AD květen univerzal Alza Dny květen

Vélemények: G21 Akura WiFi Sous Vide

Termékkatalógus
G21 Akura WiFi Sous Vide - Szuvidáló

Vélemények: G21 Akura WiFi Sous Vide

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) G21 Akura WiFi Sous Vide témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) G21 Akura WiFi Sous Vide termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) G21 Akura WiFi Sous Vide megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2024. 02. 06., változat: G21 Akura WiFi Sous Vide
Hitelesített vásárlás
A tűzhelyet csak egyszer használtam, és azonnal kénytelen voltam panaszkodni rá - megrepedt a műanyag a tűzhelynek a főzőedényhez való rögzítésénél. Mint később észrevettem, ezt a problémát több kritikus is említi. Valószínűleg érdemes elolvasni a véleményeket.: D Egyébként úgy működött, ahogy kellett. Párosítás a mobilalkalmazással probléma nélkül. Pontosan tartotta a beállított hőmérsékletet - külső konzervhőmérővel mérve. Ebből a szempontból 5 csillagot érdemel. Nem egy rossz minőségű műanyag! Az a tény, hogy a műanyag az első főzés után megreped, ezért aggodalomra ad okot.
pontos hőmérséklet-tartás
elég nagy
rossz minőségű anyag - műanyag
0 ×Jelentés
Daniel Karas, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 11., változat: G21 Akura WiFi Sous Vide
Hitelesített vásárlás
Két készüléket vásároltam, az elsőt a Datarttól. Az első alkalommal, amikor használtam, a cső megrepedt, és visszavittem a főzőt. A második darabot, amelyet az Alza-tól rendeltem, egy klasszikus késedelmes szállítás, abban a reményben vettem fel, hogy az előző eset elszigetelt volt. Sajnos még a használat és a visszaküldés előtt is repedéseket találtam a készülék felületén. Határozottan nem ajánlom. Ezt a hibát már említettük itt egy másik értékelésben.
Műanyag cső feldolgozása
0 ×Jelentés
Petr, Prostějov 1flag
Értékelve: 2023. 05. 17., változat: G21 Akura WiFi Sous Vide
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
minőségi kivitelezés
0 ×Jelentés
Josef, Zbirohflag
Értékelve: 2023. 05. 06., változat: G21 Akura WiFi Sous Vide
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ÉRDEKES ÚJÍTÁS A HŐKEZELÉSBEN. JÓ EREDMÉNY.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 01., változat: G21 Akura WiFi Sous Vide
Hitelesített vásárlás
Az első főzés után (56°C) észrevettem egy barna ragacsos masszát a fekete csövön. Közelebbről megvizsgálva, repedéseket fedeztem fel, amelyekből szivárgott (mintha valamilyen kenőanyag lenne). Az Alza azonnal kezelte a panaszt, és egy vadonatúj darab érkezett. Jól ellenőriztem az állapotát, minden ép volt, így elkezdtem főzni (73°C-on), és körülbelül egy óra múlva a repedés újra megjelent, és ragacsos anyag buborékai jelentek meg. Főzés után már volt egy kb. 1 cm-es repedés + néhány kisebb. Ismét elküldtem a terméket reklamációra, mondván, hogy szerintem ez egy tervezési hiba, és inkább egy másik terméket választanék. Ezúttal a darab elment egy hivatalos szervizközpontba, és 15 nap után jött egy üzenet, hogy visszatérítik a pénzemet. Feltételezem, hogy az elmélet helyes volt, és ez egy tervezési probléma vagy egy hibás sorozat volt. Kár, mert a termék jól néz ki, könnyen kezelhető, és még egy másik hőmérővel való ellenőrzés is jó volt - a víz hőmérséklete pontosan a beállítottnak megfelelően volt.
könnyen kezelhető
Könnyen tisztítható
repedt cső (2x)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ