Irodai asztalok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alak
L alakú
(7)
Téglalap alakú
(164)
Hossz
15,6 cm
180 cm
-
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(2)
Fehér
(69)
Fekete
(58)
Barna
(70)
Kék
(4)
Rózsaszín
(4)
Szürke
(17)
Többszínű
(1)
Arany
(2)

Az irodai asztalok egyetlen dolgozószobából vagy gyerekszobából sem hiányozhatnak. Választékunk igazán széles; az egyes íróasztalok konstrukciójukban, anyagukban, tárolóhelyük mennyiségében és sok más paraméterben különböznek egymástól. Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, melyek a legfontosabb tulajdonságok, és hogyan válasszuk ki a megfelelő irodai asztalt.

Tovább

Az irodai asztal kiválasztása

Az irodai asztalok általában szerkezetükben különböznek egymástól. Érdemes először azzal tisztában lenni, milyen irodai asztal felel meg legjobban az igényeidnek, mielőtt magukat a paramétereket megvizsgálnád. Íme néhány a leggyakoribbak közül.

Klasszikus irodai asztalok alacsony áron

Az íróasztalok azoknak valók, akiknek nincsenek különleges igényeik. A munkához szükséges íróasztalok és székek évszázadok óta léteznek, és bizonyos hagyományokon nem szükséges változtatni. Az íróasztalok különösen vonzó választás lehetnek alacsony árfekvésüknek köszönhetően. Ezek az asztalok általában különféle fiókokkal rendelkeznek, ahol íróeszközöket, papírokat, jegyzetfüzeteket és bármi egyebet tárolhatsz, amit kéznél szeretnél tartani.

A sarokasztal növeli a hatékonyságot

A sarokasztal derékszögű kialakításának köszönhetően bizonyos mértékig körülvesz téged, így egyetlen asztalon sokkal több helyet biztosít a munkához, a számítógépezéshez vagy az íráshoz. Bár ezt az irodai asztal modelleket elsősorban a sarokba tervezték, a T alakban egymás mellett elhelyezett asztalok ösztönzik a kommunikációt is.

Az összecsukható irodai asztal az autóba is bepakolható

Az összecsukható irodai asztal jól jön, ha utazni készülsz, de szeretnél magaddal vinni egy munkafelületet, amely alkalmas ételkészítéshez, dolgok tárolásához vagy egyszerűen csak ahhoz, hogy oda tudj ülni. A barkácsolni szeretők különféle útközbeni javításokhoz alkalmas összecsukható asztalt találnak kínálatunkban. Fontos megjegyezni, hogy ezek az asztalok kézi szállításra általában nem alkalmasak.

Az összecsukható irodai asztal kis lakásokban is hasznos lehet. Ha szükséges, egyszerűen összecsukható, így sok helyet takaríthatsz meg.

A hordozható irodai asztal ideális választás a nyaralóba vagy a kertbe

A hordozható irodai asztal általában sokkal könnyebb, mint a többi asztal. Ezek a típusok gyakran készülnek műanyagból, puha fából vagy akár a bambuszból. A hordozható irodai asztalok oldalán fogantyúk is találhatók, amelyek segítségével könnyen mozgathatók.

Irodai asztal
Klasszikus

Irodai sarokasztal
Sarokasztal

Asztalok a műhelybe
Összecsukható

Asztalok a konyhába
Hordozható

Fontos az irodai asztal anyaga is

Gyakran az anyag a legfontosabb tényező, amely az irodai asztalok teherbírását, kinézetét és nem utolsósorban árát meghatározza. Míg kisebb laminált íróasztalok néhány ezer forintért is vásárolhatók, addig a minőségi tömörfa irodai asztalok ára akár több tízezer forintra rúghatnak.

 • A tömörfa (természetes fa) irodai asztalok tartósság és a kivitelezés szempontjából páratlanok. Ezek a bútordarabok általában drágábbak.
 • A laminált irodai asztalok élettartama rövidebb, viszont olcsók, és megfelelnek rendszeres munkaterületként.
 • A fém irodai asztalok kiváló teherbíró képességűek és tartósak, emiatt hasznosak a műhelyben.

Irodai asztal tárolóval vagy anélkül?

A tárolóval ellátott irodai asztal tökéletes választás a gyerekszobába. A gyerekek az íróasztalban tárolhatják füzetüket, könyveiket és egyéb iskolai kellékeiket. Ha azonban például csak a számítógépedhez keresel irodai íróasztalt, nem biztos, hogy fontos a tároló. Ebben az esetben pénzt takaríthatsz meg, ha egy egyszerű irodai asztalt választasz.

A gyermek irodai asztalok magasságának megfelelőnek kell lennie

A gyermek irodai asztalok elsősorban magasságukban különböznek a többitől. Míg egy felnőtt számára az ideális magasság – testmagasságtól függően – körülbelül 75 cm, addig a gyermekek számára sokkal alacsonyabb magasság az ideális. Az gyermekeknek szánt asztalok magassága körülbelül 50 cm-nél kezdődik. A megfelelő asztal kiválasztásával megelőzheted a korai hát- és nyaki gerincproblémák kialakulását.

i

Ha több gyermeked van, érdemes megfontolni a két gyerek számára kialakított íróasztal vásárlását. A gyerekek így egymás mellett vagy egymással szemben ülhetnek, segíthetnek egymásnak a házi feladatban, vagy egyszerűen csak együtt játszhatnak az irodai asztalnál.

Milyen egyéb irodai asztal kapható még kínálatunkban?

Manapság az irodai asztalok már nem csak négy lábból és egy asztallapból állnak, hanem kifejezetten egyes feladatokra szánt darabokat vásárolhatsz. Az utóbbi időben népszerűek az alábbi bútordarabok.

 • Az állítható magasságú irodai asztalok lehetővé teszik, hogy a hosszú ideig tartó ülés után felállj és kinyújtózz.
 • A számítógépasztalok általában hasonlítanak a normál íróasztalokra, de külön hely van kialakítva a számítógép gépházának.
 • A laptopasztal általában kisebb, dönthető és könnyen ölbe helyezhető.
 • Az irodai tárgyalóasztalok helyet biztosítanak az egész csapat számára kínálnak, és lehetővé teszik a személyes megbeszélések megtartását.
 • A gamer asztalokhoz gyakran tartozik háttérvilágítás, USB-hub, fejhallgatótartó vagy egyéb hasznos funkciók.
 • A dohányzóasztal főleg dokumentumok, papírok és hasonlók tárolására szolgál.
 • A munkaasztalokat olyan irodákban használják, ahol a munka kézzel történik.

Az irodai asztalok nélkülözhetetlen elemei a kiegészítők

Az irodai asztalok kiegészítői között minden megtalálható, amire szükséged lehet az irodában. Kínálatunkban például lámpák, rendszerezők, íróasztalok elhelyezéséhez szükséges pótalkatrészek, de speciális tisztítószerek is megtalálhatók.

Ha kedvezőbb árú irodai íróasztalokat keresel az Outlet általában a legjobb minőségű termékeket garanciával és akár több tíz százalékos kedvezménnyel találod meg.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo Table ET1 NewGen fehér Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, szélesség: 100 - 170 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, az asztallap ajánlott mérete 1 100-2 200 × 750-1 000 mm, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, szín: fehér
180 490 Ft

2.
AlzaErgo asztal ET1 NewGen fekete Szállításra kész > 5 db
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, szélesség: 100 - 170 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, az asztallap ajánlott mérete 1 100-2 200 × 750-1 000 mm, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, szín: fekete
180 490 Ft

3.
AlzaErgo Fixed Table FT1 fekete Szállításra kész > 5 db
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
57 290 Ft

175 termék
Classic Kategória
AlzaErgo Table ET3 fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,8 50×
AlzaErgo Table ET3 fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézzel állítható magasság 73-123 cm között, fogantyú a felfelé és lefelé mozgatáshoz, az asztallap ajánlott mérete 1200-1800 x 650-850 mm, max. teherbírás: 70 kg
Szuper ár
98 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0808
Arany középút
AlzaErgo Table ET2 fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 53×
AlzaErgo Table ET2 fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható 73 cm és 123 cm között, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, az asztallap ajánlott mérete 1200-1800 x 650-850 mm, maximális terhelés: 80 kg, 100-240 V
Szuper ár
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807
Premium Kategória
4,7 166×
AlzaErgo Table ET1 NewGen fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, szélesség: 100 - 170 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, az asztallap ajánlott mérete 1 100-2 200 × 750-1 000 mm, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, szín: fehér
Szuper ár
180 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806c
4,7 166×
AlzaErgo asztal ET1 NewGen fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, szélesség: 100 - 170 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, az asztallap ajánlott mérete 1 100-2 200 × 750-1 000 mm, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, szín: fekete
Szuper ár
180 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806d
AlzaErgo Table ETJ100 szürke - Gyerek íróasztal
Típusok
4,8 38×
AlzaErgo Table ETJ100 szürke
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
Szuper ár
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809d
AlzaErgo Table ET1 Ionic fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 16×
AlzaErgo Table ET1 Ionic fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, 2 motorral, teherbírás: 125 kg, Collision Avoidance System a balesetek és sérülések elkerülése érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, az asztallap alá becsúsztatható vezérlőpanel szilikon gombokkal van ellátva, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő vagy álló idő emlékeztetésére, anyag: acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány: 1000 - 1500 mm, magassági tartomány: 620 - 1280 mm, ajánlott lapméret: (1200 - 1700) × (600 - 900) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eb
AlzaErgo Table ET2.1 Essential fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6
AlzaErgo Table ET2.1 Essential fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, Elektromos, 1 motorral, teherbírás 70 kg, kkét 2 szegmensű négyszögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, 2 gombos kezelőpanel, anyag acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány 820 - 1280 mm, magassági tartomány 710 - 1190 mm, ajánlott lemezméret (1000 - 1600) × (600 - 800) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807p
AlzaErgo Table ET1 Ionic fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 16×
AlzaErgo Table ET1 Ionic fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, 2 motorral, teherbírás: 125 kg, Collision Avoidance System a balesetek és sérülések elkerülése érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, az asztallap alá becsúsztatható vezérlőpanel szilikon gombokkal van ellátva, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő vagy álló idő emlékeztetésére, anyag: acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány: 1000 - 1500 mm, magassági tartomány: 620 - 1280 mm, ajánlott lapméret: (1200 - 1700) × (600 - 900) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ea
AlzaErgo Table ET1 Ionic szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 16×
AlzaErgo Table ET1 Ionic szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, 2 motorral, teherbírás: 125 kg, Collision Avoidance System a balesetek és sérülések elkerülése érdekében, két 3 szegmensű kerek láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, az asztallap alá becsúsztatható vezérlőpanel szilikon gombokkal van ellátva, memória 2 pozícióhoz, időzítő az ülő vagy álló idő emlékeztetésére, anyag: acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány: 1000 - 1500 mm, magassági tartomány: 620 - 1280 mm, ajánlott lapméret: (1200 - 1700) × (600 - 900) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
164 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ec
AlzaErgo Table ET1 Essential fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
3,7
AlzaErgo Table ET1 Essential fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, 2 motorral, teherbírás 100 kg, Ütközéselkerülő rendszer a balesetek és sérülések elleni védelem érdekében, két 3 szegmensű négyszögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos vezérlőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő vagy álló idő emlékeztetésére, anyag acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány 1000 - 1700 mm, magassági tartomány 620 - 1280 mm, ajánlott lemezméret (1100 - 2000) × (700 - 900) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
147 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806ef
AlzaErgo Fixed Table FT1 fekete - Íróasztal
Típusok
4,6 10×
AlzaErgo Fixed Table FT1 fekete
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809o1
4,4 24×
AlzaErgo Table ET2.1 fekete
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 73-123 cm, szélesség: 84-130 cm, csendes motor, gombos vezérlés, az asztallap ajánlott mérete 100-160 × 65-85 cm, max. terhelés: 70 kg, 100-240 V, szín: fekete
Szuper ár
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807g
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín - Gyerek íróasztal
Típusok
4,8 38×
AlzaErgo Table ETJ100 rózsaszín
Gyerek íróasztal - székkel, az asztal és a szék magassága állítható, fiók az írószerek számára, az asztallap dőlésszöge akár 40°, az asztal teherbírása 75 kg, a szék teherbírása 100 kg, anyaga: MDF, acél, műanyag
Szuper ár
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809h
4,7 166×
AlzaErgo Table ET1 NewGen szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható, magasság: 62 - 128 cm, szélesség: 100 - 170 cm, 2 motor, LED érintéses vezérlés, memória 3 pozícióra, innovatív 2 érzékelős ütközésmegelőző rendszer, időzítő figyelmeztet a testhelyzet megváltoztatására, az asztallap ajánlott mérete 1 100-2 200 × 750-1 000 mm, max. teherbírás: 125 kg, 100 - 240 V, szín: fekete
Szuper ár
180 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806e
AlzaErgo Table ET2.1 Essential fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6
AlzaErgo Table ET2.1 Essential fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, Elektromos, 1 motorral, teherbírás 70 kg, két 2 szegmensű négyszögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyag acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány 820 - 1280 mm, magassági tartomány 710 - 1190 mm, ajánlott lemezméret (1000 - 1600) × (600 - 800) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807m
AlzaErgo Table ET1 Essential fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
3,7
AlzaErgo Table ET1 Essential fehér
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, 2 motorral, teherbírás: 100 kg, Collision Avoidance System a balesetek és sérülések elkerülése érdekében, két 3 szegmensű négyszögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, nyomógombos vezérlőpanel, memória 3 pozícióhoz, időzítő az ülő vagy álló idő emlékeztetésére, anyag: acél, szintező lábak, méretek: szélességi tartomány: 1000 - 1700 mm, magassági tartomány: 620 - 1280 mm, ajánlott lapméret: (1100 - 2000) × (700 - 900) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
147 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0806eg
AlzaErgo Fixed Table FT1 fehér - Íróasztal
Típusok
4,6 10×
AlzaErgo Fixed Table FT1 fehér
Íróasztal - fix, munkalap nélkül, a szélesség (100-140) és a magasság (60-90) cm beállítható, állítható magasságú lábak a vízszintes helyzet eléréséhez, az asztallap ajánlott mérete: 110-180 × 70-100 cm, acél konstrukció, max. terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809o2
AlzaErgo Table ET3 Essential fekete - Állítható magasságú asztal
Típusok
5,0
AlzaErgo Table ET3 Essential fekete
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, kézi működtetéssel, teherbírás 60 kg, kurbli lehajtható fogantyúval, két 2 fokozatú négyszögletes láb, állítható szélesség a különböző méretű munkafelületekhez, anyag acél, szintező lábak, méretek: szélességtartomány 860 - 1330 mm, magasságtartomány 700 - 1180 mm, (1000 - 1600) × (600 - 750) mm-es asztallaphoz, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
81 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081aa
4,4 24×
AlzaErgo Table ET2.1 szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, elektromosan állítható, magasság 73-123 cm, szélesség 84-130 cm, néma motor, gombos vezérlés, ajánlott munkalap méret 100-160 × 65-85 cm, max. terhelhetőség 70 kg, 100-240 V, fehér színű
+Ajándék Tartó AlzaErgo melynek értéke 5 690 Ft
Szuper ár
122 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807k
AlzaErgo Table ET2.1 Essential szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,6
AlzaErgo Table ET2.1 Essential szürke
Állítható magasságú asztal - munkalap nélkül, Elektromos, 1 motorral, teherbírás 70 kg, két 2 szegmensű négyszögletes láb, állítható szélesség különböző méretű munkalapokhoz, 2 gombos kezelőpanel, anyag acél, kiegyenlítő lábak, méretek: szélességi tartomány 820 - 1280 mm, magassági tartomány 710 - 1190 mm, ajánlott lemezméret (1000 - 1600) × (600 - 800) mm, vastagság ≥ 18 mm
Szuper ár
114 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807r
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín - Gyerek íróasztal
Típusok
5,0
AlzaErgo Table ETJ200 rózsaszín
Gyerek íróasztal - kézi magasságállítás 55 és 89 cm között, asztallap mérete: 100 × 50 cm, akasztó hátizsákhoz, teherbírás: 40 kg, lekerekített élek, antireflexiós felület, anyaga: MDF, acél
Szuper ár
65 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0809i1
AlzaErgo Table ET3 szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,8 50×
AlzaErgo Table ET3 szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, kézzel állítható magasság 73 és 123 cm között, szélesség: 100-160 cm, az asztallap ajánlott mérete 120-180 x 65-85 cm, max. teherbírás: 70 kg, szín: fehér
+Ajándék Tartó AlzaErgo melynek értéke 5 690 Ft
Szuper ár
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY08081a
AlzaErgo Table ET2 szürke - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 53×
AlzaErgo Table ET2 szürke
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható 73 cm és 123 cm között, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, az asztallap ajánlott mérete 1200-1800 x 650-850 mm, maximális terhelés: 80 kg, 100-240 V
+Ajándék Tartó AlzaErgo melynek értéke 5 690 Ft
Szuper ár
131 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807b
AlzaErgo Table ET2 fehér - Állítható magasságú asztal
Típusok
4,7 53×
AlzaErgo Table ET2 fehér
Állítható magasságú asztal - asztallap nélkül, elektromosan állítható 73cm - 123cm között, 1 motor, nyomógombos vezérlés, memória akár 3 pozícióhoz, asztallap ajánlott méret (1200-1800) x (650-850) mm, max. terhelhetőség 80kg, 100-240V
Szuper ár
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEY0807a

Irodai asztalok

Irodai asztalok

A Irodai asztalok kategóriában összesen 175 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó irodai asztalok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább irodai asztalok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb irodai asztalok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: irodai asztalok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ