A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Valet Belkin Charge Dock Apple Watch + iPhone számára, ezüst

Termékkatalógus
Valet Belkin Charge Dock Apple Watch + iPhone számára, ezüst
4,9 15 értékelés
Töltőállvány - mágneses csatlakozóval a töltéshez
Kód:  BE328f35a4 Termékszám:  F8J183vfSLV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Valet Belkin Charge Dock Apple Watch + iPhone számára, ezüst Megszűnt

Valet Belkin Charge Dock Apple Watch + iPhone számára, ezüst

Az Apple Watch órája és az iPhone telefonja megérdemli a lehető legjobb gondoskodást. Ehhez méltóan, a Belkin cég előállt a Valet Charge Dock dokkoló állomással, amely kifejezetten az Apple intelligens telefonokhoz és órákhoz készült. Első pillantásra ez az állomás a kiváló kidolgozásával, a kompakt alapjával és a minimalista design-jával tűnik ki. Ez az eszköz nem csak arra szolgál, mint egy szép papírnehezék az éjjeliszekrényen, de úgy is, mint egy elegáns és egyszerű készülék az okos órák és telefonok akkumálátorának feltöltésére.

Legfontosabb jellemzők

  • Dokkolóállomás Apple Watch és iPhone számára
  • Tartalmaz egy beépített mágneses töltőt az Apple Watch számára
  • Az óra tartója úgy van elhelyezve, hogy mindig rá lehessen látni az óra kijelzőjére
  • Elegáns megjelenés, minimalista design és kompakt alap
  • A dokkolóállomás tartozéka egy műanyag rögzítő, szőtt vagy fém szíjakhoz
  • Az elektromos hálózathoz az USB-A kábel segítségével tud csatlakozni

Induktív töltés

Ahhoz, hogy az óráját és a mobil telefonját minden nap örömmel és mosollyal élvezze, szükséges biztosítani számukra a kellő mennyiségű elektromos energiát, és pontosan ez a dokkoló állomás feladata. A dokkoló töltője ugyanazt a mágneses technológiát használja, mint az Apple Watch-hoz adott töltő. Az órát egyszerűen csak oda kell tenni az induktív mágneses csatlakozóhoz, amely úgy van elhelyezve, hogy mindig rá lehessen látni az óra kijelzőjére, és ezzel el is van intézve az órája.

Ami a iPhone-t illeti, be lehet állítani, hogy mennyire legyen kiterjesztve a micro USB csatlakozó a dokkolótól. Az állíthatóság különösen akkor hasznos, amikor a telefont szilikon tokban hordozzuk, és ennek köszönhetően nem kell kivenni a tokból minden töltésnél. Az elektromos hálózathoz az USB-A kábel segítségével tud csatlakozni.


A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Valet Belkin Charge Dock Apple Watch + iPhone számára, ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Valet Charge Dock pro Apple Watch + iPhone. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin Valet Charge Dock pre Apple Watch + iPhone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Valet Charge Dock pro Apple Watch + iPhone.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ