Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: GameMax Nova N6

Termékkatalógus
GameMax Nova N6 - Számítógépház

Vélemények: GameMax Nova N6

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GameMax Nova N6 témával kapcsolatban? Nálunk 27 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GameMax Nova N6 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GameMax Nova N6 megvásárlása után te is írsz értékelést.
18 990 Ft
Szállításra kész 1 db

Felhasználói vélemények

Jan, Strupčiceflag
Értékelve: 2024. 02. 11., változat: GameMax Nova N6
Hitelesített vásárlás
Olyan táblákhoz, ahol a tápegységnek felül kell lennie. Olcsó doboz, ennek megfelelően feldolgozva
Ára
Rgb
Üveg
3,5" meghajtó pozíció
Minőség
Cable management
Flow
0 ×Jelentés
Dalibor, Nákloflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: GameMax Nova N6
Hitelesített vásárlás
A szekrény éppen megfelelő méretű. Egy 327 mm hosszú grafikus kártya is elfér benne, tehát van benne némi potenciál: ) Az alapban azonban csak 1 ventilátor van. Vettem még 2-t, ami a végén még 3-4 ventilátorral is egy drágább ház árát teszi ki. Ez azonban csak annak felmérése kérdése, hogy milyen erős hűtőrendszerre van szükségem, és mire használom a számítógépet. Ezt érdemes előre átgondolni. Egyébként 3 ventilátorral a terhelés alatti hőmérsékletek nem voltak túl jelentősek, inkább csak átlagosak. A kábelek elrejthetők az átlátszatlan oldalfal mögé. Háttérvilágítással rendelkezik. Nem tudok semmi rosszat írni. Mindenkinek a saját megítélésén múlik, hogy ez hogyan illik hozzá. Ajánlani tudom.
minden benne van, amire szüksége van
Megjelenés
csak 1 ventilátor az alapban
0 ×Jelentés
Jiří, Vlachovo Březíflag
Értékelve: 2023. 10. 03., változat: GameMax Nova N6
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon szép tok az árért, alapvetően megegyezik a Gamemax Nova N5-össel. Az egyetlen különbség az előlapon és a ventilátoron lévő RGB-effektus. Egyébként ugyanazok a betegségek a meleg levegő szívásával a tokból a tápegységen keresztül. Ezért jobb minőségű márkát kell választania, mint például a Seasonic. Egyébként, mint a Nova N5 esetében, az árért egy tisztességes eset az alsó-középkategóriás költségvetés építéséhez, és azt javasolnám, hogy legalább egy ventilátort adjunk hozzá elöl, mivel az Airflow nem optimális. A konkurencia árához képest azonban ezek csak részletek. Valószínűleg senki sem tervezi, hogy egy játék "ágyút" épít a szekrényben. Másrészt, ha csak egy microATX házra van szükséged, és nincs szükséged világításra, akkor a Gamemax Silent Hill jobb lesz, akárcsak a Shine, ami nem sokkal drágább, de sokkal jobb a légáramlás szempontjából.
Megjelenés, feldolgozás
Üveg oldalsó ablak
Igazi RGB hatás többféle üzemmóddal
Tápegység a tetején, kevesebb hely a ventilátorok számára
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 12. 29., változat: GameMax Nova N6
Hitelesített vásárlás
Hely
Világítás
Felszereltség
Nem működő jack
0 ×Jelentés
Radek, Šenovflag
Értékelve: 2020. 12. 01., változat: GameMax Nova N6
Hitelesített vásárlás
Nem
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ