Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG

Termékkatalógus
Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG - Számítógépház

Vélemények: Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 390 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 03. 24., változat: Cooler Master MasterBox MB600L V2 TG
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem igazán tudom, hogyan ítéljem meg: -( Nem akartam egy olcsó Eurocase vagy Zalman-t venni. Így hát ehhez nyúltam, és általános csalódást okoztam. A lapok nagyon vékonyak, minden göndörödik. Amint egy kicsit jobban meghúzza a csavart, azonnal lehúzza (menet). Dicsérem a 140 mm-es ventilátorok lehetőségét és azok változó elhelyezését az elülső oldalon. Onnan nemcsak a klasszikus HDD-ket, hanem a GPU-kat is hűthetik a CPU-kkal együtt. Sokkal jobb minőségű szekrények voltak a kezemben jobb vagy ugyanannyi pénzért. De az Alza nem kínál ilyeneket (a piacon lévő második számú cég igen).
140 mm-es ventilátor opció
Gyenge lapok
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ