Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Bosch Advance Rotary 36-660 LI

Termékkatalógus
Bosch Advance Rotary 36-660 LI - Akkus fűnyíró

Vélemények: Bosch Advance Rotary 36-660 LI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch Advance Rotary 36-660 LI témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch Advance Rotary 36-660 LI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch Advance Rotary 36-660 LI megvásárlása után te is írsz értékelést.
213 190 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2020. 08. 03., változat: Bosch Advance Rotary 36-660 LI
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Korábbi vezetékes és két benzinmotoros fűnyíró után lett elegem ezekből és próbáltam elmenni az akkumulátoros megoldás felé. Eddig nem bántam meg, csak jó tapasztalatokról tudok beszámolni, bátorítok mindenkit a termék megvásárlására. A fűnyírás öröm lett vele.
Csendes üzem, hihetetlen könnyű és egyszerű szerkezet a korábbiakhoz képest, jól összecsukható, feleakkora helyet foglal mint a korábbiak. Ami nekem a legfontosabb volt: tényleg tudja az 550m2-t a két akkumulátorral de csak a következő feltételekkel: 1. Fűgyűjtő felejtős, 10m-enként áll, ürít, újra indít.... 2. Nagy melegben (>~32 C) az akksi egy idő után letilt, tölteni se lehet ilyenkor míg le nem hül. 3. Fák, bokrok kerülgetése is energiaigényes. Álltalában elmondható hogy nem szereti az állj-indít ciklusok gyakori sorozatát.
Mivel én nem gyűjtöm a levágott füvet ezért a fűgyűjtő teljesen felesleges a csomagban. A mulcsozót viszont külön lehet megvenni mivel nem része a csomagnak, és ahhoz képest hogy csak egy műanyag lap jó ára van (viszont nagyon érdemes megvenni).. Az akksik a melegben hamar tiltanak ahogy már írtam, amíg le nem hül addig tölteni sem lehet őket.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ