Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Ubiquiti EdgeRouter PRO

Termékkatalógus
Ubiquiti EdgeRouter PRO
4,0 1 értékelés
Router - 8x GLAN (ebből 2 SFP), Dual-core CPU 1000MHz, 2GB RAM, IPv6, firewall, VPN, EdgeOS, 1U , rackba szerelhető
Kód:  PW088d Termékszám:  ERPRO-8

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ubiquiti EdgeRouter PRO


Az EdgeRouter ER-8 egy nagy teljesítményű rackba szerelhető router az Ubiquiti gyártó vadiúj EdgeMAX termékcsaládjából. Hat darab ethernet porttal, két SFP porttal és 1000 MHz-es kétmagos processzorral rendelkezik. Közepes méretű és nagyobb vállalkozások számára ajánlott, ahol a vállalati hálózat adatforgalmát irányítja. A router másodpercenként akár 2 millió adatcsomagot is képes feldolgozni, 99,9%-os rendelkezésre állás mellett. Könnyedén veszi fel a versenyt a sokkal drágább routerekkel.

Széleskörű konfiguráció

Az EdgeOS operációs rendszer, amely a router része, egy nagyon stabil rendszer számos hasznos funkcióval. Támogatja az IPv6 hálózati protokollt, statikus irányítást, OSPFv3, RIP és BGP protokollokat. A biztonsági funkciók közül a Zone firewall, NAT, OpenVPN, IPSec, valamint a PPTL és L2TP protokollok vannak jelen. Természetesen rendelkezik DHCP, DNS továbbítás és Quality of Service (QoS) - szolgáltatás minősége funkciókkal.

Egyszerű kezelés

A router intuitív grafikus felhasználói felületet - Advanced UI kínál, amelyen keresztül beállíthatók a fent említett funkciók, valamint információk kaphatók az aktuális állapotról. Természetesen rendelkezésre áll az eseménynaplózás és a részletes forgalmi statisztikák is. A felület könnyen elérhető egy böngészőn keresztül. A soros porton, a CLI-n, esetleg az SSH-n keresztüli hozzáférés egy további módja a router konfigurációjának.

Paraméterek

Szélesség
484 mm Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Mélység
44 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
484 mm Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Mélység
44 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L3 (Router), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
8 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Csomagkapcsolási kapacitás (64 bit/sec)
2 db Kész!

Tömeg

Tömeg
2 300 g Kész!

Portok

RJ-45
6 db Kész!
SFP
2 db Kész!
10/100/1000Base-T
8 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ubiquiti EdgeRouter PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti EdgeRouter PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ubiquiti EdgeRouter PRO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ