Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Bose Frames Rondo fekete

Termékkatalógus
Bose Frames Rondo fekete - Szemüveg

Vélemények: Bose Frames Rondo fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Bose Frames Rondo fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Bose Frames Rondo fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Bose Frames Rondo fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Otakar, Tepliceflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Bose Frames Rondo fekete
Hitelesített vásárlás
Számomra nélkülözhetetlen. Mivel nem hordok fejhallgatót, ez volt az egyetlen választás. Egy lépést sem teszek nélkülük. Az irányíthatóság, a kényelem és a hangzás célirányosan szinte tökéletes.
Nem túl sötétek, de ha lenne még cserélhető üvegük. Egy csillaggal kevesebb van erre És az a női hang, amiből még mindig egy szót sem értek. ezért kikapcsoltam.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ