Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB

Termékkatalógus
De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB - Automata kávéfőző

Vélemények: De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jindřich, Kaznejovflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB
Hitelesített vásárlás
Úgy érzem, hogy a világ legjobb kávéfőzőjét vettem, a kávé íze isteni.
Nagyon gyakran a tartályban lévő víz elfogy, ami a termelt kávé mennyiségének köszönhető😁.
0 ×Jelentés
Martin, Ostrava - Moravská Ostravaflag
Értékelve: 2021. 11. 21., változat: De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB
Hitelesített vásárlás
Tökéletes kávé
lehetőség a vízmennyiség beállítására a meglévő előbeállítások szerint
a kávé erősségének beállítási lehetősége
saját ital
használjon dupla üvegezésű üvegeket - szépség
nagy mennyiségű tej
a mobilkapcsolat sokáig tart a csatlakozás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 20., változat: De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65 SB
Hitelesített vásárlás
Volt már egy másik kávéfőzőnk is ettől a márkától(ECAM 25.452B), és ez mindenképpen jó vétel. Bár ugyanaz a probléma még mindig megmaradt, nevezetesen a fémrács, ami szinte azonnal karcolódik, de számítottunk rá, és nem bánjuk. Az előzőt kb. 7 év után meg kellett javíttatnunk (rossz szelepek), de mivel nincs raktáron, legalább 14 napot kell várnunk, ezért úgy döntöttünk, hogy karácsonyi örömöt okozunk magunknak, és veszünk egy újat, majd a javítottat elvisszük a nyaralóba. A nagy hátránya, hogy bár a tejhabosító ugyanúgy néz ki, mint a régi modell, nem használható. A méretekben van egy kis különbség (mm-ben). Alkalmi hátránya a kis víztartály. Gyakran kell feltölteni a vizet, de ez a régi modellnél is így volt. A nagyszerű dolog az, hogy bluetooth-on keresztül távolról is bekapcsolható. Reggel felkelek, és mire odaérek hozzá, hogy betegyem a kávéscsészét vagy a habosítót, már használatra kész. Így is lehet kávét főzni, de akkor is be kell tenni egy csészét, miután bekapcsoltad és kiöblítetted. Ma este nem tehetem be, mert akkor előbb kerülne be. Egyébként ismét egy kiváló készülékről van szó, és nem bántuk meg a vásárlást. Régebben nekünk is volt egy kapszulánk, és az soha többé. Nincs is jobb a frissen őrölt kávénál. A kávé és más termékek testreszabása kiváló. A tökéletes dolog az, hogy a kijelző ismét csehül van. Szerencsére az előnyök nagymértékben felülmúlják a hátrányokat, de néhány hátrány maradt, nevezetesen a víz és a kávé gyakori újratöltése (gyakori látogatások). Ehhez azonban a gyártónak kellene biztosítania számunkra egy kezelőt: ))))
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ