Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6

Termékkatalógus
Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 - Objektív

Vélemények: Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Karlovy Vary 1flag
Értékelve: 2021. 08. 09., változat: Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6
Hitelesített vásárlás
élesség, rajzolat (a széleken el kellene veszni, de személy szerint nekem ott kell keresnem a hibát), elegendő zoomtartomány a képminőség nagy különbségei nélkül.
nagyméretű, könnyen használható
valamit kibír (por- és nedvességállóság, robusztus felépítés)
jó stabilizálás, hosszabb ideig "tartható"
megpróbáltam: pillanatképek (jó megvilágításban és sötétben), tájképek, kültéri témák, ellenfényben való fényképezés, portrék kül- és beltéren, termékfotózás (csak egy teszt a kompozícióról világítás nélkül) - minden rendben, ha volt valami hiányosság, az az én oldalamon volt.
könnyű kézi fókuszálás
a súlya nem kicsi, nehezebb, mint a test, de még mindig viselhető a klipszen, még durvább környezetben is (de a hátizsák most már eggyel kevesebb lencsét tud tartani).
Nem próbáltam éjszakai felvételeket, makrót vagy bármit, ami nagy mozgásban van (így nem tudom megítélni az autofókusz sebességét és minőségét igényesebb körülmények között).
nagy, ami bizonyos helyzetekben problémát jelenthet (ez már nem egy zsebes beállítás).
új szűrők vásárlására van szükség, mivel az új objektívvel ismét más menetet használunk.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ