Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU

Termékkatalógus
Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU - Akkus fűnyíró

Vélemények: Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU megvásárlása után te is írsz értékelést.
68 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Rokycanyflag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU
Hitelesített vásárlás
Figyelembe véve az árat, amelyen a fűnyírót árulják, a kivitelezés minősége teljesen megfelelő. Nincsenek pontos méréseim az akkumulátor élettartamáról, de nem okoz gondot a munka két 8Ah-s akkumulátorral, amelyek csökkentett kapacitású 5Ah-ra vannak kapcsolva, az egyiket normál töltőre kapcsolva, a másik pedig működik. Ezzel a kombinációval gyakorlatilag megállás nélkül lehet dolgozni. Ezzel együtt nem mondhatom, hogy van értelme ezt a modellt önálló, egyetlen Einhell készülékként megvásárolni. Mindenképpen jó ötlet, ha egy egész család különböző termékkel rendelkezik - az elemek költségei így jobban eloszlanak, és jobban ki is használják őket. Ez a modell biztosan nem alkalmas a benőtt fű nyírására, hiszen csak egy akkumulátorral rendelkezik, és nem is olyan nagy teljesítményű. A legtöbb, amit eddig le tudtam vágni, kb. 10 cm magas fű, átlagos sűrűségű növényzettel, és a teljesítmény még ehhez is elegendő volt, bár nekem úgy tűnt, hogy ez a határ, főleg a kosár kapacitása miatt. Általánosságban az akkumulátor élettartamát illetően, ami nagyban befolyásolja az akkumulátor élettartamát, az természetesen a kés élessége. Számolni kell azzal, hogy ha minden nap lenyírom a bozótot, és időnként veszek egy követ, akkor a fűnyíró fogyasztása exponenciálisan megnő, és a kitartás minimálisra csökken. Az átlagos kertészekre jellemző "ez jó" megközelítés nem igazán működik a vezeték nélküli fűnyírók esetében általában.
elég könnyű ahhoz, hogy egy kézben hordozható legyen
fogantyú a tetején a könnyebb kezelés / szállítás érdekében
Megfelelő minőség/ár kombináció - megfelel az Einhell szabványnak
a szénmentes motor egy kicsit azt az érzést kelti, hogy a készülék egy darabig működhet.
ha találnak pótalkatrészeket, azok nem drágák.
Szövetgyűjtő kosár - könnyebben tárolható
a fűnyíró puhább, rugalmasabb műanyagból készült - úgy tűnik, hogy nem érzékeny az ütésekre és az ezzel járó repedésekre és a műanyag egyéb sérüléseire.
a vágási magasság beállításának könnyű kezelése és ésszerű magassági tartomány - én a két legalacsonyabbat használom
Az Einhell általános előnye, hogy a gép bármilyen forgalmazott akkumulátorral használható.
a fogantyú hossza még a magasabb alakok (190cm) számára is elegendő, nem kell semmilyen módon lehajolnom.
a pótalkatrészek rosszabb elérhetősége, a kést a felülvizsgálat írásakor máshonnan kell rendelni
sajnos az univerzális kések nem illeszkednek az atipikus atipikus tartó miatt
Kezeléskor a fogantyú kissé természetellenesen rugózik a kézben, ezért megbízhatatlannak érezheti valaki, aki először kezel Einhell terméket. A felhasznált anyagokat tekintve azonban ez rendben van. Csak az idő fogja megmondani, ha valami meglazult/sérült.
az eredeti penge vékonyabb vasból készült - ez gyakori az akkumulátoros fűnyíróknál, csak figyelembe kell venni a nagyobb sérülésérzékenység miatt, amikor kövekkel vagy más kemény tárgyakkal érintkezik.
Az első használati ciklusok során meg kellett ismerkedni/gyakorolni a kosár kezelését. Összeszereléskor a kosár nem illeszkedett könnyen a fűnyíró fogantyúira, csak a keretet alkotó első vasrudat kellett kissé "rögzíteni". El tudom képzelni, hogy ez sokak számára nagyon kellemetlen és életidegesítő lehet, de a megoldás nagyon egyszerű volt.
De sajnos igaz, hogy a kosárfogantyúk kissé kevésbé boldogok a kezelésben, biztosan jobban meg lehet oldani. De a kosár a felrakás után is eléggé tartja magát. A kosár leszedése és kiürítése nem jelent gondot.
a szövetgyűjtő kosár általános hátrányai a tisztítás szempontjából - de a könnyebb tárolás lehetősége ezt ellensúlyozza.
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 06. 03., változat: Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU
Hitelesített vásárlás
Könnyű és könnyen kezelhető.
Gyorsan összeszerelhető és könnyen kezelhető.
Idősek számára is alkalmas.
Ez egy jó helikopter.
A kosár végig szépen megtelik, nem csak részben, mint más fűnyíróknál.
Biztonsági biztosíték.
8-10 perc üzemidő egy 2,5 Ah-s akkumulátorral, ami egy akkumulátoros fűnyírónál elvárható.
0 ×Jelentés
Hana, Ostrovflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: Einhell GE-CM 18/33 Li-Solo Expert AKU
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
könnyű
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ