Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash

Termékkatalógus
Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash - Robotporszívó

Vélemények: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash témával kapcsolatban? Nálunk 26 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Dominik, Havířov - Městoflag
Értékelve: 2023. 10. 21., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Az alkalmazással kapcsolatos kezdeti problémák után a porszívó jól kezdett működni. Jól porszívózik és felmos. Remélem, minél tovább tart.
Az első alkalommal, amikor elindítottam az alkalmazást, nem tudtam rávenni, hogy működjön (android). Szerencsére ez megoldódott, és a porszívó regisztrált és bejelentkezett az Apple készülékre.
A gyártónak dolgoznia kell az alkalmazás stabilitásán és funkcionalitásán.
0 ×Jelentés
Silvie, Vranoviceflag
Értékelve: 2023. 10. 20., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Spóroljon az idejével és a pénzével, ez egy katasztrófa! Az Alza gyorsan feldolgozta az áruk visszatérítését 👍
Szép design, ennyi az egész
A legnagyobb probléma az alkalmazás, hogy nem tudott feliratkozni
A hétvégén a problémát nem sikerült megoldani a Concept
Hétfőn az üzemeltető közölte velem, hogy 14 nap múlva lesz egy frissítés az alkalmazásban, így jobb, ha regisztrálom a terméket a 60 napos visszatérési programban (kizárt - visszaküldték, feldolgozták, köszönöm Alzo a gyors intézkedést - hétfőn elküldték az Alzaboxnak, pénteken a pénz a számlán! )
Az alkalmazás nélkül nem sok mindent lehet beállítani
Teszteltük a távirányítóval - a robot a szoba egyik részét kiporszívózta, majd átment a másikba.
2 m-re a dokkolótól. az állomáson nem tudta megtalálni és azonnal odahajtani - az ellenkező irányba indult megkeresni őt
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Úgy takarít, ahogy kell.
Megtanulják
Néha elkóborolnak
Makacskodik, néha takarítás helyett inkább töltögetni megy.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 9 - Vysočanyflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyors, óvatos szívóereje bőségesen elegendő még a szőnyegekhez is. Az Y mopping nagyon hatékony és vicces (a robot táncol). Az alkalmazás eddig is jól működik.
Az első darabot vissza kellett követelnem, mert nem motoszkált. De a második rendben van.
Az első darabot egy percen belül párosítottam a telefonommal és a WiFi-vel, de a másodikhoz körülbelül 1 órára volt szükségem. Nem tudom, mi volt a probléma.
0 ×Jelentés
Lubor, Bílinaflag
Értékelve: 2023. 05. 07., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Túlszárnyalta az elvárásokat, ár - teljesítmény arány
Az alkalmazás problémamentesen, a legelső alkalommal tisztítás töltse be teljesen tökéletesen zónák. Felhasználóbarát és intuitív. Két telefonnal párosítva teljesen problémamentesen.
A szabályozott teljesítmény jól működik, így az idő nagy részében teljesen csendes.
Egyszerre 6 zónát tisztít gond nélkül és tökéletesen
Korábban már volt egy drága Roombám, így nem voltak nagy elvárásaim a CONCEPT-tel szemben. A következtetés az, hogy az iRobot Roomba pénzkidobás volt.
Majdnem ráugrottam a negatív véleményekre!
0 ×Jelentés
Jakub, Vratimovflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Hardver nagyszerű, a szoftver néha pálcikákat dob a lábak alá
Egy igazán hatékony segítő!
Kiváló hengerkarbantartás
Nagy tartály
Elegendő számú tisztítási mód
A felmosás lehetősége
Teljes cseh
Szép alkalmazás sok lehetőséggel
Az 1,8 cm-es hasmagasság csak elmélet. Az esetek 70%-ában így nem sikerül minden akadályt (az én esetemben a küszöböt) leküzdeni.
Térkép Appca. Többször előfordult velem, hogy a porszívó elvesztette a tájékozódást a térben, és az egész térkép az alkalmazásból teljesen eltűnt, és újra kell programozni. - helyiségek, kerülendő területek, kétszer porszívózandó területek stb. Mindent újra fel kell állítani. Ez akkor fordul elő, amikor a robotot kézzel kell mozgatni.
Az UV-fény üzemmód csak egy bizonyos üzemmódban működik. Eléggé szükségtelen funkció
Néha (az esetek 3%-ában) eljön a napja, és például nem találja a dokkolót. De azt kell mondanom, hogy a dokkolóállomást egy kicsit elrejtettem a beszerzések között.
Az alkalmazásnak időnként gondjai vannak a robot megtalálásával. Resp. hogy kapcsolatba lépjen a robottal.
0 ×Jelentés
Patrik, Ostrava-jih-Hrabuvkaflag
Értékelve: 2022. 12. 12., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Ez a második robotikus koncepciójú porszívó, amelyik az otthonunkban van. Az első nyilvánvalóan hibás termék volt, mert működött. Ezért nyúltam újra ugyanahhoz a modellhez, de nagy bánatomra. Mindig vannak problémák. Ötpercenként üvölt, hogy a felső érzékelő eltömődött, és csak többszöri tisztítási kísérlet után indul be. A kemény padló keféje teljes gúnyolódás. Csak linóleum van a házamban, ezért csak ezt a kefét használom, de hajlamos minden porszemre vagy macskaalomra rátapadni. Mire a gép egyszer kiporszívózza a lakást, már 15-ször elakadt. Ráadásul a porszívó a szőrbe gabalyodás elleni technológiát hirdeti, ami teljes marhaság, minden használat után szét kell szedni a porszívó felét, és mindenhonnan ki kell húzni a szőröket és a szőrszálakat. Rendkívül gyenge kivitelezés, 20 görbület négyzetcentiméterenként. A koncepció soha többé
semmi
a főkefe folyamatosan elakad
10 percenként egy másik hibaüzenet, amelyet nem lehet megoldani, ha egyáltalán megtalálod a problémák listájában.
kefe kemény padlóra használhatatlan, mert megállítja még a legkisebb porszemet is a kanapé alól
(un)intelligens navigáció, először körbejárja az egész lakást, mindenhol felkavarja a port, majd elkezd szívni valahol...
a felmosás körülbelül olyan hatékony, mintha egy kisgyereknek nedves rongyot adnánk.
0 ×Jelentés
Antonín, Modřiceflag
Értékelve: 2022. 02. 19., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
még nincs
0 ×Jelentés
Martin, Bratislava – Ružinovflag
Értékelve: 2022. 01. 07., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Egy hét használat után eddig nagyon elégedettek vagyunk, 1-2 naponta porszívózunk, főleg a zónákban.
Könnyen összecsukható és tisztítható, bár igaz, amit valaki már írt, hogy a hosszú hajú tagokkal rendelkező háztartásban számolnia kell a hajcsomókkal, azt javaslom, hogy minden porszívózás után tisztítsa meg a keféket (a legjobb, ha kis késekkel vágja).
Eddig nagyon jól porszívózik. Szuperlézeres navigáció és valós idejű helyzetfelismerés (pl. további helyet szabadít fel a porszívózáshoz, így ha a robot még mindig a szobában van, akkor "észreveszi" és porszívózik)
Egyszer kipróbáltuk a felmosást, és szemmel láthatóan tényleg segített, a padló ragyogott, bár szkeptikus voltam, amikor a robot mögötti csempén még a legnagyobb vízadagolásnál is minimális nedvességet láttam. Természetesen nem szabad ugyanazt az eredményt várni, mintha kézzel mossuk.
A véleményekben sok kritika volt az alkalmazással kapcsolatban, eddig nekem elég, persze mindig találhatsz új ötleteket a fejlesztésekre, szórakoztató megnézni a térképet, ahol a robot sétál (nem csak a gyerekeknek: -) )
Gyakoribb kefélés, ha hosszú szőrű családtagjai vannak.
A kézikönyvben olvasható, hogy az Y moddal történő törléskor az alkalmazásban ki kell kapcsolni a porszívózást, hogy a víz ne kerüljön a motorba. A töltés sem ajánlott, amíg van benne vizes palack. Az is szerepel, hogy a felmosás csak az Ön felügyelete mellett megengedett, azaz. j. Hagyni, hogy a robot felmossa és elsétáljon, nem támogatott forgatókönyv, ami kár.
Néha eltart egy darabig, mire megtalálja az alapot. A bázison történő töltés közben nem kapcsolható ki.
A zónatisztítás felfüggesztése nem lehetséges - egy óvatos indítás után a teljes tisztítás elindul, így vissza kell állítani a zónatisztítást, és újra kell kezdeni (remélhetőleg a fejlesztők előállnak egy javítással).
Ügyelni kell arra, hogy a robotot véletlenül se zárja be olyan helyiségben, ahol nincs töltő, illetve ne zárja be. Megpróbál kijutni, közvetlenül az ajtó mögött lóg, és ez lehetetlenné teszi, hogy hozzáférjen, ha az ajtót befelé nyitják. Úgy oldottam meg, hogy leállítottam és újraindítottam a takarítást az alkalmazáson keresztül, de ha az ajtó hiányában meghal, nem tudom, mit fogok csinálni. (A fejlesztők beprogramozhatnák, hogy ilyen helyzetben a szoba közepére menjen, megálljon, és hanggal jelezze az elakadt átjárót az alkalmazásban.)
Az én ízlésem szerint nagyon kevés vizet enged ki még maximális vízadagolásnál is (annak ellenére, hogy a felmosószövetet előzőleg megnedvesítettem). A burkoláshoz több vízre lenne szükség. (3 szoba felmosása után nem volt vízveszteség a tartályból. Mivel a robot nem tud akkumulátorról tölteni, nyilván a tartály feleslegesen nagy, ez az egy elég lenne egy tornateremnek) Remélhetőleg a fejlesztők a jövőben javítanak az adagoláson.
Az egyetlen komoly negatívum a robot és az alkalmazás jelenlegi regisztrációs módja a wifin. Úgy vélem, hogy van jobb technikai megoldás, vagy legalábbis akkor vállalja a felelősséget érte. A felhasználók a kézikönyvből megtudhatják, hogy az alkalmazás egy harmadik fél tulajdonában van, és nem vállalnak felelősséget a személyes adatok kiszivárgásáért. Egy európai gyártó 500 eurós gépéért több biztosítékot várnék a felhasználónak, vagy legalább a technikai megoldás részletes leírását a háttérben.
0 ×Jelentés
Lukáš, Bystřiceflag
Értékelve: 2022. 01. 05., változat: Concept VR3205 3in1 Perfect Clean Laser UVC Y-wash
Hitelesített vásárlás
Ha utál porszívózni és felmosni, vegye meg. Ideális az olyan emberek számára, mint a feleségem, aki elővigyázatosságból minden nap porszívózik és felmos. A porszívó csak egy emeletre emlékszik. Amikor átviszed, elveszik, és beolvassa az új térképet. Ezt úgy oldom meg, hogy betöltöm az emelet régi térképét az előzményekből. A legfontosabb dolog, amit nem szabad elfelejteni, hogy ez a porszívó tartozéka. Nem fogja letörölni a megszáradt borfoltot. Néha szükség van egy kézi porszívóra: -)
Porszívó + felmosórongy
Jó tájékozódás a térben
Beszél csehül
Lökhárítóval rendelkezik
Lassítson az akadály előtt
A feleségemnek több ideje van rám
Kiegészítők
megszokja a tisztaságot
Csak egy emelet (de lehetőség van az emelet térképének betöltésére az előzményekből)
zajosabb, mint a valamivel drágább versenytársak. Másrészt viszont nem is olyan csendesek, hogy a porszívó mellett elaludjon.
Nem tud megfordulni a magas bolyhos szőnyegen. (Egyébként egy ilyen szőnyeget egyetlen robot sem tud megfelelően felporszívózni, kézi munkára van szükség.)
Fehér szín felár ellenében
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 13
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ