Shop roku Alza Dny květen

Vélemények: 65" LG 65NANO76

Termékkatalógus
65" LG 65NANO76 - Televízió

Vélemények: 65" LG 65NANO76

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" LG 65NANO76 témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" LG 65NANO76 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" LG 65NANO76 megvásárlása után te is írsz értékelést.
237 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 02. 28., változat: 65" LG 65NANO76
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok a TV-vel. Mind a képe, mind a hangja minden várakozást felülmúlt. UltraHD-ben olyan szépek és élethűek rajta a filmek, mintha az ember a valóságot látná. Amikor meghallottam a hangját, nem akartam elhinni, hogy 2x10 W ilyen tiszta, mély és erőteljes hangzásra képes. Korábban 150 centis FullHD LG TV-m volt. Szerintem már az is nagyon jól szólt, de ez kb. ötször jobban szól annál. Mindenkinek ajánlom a TV-t, akit nem zavar, hogy a WebOS-hez nincs akkora app választék, mint Androidhoz.
Meglepően erőteljes a hangzása a hangszórók teljesítményéhez képest, továbbá kristálytisztán szól.
Gyönyörű a képe. Ultra HD-ben elképesztőek a filmek. Azt vettem észre, hogy ebben a felbontásban még a színészek mozgása is más: Olyan, mintha az ember már nem is TV-t, hanem a valóságot látná. Észrevettem, hogy még a FullHD felbontás is sokkal szebb ezen az UltraHD TV-n, mint a korábbi FullHD TV-men.
Fele akkora a készülék súlya, mint a korábbi (ennél kisebb) LG plazma TV-mnek. Így könnyebb is volt a helyére tenni/emelgetni.
A WebOS app áruház választéka nagyon kicsi. Nincs szerintem náluk a Netflixen és a YouTube-on kívül más használható alkalmazás. Amit nagyon hiányolok: a gyári LG internet böngésző mellé Firefox vagy Chrome, továbbá bármilyen fájl böngésző alkalmazás, valamint IMDB app és a gyárin kívül bármilyen média lejátszó app, ugyanis a gyárinál léteznek jóval komplexebb, több beállítási lehetőséggel rendelkező appok. (Ez persze nem a TV vagy az LG hibája, hanem a WebOS hiányosságai.) Tehát ez kicsit csalódás. Jobb lett volna Android operációs rendszer, de maga a TV egyébként szuper.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ