Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: AlzaErgo Table ET2 Tápkábel

Termékkatalógus
AlzaErgo Table ET2 Tápkábel - Asztal pótalkatrész

Vélemények: AlzaErgo Table ET2 Tápkábel

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo Table ET2 Tápkábel témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo Table ET2 Tápkábel termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo Table ET2 Tápkábel megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vilém, Kosmonosyflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: AlzaErgo Table ET2 Vezérlőpanel
Hitelesített vásárlás
Az én 3 éves ET2 asztalomban olyan hiba lépett fel, ahol az asztal elment a max. és a panel villogni és csipogni kezdett. A visszaállítás nem volt lehetséges, és még az asztal kézi leengedése után sem reagált a panel. Sajnos a segélyvonal sem tudott tanácsot adni. Így vettem egy tartalék panelt próbaképpen, és meglepetés, meglepetés, az asztal működni kezdett, és megspóroltam az idegeimet és X ezret egy tartalék asztalra.
Ezreket takaríthat meg, ha a meglévő asztal egyik panelje eltörik.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ