Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)

Termékkatalógus
TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)
3,9 36 értékelés
Autós kamera - 140°-os képszög, GPS, hurok felvétel, radardetektor, automatikus felvétel, fájlvédelem és g-szenzor, videó max. felbontása 2560×1440, max. 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, MP4 és H.265 formátumok támogatása, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról
42 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CH630a Termékszám:  TRCH7 Gyártó honlapja:
TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel) 42 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

45 290 Ft
Szett megvásárlása
54 180 Ft
Szett megvásárlása

TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)

A TrueCam H7 GPS 2.5K egy rendkívül észrevétlen kamera saját kijelző nélkül, amely a hihetetlenül kicsi testben minőségi optikai rendszert és számos okos funkciót rejt. A TrueCam H7 egy kicsi fedélzeti kamera, amely nem vonzza magára a figyelmet, ennek köszönhetően hosszútávon is gond nélkül az autóban hagyhatod. A kamerát egypraktikus mobilalkalmazás vezérli, és a videók letöltéséhez szükséges villámgyors kapcsolatot 5 GHz-es sávon működő Wifi biztosítja.

Válaszd ki az optimális pozíciót

A TrueCam H7 nem rendelkezik saját kijelzővel, de egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően bármilyen módon elhelyezhető az utastérben, például a visszapillantó tükör mögött vagy a szélvédő felső részén, ahol nem akadályozza a kilátást. Méretének és nem zavaró kivitelezésének köszönhetően aTrueCam H7 tökéletesen rejtve marad a környezet elől. Az első telepítés után már nem szükséges leválasztani.

Éles felvételek 2,5K felbontásban

A TrueCam H7 autós kamera tökéletesen éles és tiszta videofelvételt biztosít 2,5K felbontásban. Ennek köszönhetően mindig meggyőző felvételeket kapsz a lényeges részletekről, legyen szó rendszámról, vagy a járművezetők illetve gyalogosok arcáról. A TrueCam H7 kamera felvételi sebessége 30képkocka másodpercenként, így a tökéletes sima felvétel és a gyors mozgás rögzítése mindig garantált.

Minden radarról tudni fogsz

A tökéletes áttekintés érdekében a TrueCam H7 több, mint 40 000 telepített radar adatbázisával, valamint lámpás kereszteződések érzékelésével rendelkezik. A TrueCam H7 kamera hangosan figyelmeztet a közelgő radarra. A beépített GPS-vevőnek köszönhetően az aktuális sebességet közvetlenül a videóban is megjelenítheti.

Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

A TrueCam H7 autós kamerát egy kifinomult mobilalkalmazás vezérli. Mindez megkönnyíti és gyorsítja a kamera beállítását. A felvételek egyszerűen letölthetők az 5 GHz-es sávban működő nagy sebességű WiFi kapcsolaton keresztül, amely ötször olyan gyors adatátvitelt tesz lehetővé, mint a normál 2,4 GHz-es sávban működő Wifi.

Áramellátás szuperkondenzátorral

A TrueCam H7 kamera speciális szuperkondenzátorral rendelkezik, amely a hagyományos újratölthető akkumulátor funkcióit látja el. Ez a kondenzátor azonban a hőmérséklet-változások és a hőmérsékleti szélsőségek jobb kezelését, magas biztonságot és megbízhatóságot, valamint jelentősen hosszabb élettartamot biztosít. Akondenzátort működés közben mindig csatlakoztatni kell az áramellátáshoz, de ez a fedélzeti kamera esetében önmagában is magától értetődik.

Autós kamera, amelyből semmi sem hiányzik

A vezetés megkönnyítése és a kellemetlenségek elkerülése érdekében aTrueCam H7 számos funkcióval rendelkezik. Például az automatikus indítás funkció biztosítja, hogy soha ne felejtsd el bekapcsolni a kamerát. A felvételt hurokban tárolja, és a legrégebbi felvételek törlődnek, tehát a memóriakártya mindig tele lesz. A TrueCam H7 G-érzékelője hirtelen manőver vagy ütés esetén zárolja a rögzítést a felülírás ellen. Az alkalmazásfelhasználói felülete különböző nyelveken elérhető (angol, német, szlovák, lengyel, magyar),  így megkönnyíti a kamera működtetését.

Éjjel-nappal véd

Különösen télen, amikor korán sötétedik, a TrueCam H7 autós kamera csúcsminőségű chipje hasznos segítség lesz, amely éles és tiszta képet biztosít még nagyon gyenge fényviszonyok között is. A széles dinamikus tartomány (WDR) funkció elősegíti a gyors átmenetet a fény és az árnyék között, pl az alagút szélén vagy autókelhaladásakor.

Tartsd szemmel a mögötted történő eseményeket is (opcionális)

A TrueCam H7 kamerával a mögötted zajló eseményeket is ellenőrzésed alatt tarthatod. Lehetőséged van továbbá egy Full HD felbontású hátsó kamerát is vásárolni, amely gondoskodik az autó mögötti események felvételéről, így tökéletes áttekintést kapsz az aktuális helyzetről.

CPL szűrő a fény beszűrődésének csökkentésére

A TrueCam H7 kamerához külön polarizáló szűrőt is vásárolhatsz, amely csökkenti a fény és a napfény behatolását a kényelmesebb utazás érdekében. Ennek köszönhetően megszabadít az üvegen visszacsillanó vakító fénytől, így semmi nem korlátoz majd vezetés közben.

A TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera legfőbb jellemzői

  • 140° széles kamera látószög
  • 2,5K videó felbontás (2560 × 1440)
  • Fotó felbontás 4 MPx-ig
  • Beépített mikrofon, amely elnémítható
  • TrueCam H7 autós kamera szuperkondenzátorral
  • Micro SD memóriakártya 128 GB-ig
  • 5 GHz-en és 2,4 GHz-en működő WiFi, MicroUSB
  • Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
  • TrueCam H7 autós kamera radar adatbázissal
  • A felvételeleket hurokban menti el
  • A felvétel automatikusan indul
  • Felvételvédelem a felülírás ellen
  • G-érzékelő a tökéletes érzékeléshez minden helyzetben

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi, GPS Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
125 g Kész!
Szélesség
9,8 cm Kész!
Magasság
3 cm Kész!
Mélység
4,5 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ez a menetrögzítő eszköz ráköthető az autó akkumulátorára is? A leírásban erre nem térnek ki, csak annyit lehet megtudni, hogy szívargyújtó segítségével biztosan lehet tápellátást biztosítani.

Kérdések és válaszok: TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)
Kiegészítők: TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueCam H7 GPS 2.5K (s hlášením radarů). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrueCam H7 GPS 2.5K (s hlásením radarov). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrueCam H7 GPS 2.5K (mit Radarwarnung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrueCam H7 GPS 2.5K (mit Radarwarnung).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ