Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Acra GB 5000

Termékkatalógus
Acra GB 5000 - Futópad

Vélemények: Acra GB 5000

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Acra GB 5000 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,1-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Acra GB 5000 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Acra GB 5000 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Veselí nad Lužnicíflag
Értékelve: 2024. 02. 01., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás
Ez határozottan egy nagyszerű gép, azonban egy oroszul vagy ukránul beszélő fickó hozta el nekem, és először nem is tudtam, hogy mit akar tőlem, amikor a lakásomba csöngetett, a másik dolog az, hogy a kábel megsérült, így a nehéz gép kicsomagolása után az következett, hogy megpróbáltam újra becsomagolni, és várni, hogy valaki elvigye. 1 csillag a kellemes és gyors reklamációért, egyébként is, ilyen árcédulával rendelkező árukkal valószínűleg nem szabadna ilyesminek történnie.
0 ×Jelentés
Martin, Uhřeticeflag
Értékelve: 2023. 11. 09., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
EZ EGY JÓ GÉP
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás
a legjobb befektetés az otthoni járáshoz
nagy teherbírás
x program és opciók
robusztus, szilárd, stabil
0 ×Jelentés
Tomáš, Říčanyflag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás
Az öv már 3 hónapja megvan. A szíj stabil, széles, nem akad el, könnyű rajta futni. DE Az elejétől kezdve van egy problémám, próbálom kitalálni az okát, néha csipog, mint amikor megnyomsz egy gombot, és átvált a 15-ös löketre, és a vezérlés lefagy. Ez elég gyakran előfordul, és elég bosszantó, mert le kell állítani az edzést, és újra kell indítani az övet.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás
Összeségében használható de ha én terveztem volna biztos jobb lett volna. Kár hogy nem én terveztem. Az összehegesztés gyatra gyors munka de a célnak megfelelő . Ezt a gépet szépen is meg lehetett volna csinálni. Nem értem miért nem figyelnek a minőségre. Amúgy jó kis gép eleinte szédültem miután 25 perc intenziv séta után leszáltam róla de kezdem megszokni. Jól lehet vele gyalogolni de javaslom gyaloglás közben fogd oldalt a fogantyút mert néha meg áll a szőnyeg pedig be van szilikonnal olajozva és meg is van feszitve a szőnyeg. A fene se tudja miért csinálja de nagyon idegesitő, néha néha megáll a szőnyeg aztán fut tovább. De gondolom ezt minden futógépnél előfordul néha nem sürün van de amikor van majd el esek. De ezt leszámitva jó kis gép. Bár szerintem drága. majdnem 400.000 ft na most azért már egy autót kapok. Amiben sokkal több az alkatrész és a vas is. De mondom attól függetlenül jól használható . Arra jó hogy heti szinten kardiózzak rajta. A szobában elfér . Tetszik hogy fel lehet hajtani nem foglal nagy helyet.
Én intenziv gyaloglásra használom és gyors gyaloglásra meg hegymenetre felfelé.
Jó nagy és olvasható a kijelző.
Gyaloglás közben jól meg lehet támaszkodni a két karon oldalt.
Elfér rajta egy 12 tablet is amin filmet szoktam nézni közben.
Jó hangos a hangszorója.
Az tetszik hogy fel lehet emelni az elejét és olyan mintha dombra mennél fel .
Jó nagyok rajta a gombok. A karon is jól el vannak helyezve a gombok.
A pulzusmérés is egész jó.
A viztartó jó nagy 1,5 literes ásványviz is simán elfér rajta.
Egész stabil szerkezet ahhoz képpest hogy nyikorog mikor használod. De ha megemeld az elejét 2 szinttel a nyikorgás vagy kattogás abba marad halkabb lesz.
Ha felhajtód a futószőnyeget nem foglal nagy helyet.
Drága
Dög nehéz
Nyikorog, recseg ropog, de még nem esett szét.
Néha megakad a szallag és akkor majdnem elesek. De ritkán fordul elő.
Túl erős a kijelző kék fénye, kár hogy nem zöld vagy legalább állitható lenne a fényerő. Vakitja az ember szemét a kék meg amugy sem jó a szemnek.
Nem tudod bevizszintezni mert a kereke nem emelhető .
Lehetne szélesebb a szallag de igy is jó.
A ventillátor nem ér sokat benne.
A hegesztés elég gyatra . Nekem hegesztő a szakmám és elmondhatóm hogy nem egy minőségi munka az biztos. És azt is hogy nem gép hegesztette hanem ember. A varrat elég csúnya és nem egyenletes. De azért tart. Az ilyet géppel kellett volna hegeszteni.
0 ×Jelentés
Jiří, Želatoviceflag
Értékelve: 2021. 12. 28., változat: Acra GB 5000
Hitelesített vásárlás
Robusztus, szilárd konstrukció
ez az útlevél egyértelműen problémás a kiléptetési ellenőrzés terén. A dobozból hiányzik a felső rész rögzítésére szolgáló M8x90-es csavar, és sajnos e csavar nélkül nem lehet teljesen összeszerelni az útlevelet. Sajnos a barkácsáruházakban csak M8x80-as csavarok kaphatók. Ez egy elég szomorú élmény.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 11. 03., változat: Acra GB 5000
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Naponta használjuk és minden szempontból megfelelő. Ár-érték arányban ez volt a legjobb választás. Akár egy fél órás teljes program vagy csak 10 perces átmozgató edzésre tökéletes.
Strapabíró erős kivitel, könnyű használat. A 99 program ami benne van bárki igényét ki tudja elégíteni aki edzeni vagy csak kondicionálni akarja magát.
Egyenlőre nincs. Egy jó tanács: az üzembehelyezéskor ne felejtsük el a csomagban talált olajozóval megkenni. Nem csak az élttartamot növeljük vele, hanem a használat közben fellépő zajokat is csökkenthetjük.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ