Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C

Termékkatalógus
Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C - Kerti aprító

Vélemények: Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C megvásárlása után te is írsz értékelést.
208 290 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Roman, Klyflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: Bosch AXT 25 TC 0.600.803.30C
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Újra megvenném, biztosan nem bánom. A videós vélemények (YouTube) szerint pedig hosszú élettartam és alacsony meghibásodási arány valószínűsíthető.
Robusztus, megbízható gép. A jól megtervezett behelyezési nyílás csökkenti az ágak, még az elágazó darabok nyírásának szükségességét is. Természetesen figyelembe véve a gép képességeit. Amit a késes aprítógépekhez képest nagyra értékelek, az a vágógép önbehúzó képessége, így még a vastagabb rövid maradékokat is megbízhatóan aprítja. A vágógép kúpos alakja meglepő módon még a puhább zöldhulladékot, az apró gallyakat is eltünteti. Más aprítógépekkel összehasonlítva a vágógépnek vágóélei vannak, nem pedig fogai.
A gép lassú járású, alkalmas a sok idővel rendelkező kertészek számára: -)
Viszonylag csendes.
A teljesítmény, a képességek tiszteletben tartása és a gép túlterhelésének elkerülése igazán kényelmessé teszi a munkát. A munka végeztével a tartály egy kosárba helyezhető és a gép alá csúsztatható, így kevesebb helyet foglal el a tároláshoz. A csomagoló a fogantyún lévő tartóba helyezhető, így mindig kéznél van. Nagyon szeretem a kezelést és az ergonómiát, látható, hogy némi gondolat ment bele.
Ára
A gép műanyag kerekei a kartoncsomagolásban nem nagyon védettek szállítás közben. Az első darab egyik kereke ferde volt. A doboz ütése, ha gondatlanul kezelik, szinte biztosan károsítja őket.
Viszonylag keskeny "nyomtávú" kerekek, inkább egy rudat használok, amikor a kertben szállítom, minthogy "magától" húzzam. Valószínűleg adó a kompakt forma "szezonon kívüli" tárolásra.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ