Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: ECOVACS Winbot 880

Termékkatalógus
ECOVACS Winbot 880 - Ablaktisztító robot

Vélemények: ECOVACS Winbot 880

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ECOVACS Winbot 880 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ECOVACS Winbot 880 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ECOVACS Winbot 880 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Řeporyje - Praha 5flag
Értékelve: 2022. 01. 20., változat: ECOVACS Winbot 880
Hitelesített vásárlás
Valójában nincs igazi mosás - csak egy kendő a porszívó kerülete körül, amelyet erős nyomással végighúznak az ablakon -, de meglepő módon egész jól működik. Azonban minden erősebb szennyeződést ki kell mosni (pl. a légyfoltokat, csak elkeni őket) - csak a port és a normál eltömődést tisztítja. Sajnos csak tiszta, világosan körülhatárolt területekre alkalmazható. Problémák: rés az üvegek között = porszívó leesik, ablak fogantyú = porszívó beszorul alatta, 6 mm-es lépcsőkilincsek nem ismerik fel - megakad rajtuk (nem pattog). Sajnos bonyolultabb üvegek esetében használhatatlan.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ