Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0)

Termékkatalógus
Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0) - Számítógépház

Vélemények: Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0) témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0) megvásárlása után te is írsz értékelést.
60 790 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 22., változat: Fractal Design Ridge White (PCIe 4.0)
Hitelesített vásárlás
A legnagyobb probléma ezzel a tokkal valószínűleg az előre telepített ventilátorok, amelyek a grafikus kártyát hivatottak hűteni. Egy csatlakozóval csatlakoznak a CPU-hűtőhöz, így a sebesség a CPU hőmérsékletének megfelelően szabályozható, ami nagy hangerőt eredményez. Javaslom az egyik ventilátor eltávolítását és a sebességgörbe beállítását, vagy más ventilátorok vásárlását, amelyek csatlakoztathatók az alaplap dedikált csapjához. Kár, hogy a szekrényen nincsenek porszűrők, gyakrabban kell majd tisztítani. A szekrény beépítése egyszerű volt, és jól elkészített utasításokkal és hasznos tanácsokkal rendelkeznek. A hőmérsékletek nagyszerűek egy miniITX tokhoz képest, és gyönyörűen néz ki.
Megjelenés
Minőség
Az építés egyszerűsége
Hiányzik néhány porszűrő
Rajongók
Magasabb ár
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ