AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: Dreame L10s Ultra

Termékkatalógus
Dreame L10s Ultra - Robotporszívó

Vélemények: Dreame L10s Ultra

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Dreame L10s Ultra témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Dreame L10s Ultra termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Dreame L10s Ultra megvásárlása után te is írsz értékelést.
289 990 Ft 274 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 03., változat: Dreame L10s Ultra
Hitelesített vásárlás
Vannak olyan javaslatok az interneten, hogy az Androidot a Mi Home alkalmazással kellene futtatni a Dreamehome helyett, a Mi Home extra funkciói miatt. Úgy tűnik, ez már nem így van, a Dreamehome ma már mindent, sőt még annál is többet kínál, beleértve a robot mozgásának percről percre történő megtekintését a szobákban, a 3D-s térképet vagy az élő kameraközvetítést. A Dreamehome alkalmasabb a firmware-frissítésekre is. A robot összekapcsolható a Google Home-mal, ideális esetben ismét a Dreamehome-on keresztül, majd a https://www.theverge.com/22968709/robot-vacuum-connect-google-assistant-roomba-roborock-how-to (a konkrét szobák takarítására vonatkozó parancsokhoz a szobákat a Dreamehome-ban a felkínált standard angol nevekkel kell megnevezni, nem pedig felhasználónevekkel) parancsokkal lehet vezérelni, mielőtt a Home-hoz csatlakozna. A küszöbök átlépéséhez célszerű rámpákat vásárolni, például a Kaufland webáruházban található "gumirámpa" ajánlott, ezek különböző magasságban kaphatók és a kívánt szélességre vághatók. Virtuális falak vagy tiltott zónák segítségével a robotot egy keskenyebb rámpára lehet irányítani. Ezeket a zónákat a helyiségekben lévő kábelekre is fel kell helyezni, hogy a robot ne akadjon bele. Ha új helyiségtérképre van szükség, a régi térképet az alkalmazás Többszintes térképek menüjében törölheti.
Nagy szívó- és törlési teljesítmény, többnyire intelligens viselkedés
A por és a szennyezett víz automatikus ürítése az alapban, a mosószer automatikus adagolása a víztartályba.
A porszívó gumiból készült "keféje", amelyben a haj nem csomósodik annyira.
A helyiségeket egyedileg lehet meghatározni a takarításra, beleértve a porszívózás vagy felmosás intenzitását, és kisebb, felhasználó által meghatározott területeket is meg lehet határozni a takarításra.
A feladatok automatizálása
Jó ár-érték arány, a Roborock, Ecovacs vagy iRobot termékekhez képest
Nem lépi át a magasabb küszöbértékeket (1 cm-t simán elbír)
Alkalmi összegabalyodás a kábelekben
Létrehozhat max. 10 virtuális fal
Csak 2,4 GHz-es WiFi kapcsolat
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ