Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: DOMO DO7341H

Termékkatalógus
DOMO DO7341H - Elektromos konvektor

Vélemények: DOMO DO7341H

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) DOMO DO7341H témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) DOMO DO7341H termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) DOMO DO7341H megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jan, Prahaflag
Értékelve: 2017. 05. 25., változat: DOMO DO7341H
Hitelesített vásárlás
működik, beállíthatja a hőmérsékletet, amelyen elkezdi magát felmelegíteni.
amikor az áram megtelik, visszaállítja az előre beállított értéket, és automatikusan elkezd fűteni az alapértelmezett hőmérsékletre, ami körülbelül 20 fok. a hülye dolog az, hogy ha nem vagy otthon, akkor csendben fut még nostop, mert nem tudod, hogy megpróbál fűteni, mint amit beállítottál egy olyan szobában, ahol nehéz elérni a 20 fokot.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ