Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: GameMax Spark Mini White

Termékkatalógus
GameMax Spark Mini White - Számítógépház

Vélemények: GameMax Spark Mini White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) GameMax Spark Mini White témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) GameMax Spark Mini White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) GameMax Spark Mini White megvásárlása után te is írsz értékelést.
19 690 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Petr, Maloviceflag
Értékelve: 2024. 01. 16., változat: GameMax Spark Mini White
Hitelesített vásárlás
A szekrény félelmetes az árához képest. Felszereltem egy uATX alaplapot, és van egy PowerColor RX6600-asom hozzá, ahol egy hosszabb tápegység beszerelése miatt belefértem a hosszkorlátozásba. A tok kis térfogata miatt azt javaslom, hogy minden ventilátort foglaljon el, gondolni kell arra a tényre, hogy egy 3,5"-os lemez felszerelésekor csak egy 12 cm-es ventilátor fog elférni, ami számomra elegendőnek tűnik. Egy hátsó 8 cm-es (vagy 9 cm-es) ventilátor felszerelése több mint szükséges.
Megjelenés
Átlátszó üveg oldalfal
MB telepítésének képessége akár uATX méretig
ATX tápegység telepítésének lehetősége
Okos tervezésű hűtés
Porszűrők nélkül
Korlátozott kábelkezelési képesség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ