A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

USB-C kábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(781)
Audio
(20)
Videó
(61)
Tápegység
(88)
Típus
Csatlakozó kábel
(762)
Kábel hosszabbító
(19)
Átalakító
(7)
Kábel hosszúsága
0,1 m
7 m
-
Szín
Antracitszürke
(12)
Fehér
(109)
Fekete
(503)
Piros
(18)
Lila
(2)
Kék
(32)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(8)
Ezüst
(73)
Szürke
(156)
Zöld
(14)
Arany
(8)
Sárga
(7)

Az USB-C kábel népszerűsége töretlen. Jelenleg számos mobiltelefon, laptop és egyéb eszközök is USB-C kábel csatlakozóval vannak ellátva. De gondolkodtál már azon, milyen előnyei vannak ennek az USB-szabványnak a korábbiakhoz képest? És azt tudtad, hogy néhány apróságra fontos odafigyelned egy USB-C kábel vásárlásakor? Tarts velünk, mindenben segítünk!

Tovább

Az USB-C kábel előnyei

  • Akár 5 ampert is továbbíthat 5, 12 és 20 V feszültségen.
  • Akár 100 wattot is képes leadni az eszköznek - így akár laptopot is tölthetsz róla.
  • Az USB 3.2 Gen 2 interfészen - amely korábban USB 3.1 Gen 2 néven volt ismert - maximálisan 10 Gigabit/másodperc sebességgel képes adatokat továbbítani.
  • Az USB-C kábel támogatja a kétirányú adatátvitelt.
  • Az USB-C adatkábel rendkívül könnyen csatlakoztatható bármilyen eszközhöz, hiszen a kábelnek mindkét vége illeszkedik az USB-portokba.

USB-C kábel típusok

Az USB-C kábelek különböző típusokban és jellemzőkben érhetők el, amelyeket az alábbiakban sorolunk fel:

  • USB-C to USB-C kábel: ez a kábel mindkét végén USB-C csatlakozóval rendelkezik, és lehetővé teszi az adatok és a tápellátás átvitelét két USB-C eszköz között. Ez a típusú kábel gyakran használatos az adatkábelként és C töltő kábelként is.
  • USB-A to USB-C kábel: ez a kábel egyik végén USB-C csatlakozóval, másik végén pedig hagyományos USB-A csatlakozóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi az adatok és a tápellátás átvitelét az USB-C és USB-A eszközök között. Gyakran használják a régebbi USB-A aljzattal rendelkező számítógépekkel vagy töltőfejekkel történő összekapcsoláshoz.
  • Lightning to USB-C kábel: ez a kábel egyik végén USB-C csatlakozóval, másik végén pedig Lightning csatlakozóval rendelkezik. Ez az Apple készülékek, például az iPhone vagy a régebbi iPad, és az USB-C aljzattal rendelkező számítógépek vagy töltőfejek közötti adat- és tápellátását teszi lehetővé.
  • HDMI to USB-C kábel: Ez a kábel lehetővé teszi az USB-C eszközök, például laptopok vagy telefonok csatlakoztatását egy HDMI bemenettel rendelkező monitorhoz vagy tévéhez. Ezáltal kép- és hangátvitel valósul meg az eszköz és a kijelző között. Nagyon fontos azonban megjegyezni, hogy telefonok esetében, csak a DisplayPort Alternate Mode funkcióval ellátott Type-C csatlakozón keresztül megy ki videójel. Ennek nézz utána vásárlás előtt, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
  • Jack to USB-C kábel: arra az esetre, ha Type-C portos telefonod vagy tableteted, olyan audió eszközhöz szeretnéd csatlakoztani, amely 3,5mm Jack bemenettel rendelkezik. Ez például lehet régebbi autórádió vagy valamilyen mixpult is..

Ez csak néhány példa az USB-C kábel típusokra. Az USB-C szabvány sokoldalúsága lehetővé teszi a különböző eszközök és csatlakozók közötti kompatibilitást és adatátvitelt. Amikor USB-C kábelt választasz, fontos figyelembe venni az eszközeid és az adott funkciók követelményeit.

Az USB-szabványok átviteli sebességei generációnként

Interfész USB 2.0 USB 3.2 Gen 1 (korábban USB 3.1 Gen 1) USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2)
Maximális átviteli sebesség 480 Mbps 5 Gbps 10 Gbps

USB-C gyorstöltő kábel

Az USB-C gyorstöltő kábelek olyan kábelek, amelyek lehetővé teszik az eszközök gyors és hatékony töltését. Az alábbiakban bemutatjuk néhány jellemzőjüket:

  • Nagyobb teljesítmény: az USB-C gyorstöltő kábelek nagyobb teljesítményt támogatnak, mint a hagyományos USB-kábelek. Ez azt jelenti, hogy nagyobb áramerősséget tudnak átvinni, ami gyorsabb töltési sebességet eredményez.
  • Gyorstöltési protokollok támogatása: az USB-C gyorstöltő kábelek támogatják a különböző gyorstöltési protokollokat, mint például a Power Delivery (PD) vagy a Qualcomm Quick Charge. Ezek a protokollok lehetővé teszik a kompatibilis eszközök gyorsabb töltését, amikor megfelelően támogatott töltőadapterrel és eszközzel használják.
  • Adatátvitel: az USB-C gyorstöltő kábelek nemcsak a töltésre használhatók, hanem az adatátvitelre is. A nagyobb átviteli sebességű USB-C csatlakozónak köszönhetően gyors és stabil adatátvitelt biztosítanak a kompatibilis eszközök között.

Fontos megjegyezni, hogy az USB-C gyorstöltő kábelek hatékonysága és gyorsított töltési sebessége nagyban függ a használt töltőadaptertől és a kompatibilis eszköztől. Mindig érdemes az eszközök gyártójának ajánlásait követni, és hivatalosan támogatott kábeleket és töltőket használni a biztonságos és hatékony töltés érdekében.

A lehető legnagyobb átviteli sebesség elérése érdekében érdemes az USB 3.2 Gen 2 (más néven 3.1 Gen 1) szabványt választanod.
Azonban mind a küldő, mind a fogadó eszköznek rendelkeznie kell ezzel az interfésszel ahhoz, hogy kihasználhassa az USB-C kábel sebességét.

Mire kell figyelni egy USB-C kábel kiválasztásakor?

Az USB-C adatkábel kiválasztásakor leginkább a csatlakozó hosszára érdemes figyelned. Az USB-C kábel hosszát a tervezett felhasználási cél és a tervezett felhasználási hely alapján kell kiválasztanod. Ha például telefonodat az asztali számítógép vagy egy powerbank elülső portjáról szeretnéd tölteni, elég lehet egy rövidebb, legfeljebb 1 méter hosszú USB-C kábel. Ebben az esetben ugyanis egy hosszabb USB-C kábel csak útban lenne. Ha azonban a kábelt az asztali számítógép hátsó portjával használnád, vagy épp töltés közben is dolgoznál a készüléken, és a konnektor az íróasztalától távol helyezkedik el, akkor mindenképpen egy hosszabb kábel ajánlott.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
782 termék
4,8 29×
Samsung USB-C to USB-C 3A 1.8m White (OOB Bulk)
Adatkábel - 1,8m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× USB-C, maximális áram 3000 mA, kétoldalas végződés, sync & Charge és power Delivery 3.0 támogatás, egyenes végződés
Leárazás -25 %
1 790 Ft 2 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAc015
4,8 82×
I-TEC USB-C HDMI Cable Adapter 4K/60Hz
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× HDMI, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910b25
4,7 150×
AlzaPower Core Charge USB-A to USB-C 2.0 1m, fehér
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C, maximális áram 3 A, VelcoStrap+, aranyozott csatlakozók, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes végződés
Szuper ár
1 790 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB119k
4,8 20×
AlzaPower Core USB-C to USB-C USB4 100W 0.5m, fekete
Adatkábel - USB 4 Gen 2×2 SuperSpeed 20 Gb/s, akár 5 A Sync & Charge, 100 W Power Delivery, 4K@60 Hz, E-Mark chipset, visszafelé kompatibilis az USB 2.0, USB 3.2 és Thunderbolt 3 szabványokkal, nikkelezett csatlakozók, műanyag borítás, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és más USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökhöz
Szuper ár
7 370 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB125i
4,8 275×
Vention Type-C (USB-C) 90° to USB 2.0 Cotton Cable Gray 1m Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és hajlított végződés, pamutfonat
2 460 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf61
4,8 15×
PremiumCord USB4 - 40Gbps, 8K@60Hz, USB-C, Thunderbolt 3, 1,2m
Adatkábel - 1,2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (Thunderbolt 3), maximális áram 5 A, kétoldalas végződés, árnyékolt kábel
13 110 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i41
4,8 112×
AlzaPower USB-C to Micro USB-B 3.2 Gen 1 0.5m, fekete
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB 3,0 Micro-B (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, aranyozott csatlakozók, sync & Charge támogatás, egyenes végződés
Szuper ár
2 280 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB700b
5,0
Anker 310 USB-C Cable 1,8M, 240W
Tápkábel - csatlakozó kábel, hosszúság 1,8 m, male csatlakozó, female csatlakozó akár 3 A, egyenes végződés
7 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker24_005
4,6 176×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 Male to USB-C Male Cable 3m Black PVC Type
Adatkábel - 3m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, kétoldalas végződés, gyors töltés és power Delivery 3.0 támogatás, egyenes végződés
2 460 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf125
4,1 72×
Vention Type-C (USB-C) to HDMI Cable with USB Power Supply 2m Black Metal Type
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× HDMI (HDMI 2.0) Akár 4K (3840×2160) 60 Hz-en, 32 hangsáv, 32 hangcsatorna és 18,0 Gbit/s átviteli sebességgel, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
10 340 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk29
4,5 100×
AlzaPower FlexCore USB-C to USB-C 3.2 Gen 2 100W 10 Gbps, fekete
Adatkábel - USB, Hi-Speed 10 Gb / s, Sync & Charge 5 A- ig, tápellátás 3.0, lapos és rugalmas TPE-kábel, fém-nikkel bevonatú csatlakozó, hosszúság 13,5 cm
Szuper ár
4 400 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB731k
4,3 13×
I-TEC Thunderbolt 3 – 40Gbps, 100W, Power Delivery, USB-C 3.2 gen. 2, 150cm
Adatkábel - 1,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (Thunderbolt 3), kétoldalas végződés, power Delivery 2.0 támogatás, egyenes végződés
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP9096
PremiumCord USB-C/M 90° to USB-A/M 3.0 - 3m - Adatkábel
Típusok
4,4 127×
PremiumCord USB-C/M 90° to USB-A/M 3.0 - 3m
Adatkábel - 3m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel, egyenes és hajlított végződés
2 790 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i33
3,1
ChoeTech USB-C to HDMI 90° Thunderbolt 3 Compatible 4K@60Hz Cable, 1.8m
Videokábel 1,8m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (Thunderbolt 3) + 1× HDMI (HDMI 2.0) akár 4K (3840×2160) 60 Hz-en, 32 hangsáv, 32 hangcsatorna és 18,0 Gbit/s átviteli sebességgel, fémház, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes és hajlított végződés, ballisztikus nylonfonat
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEg1
4,7 190×
AlzaPower Core USB-C to USB-C 3.2 Gen 1 100W 0.5m, fekete
Adatkábel - SuperSpeed USB 5Gb/s, Sync & Charge akár 5A, Power Delivery 100W, aranyozott csatlakozók, chip E-Mark, Thunderbolt 3, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és egyéb USB-C csatlakozóval ellátott eszközökhöz
Szuper ár
3 410 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB1214f
4,5 14×
AlzaPower Core USB-C to USB-C USB4 100W 1m, fehér
Adatkábel - USB 4 Gen 2×2 SuperSpeed 20 Gb/s, akár 5 A Sync & Charge, 100 W Power Delivery, 4K@60 Hz, E-Mark chipset, visszafelé kompatibilis az USB 2.0, USB 3.2 és Thunderbolt 3 szabványokkal, nikkelezett csatlakozók, műanyag borítás, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és más USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökhöz
Szuper ár
8 810 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB125l
4,8 149×
PremiumCord USB-C to USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 0,5m
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
2 630 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i58
4,0
Apple Thunderbolt 4 (USB-C) Pro Cable - 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (Thunderbolt 4), árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, hagyományos fonat
31 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b5
4,6 249×
AlzaPower Core USB-C to USB-C 2.0 100W 2m, fekete
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 5A, Power Delivery 100W, aranyozott csatlakozók, chip E-Mark, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és egyéb USB-C csatlakozóval ellátott eszközökhöz
Szuper ár
3 230 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB1212n
AlzaPower AluCore USB-C to Lightning (C94) Ultra Durable 1m sötétszürke - Adatkábel
Típusok
4,6 10×
AlzaPower AluCore USB-C to Lightning (C94) Ultra Durable 1m sötétszürke
Adatkábel - ultra ellenálló, 480 Mb/s, Sync & Charge akár 3 A, 1x USB-A 1x Lightning (C189), kevlár szál a nagyobb tartósságért, fémtest, nylon fonat, Apple iPhone, iPad és más eszközökhöz Lightning csatlakozóval, MFi tanúsítvánnyal, VelcroStrap+
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB041a
4,4 116×
Vention Type-C (USB-C) to HDMI Cable 2m Black
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× HDMI (HDMI 1.4), HDMI 1.4 konnektor, aranyozott csatlakozók, árnyékolt kábel, egyenes végződés
5 930 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk25
3,8
Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB + USB-C + Lightning Cable 0.5m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) + 1× USB-C (USB 2.0) + 1× lightning + 1× USB Micro-B (USB 2.0), maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, fémház, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és levehető végződés, ballisztikus nylonfonat
7 100 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf185
4,6 454×
Vention Type-C (USB-C) to USB 2.0 Charge & Data Cable 2m Black
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, árnyékolt kábel, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes végződés
1 400 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf42
3,7
Epico 3in1 USB-C + MicroUSB + Lightning to USB-A - fekete
Adatkábel - 1,2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és levehető végződés, ballisztikus nylonfonat
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICOb01

USB-C kábelek

USB-C kábelek

A USB-C kábelek kategóriában összesen 781 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó USB-C kábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább USB-C kábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb USB-C kábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: USB-C kábelek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ