCView TC002 közvetlenül készülékedhez csatlakozik, nincs szükség saját tápegységre. Az alacsony, 0,35 W-os energiafogyasztás hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít 4-7 órás használat mellett a 3000-5000 mAh-s akkumulátorral rendelkező eszközökön.

A Topdon TCView TC002 hőkamera főbb jellemzői

  • A Topdon TCView TC002 hőkamerával a hőmérséklet pontos mérése lehetséges
  • Mérési tartomány -20 °C és 550 °C között
  • Előre beállított hőmérsékleti tartomány a rendellenes hőmérsékletek automatikus észleléséhez és jelentéséhez
  • Az alkalmazással rögzíthetők a hőmérsékleti adatok, és megjeleníthető egy valós idejű hőmérsékleti grafikon
  • Minden adat 256 × 192 px felbontású, letisztult kijelzőn jelenik meg
  • Tartós alumínium ház, amely akár 1 méteres esést is kibír
  • A kompakt kialakítás lehetővé teszi a Topdon TCView TC002 hőkamera könnyű hordozhatóságát
  • Ideális a lakossági hőszivárgás felderítéséhez, otthoni javításhoz, mezőgazdasághoz és szervizeléshez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Topdon TCView TC002 hőkamera
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ